Reklama

Reklama

Pomněnková Marie

(seriál)
  • Francie Marie Pervenche (více)
Francie / Švýcarsko, 1984, 52 min

Hrají:

Danièle Evenou, Féodor Atkine, Jean-Pierre Castaldi, Jacques Marin, Tsilla Chelton, Isabelle Mergault, Jean-Pierre Kalfon, Brigitte Catillon, Eric Do (více)

Obsahy(1)

Pařížská policie může v klidu spát. Vždyť její řady nedávno posílily o Pomněnkovou Marii!
Příslušnice ženského oddílu pomocného sboru Marie je střeštidlo, jež v posledních pěti letech vyzkoušelo profese prodavačky textilu, vychovatelky v jeslích, pletařky, hostesky, masérky a jako zlatý hřeb instruktorky Spolku pro veselý život. Teď ale Marie obléká slušivý modrý stejnokroj a svou malou ručkou úhledně vypisuje bločky pokut za špatné parkování. Tu a tam ale dostane ve službě nápad, který jí s železnou pravidelností přivádí nemalé potíže. Tak třeba tentokrát... (dopitak)

(více)

Recenze (3)

corona 

všechny recenze uživatele

Celkom vtipný seriál o neľahkom života dopravnej policajtky v Paríži, ktorý bežal začiatkom 90 rokov na federálnom programe pod názvom Pomněnková Marie. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Výborné odlehčení klasickým kriminálním sériím ze Západu. Taťána Medvecká postavou Danièle Evenou páchá dobro v ulicích pod Eifffelovkou a komisař Sobí Sejk/ Christian Alers se kvůli tomu pěkně zapotí. Sám je to ale taky vykuk, jak se můžeme přesvědčit v dílu Brouk v hlavě. Hodně dobře se do seriálu hodí klidný hlas Oldřicha Víznera. Škoda, že po Pomněnkové Marii nesáhne Česká televize místo každoročního opakování přiblblostí. ()

Reklama

anderson

všechny recenze uživatele

Réžia českého znenia = (ČST Praha) - epizódy: V jámě lvové (ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 1 = 7.9.1985) + Slon v porcelánu (ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 1 = 4.1.1986) (18.2.2011) ()

Reklama

Reklama