Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

Rázlik 

všechny recenze uživatele

Nejdříve SuperStar1, potom přišla SuperStar2, aby nova vymyslela něco nového tak na nás vystrčila X-factor, kde nehral hlavní roli zpěv, ale bláznivost, některých bláznů co se do této soutěže hlásí, chvíle napětí a nečekaně přichází SuperStar3, ne pardon ČeskoSlovenská Superstár, tak to se nám nova opět vyfikla. Velké dík patří za to, že zaplácne víkendový program na večer touto nekonečnou soutěží, místo toho aby dala nějaký normální film, ale co bychom od novy mohli čekat, i kdyby neběžela tato ptákovina tak na nás vystrčí 10x ohraný film s 50% hodnocením. 1* za konečně poprvé trochu inteligentní porotu. ()

hororwatch 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že se na to podívám jen zřídka kdy, tuhle 2010-2011 sleduji od finálové 10tky a myslim, že občas neuškodí si poslechnout předem kdo že to je novej v tom českym showbyznyse a jak se tam dostal a čím si to zasloužil. ()

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

Komentovat kvalitu zpěváků přece nemá smysl. Když už někdo hodnotí, měl by si vzít na mušku porotu, moderátori apod. Já osobně si myslím, že porota je úplně stupidní, když jejím jediným cílem je vydrat ze sebe co nejsprostější hlášku. (Habera=odpad!) A tolik vychvalovaná moderátorská dvojice teda nijak zvlášť neoslňuje. Je vidět, že Mareš je prostě sólista a tandem s tím velkým nosem mu až tak nesedí. PS: Díl dlouhá cesta vygeneroval od každého "druhu" po šesti soutěžících ...WTF?! Tam nejde o zpěv, ale o udržení sledovanosti na obou stranách hranic. ()

Redix odpad!

všechny recenze uživatele

Dementní zábava tv nova pro dementní lidi. Mimochodem Rolincová nikdy zpívat neuměla, má 2 skladby který hraje už 30 let v jinech remixech, už tato nezpěvačka svědčí o debilitě celé soutěže a vlastně i tvůrců. ODPAD!!! ()

K.a.r.i.n 

všechny recenze uživatele

Odpad nedám, jsem totiž přesvědčená, že existují mnohem horší výplachy. Ta jedna hvězda je nicméně velice vratká a přiznám se, že jsem nebyla nikdy schopná dívat se dýl jak 20 minut. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Superkomerční záležitost kterou s posledními koly ovšem pravidelně sleduji, vždy je to hlavně o lidech a mě jich z finálové dvanáctky pár rozhodně zaujalo, navíc spojení se Slovenskem tumu dodává novou šťávu... no a jak Mareše každý nesnáší, tak já si myslím že, jeho úroveň humoru, by mu leckdo (místy) mohl závidět... ()

mi-ib 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat. Viděl jsem snad všechny díly. Neposlal jsem ani jednu smsku. Některé verze písniček se mi opravdu líbili. Některé účinkující se mi líbily. Přesto jsem byl rád, že to již skončilo. Ale nemůžu odsoudit něco, na co jsem se díval každou neděli. Spiš bych odsoudil další televize, které nebyly schopné na ten samý čas dát něco smysluplnějšího, co by mě od superstar odehnalo. ()

Bukec.T odpad!

všechny recenze uživatele

Komerční sr*čka kterou sledují 13 letý holky který si u svých "hudebních" idolů vyřvou hlasivky. A výhra v podobě nahrání desky? Vsadím se že to bude tak že jim někdo napíše text a hudbu řeknou vítězi co má zpívat a pak to děcka co neznají opravdouvou muziku ve velkém kupovat. Tady ten pořad je totalní odpad! ()

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Je neuveriteľné mať tú drzosť a urobiť ešte dokonca takýto "spoločný" projekt.Je to obraz a vizitka kde už televízie Nova a Markíza dlhšiu dobu sú...Márne sa asi pýtam,prečo ??? Výborný popis situácie od "larelay". Po skončení : musím revidovať svoj odpad ,na tri hviezdičky... V záverečných kolách to predsa len dávalo aký-taký zmysel.Aj vďaka výkonom tradične dobrého režiséra Petra Nuneza... ()

Gardenboy 

všechny recenze uživatele

samozrejme odpad televíznej komerčnej zábavy, samozrejme finalisti spievať vedia, ale to nie je to čo ma zaujíma - aj tak bude ich talent utopený v nevhodnom spracovaní tunajšej popovej hudby - tie podpriemerne dve hviezdy dám za 1) Hviezdnu pechotu. To musí byť naozaj veľká odvaha sa ísť takto ... ehm ... strápniť. a za 2) Mira Šmajdu, ktorý sa sem dostal asi len omylom. Skutočný metalista alebo rocker z neho už pravdepodobne po vystupovaní v tomto prúsere nebude, čo je škoda, lebo hlas na to má. ()

waska 

všechny recenze uživatele

Pichovina na entou. Sledovat ty ubrečený, uřvaný holky, jak jsem jim zhroutil svět... Ani moderátoři už nejsou co bývali, drží to po porota s Hejmou v čele, jen Jandová tam moc nesedí.. ()

Alfa58 

všechny recenze uživatele

Ak by to malo byť spravodlivé, myslím si, že všetci semifinalisti a finalisti by mali spievať výhradne po slovensky alebo po česky, snáď s výnimkou tématických kôl určených zahraničným dielam. Veď ich profesionálna dráha v prípade presadenia sa bude najskôr na Slovensku alebo v Česku. A ak sa naučia dobre spievať v rodnej reči, potom môžu spievať aj trebárs po hebrejsky. A vôbec sa mi nepáči spôsob postupovania a vyraďovania spevákov do ďalších kôl, lebo vždy vypadne ten, čo má najmenej priaznivcov, kamarátov a známych. ()

Reklama

Reklama