Reklama

Reklama

Saw 3D

  • Česko Saw 7 (více)
Trailer 1

Ústředním motivem filmu SAW 3D je příběh skupiny přeživších, kteří unikli ze spárů šíleného vraha Jigsawa a hledají spásu u svého kolegy Bobbyho Dagena (Seana Patrick Flanery), muže, jehož temná minulost rozpoutá novou vlnu teroru. „V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“ slibuje producent filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (663)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Považujem sa za ortodoxného vyznávača filmovej horrorovej tvorby. Mám rád všetky jej subžánre. Nechcem sa chváliť, ale mám toho v tejto oblasti fakt hodne napozerané. Avšak pre mnohých mojich známych kultovej sérii "Saw" som akosi neprišiel na chuť. Videl som prvú časť, ktorá bola natočená v roku 2004 a potom som sa o to prestal zaujímať. Samoúčelná sadistická zvrhlosť ma nemala čím zaujať. Až teraz po dlhých rokoch sa mi čírou nahodou dostalo do rúk DVD "Saw 3D", čo je vraj už siedme pokračovanie tejto série. Tak som si ho teda pozrel, no a viac ako dve hviezdičky tomu veru nedám. ** ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ďalšie nechutné, sterilné, hlúpe torture porno. Dávam ale o hviezdičku viac za ten rozkošne uletený záverečný zvrat, kedy sa zjavuje zase ďalšia postava z minulosti, ktorá nečakane ťahala za motúze počas celého času. Strašná škoda, že sa séria berie tak vážne. Mohla to byť zábavná hororová telenovela. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Saw spadla ze zajímavé série do krvavých hlubin nesmyslného vraždění, vzpomíná a snů na vraždy a vrcholné propletenosti postav, s kterými si scénáristé hrají podle svých zvrácených chutí. "Poslední" díl rekapituluje, ale také vytváří další otázky, aby nekonečný kolotoč vražd, které již ztratily smysl (poučení?polepšení? možnost úniku? Minimální. Doteď mě na sérii bavil aspoň zvrácený podtext pastí( ten je pryč), Jigsaw (ten taky) a důmyslné pasti sami o sobě (v tomto díle nepřítomny). Další díly netřeba, logika se nedá ignorovat donekonečná. PS: ta past s frontmanem Linkin Parku byla blbá. Kdyby jeho život závisel na černochovi neřeknu, ale tohle. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

3D efekty sa mi videli byť perfektne zmáknuté , čo som doposiaľ na inom filme nevidel, necítil, nezažil... Scénka, kedˇ sedeli za barom, tak som sa mu po to pivo skoro načiahol. Ja Saw teda mám rád, ale nehodnotím už len z princípu takto, hoci pasce boli až príliš vyumelkované, takže doporučujem túto myšlienku nechať pred dverami kina a v pohode si užiť napätie, pretože bolo konštantné počas celého filmu ( ja som tam nemal jediné hluché miesto). No a kto videl Marathon Mana s Dustinom Hoffmanom zo 76teho a bol trochu mimo zo scénky so zubami, tak tuto sa zblázni ! Záverečné rozuzlenie je prekvapujúce a ja som len zvedavý, či Burg, Koules a Hoffman neojebávajú, že toto bolo fakt naposledy . ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Aby bylo jasno - sérii Saw mám rád. Některý díl více, některý díl méně, ale až doposavad na mne sága působila poměrně uceleným dojmem a řemeslná kvalita se držela minimálně na průměrné úrovni (a buďmě k sobě upřímní, jaká hororová, více než pětidílná série se něčím takovým může pochlubit - nejspíš žádná). Sedmou a závěrečnou část téhle filmové skládačky však mít rád nebudu. Ne kvůli řemeslné kvalitě (Greutert je relativně schopný) či nedostatku krve (vynalézavost a počet pastí na standardní úrovni), nýbrž kvůli tomu, že scénář Saw 7 dehonestuje celý předchozí děj. Tu menší, tu větší logické lapsy v průběhu celé stopáže bych ještě vydržel, ale to, co se tváří pointou celé ságy mě svou totální nesmyslností až pobouřilo. Nechápu to, nevěřím tomu. Tohle je pointa, kterou na nějakém diskuzním fóru vymyslel přiblbý pubertální fanoušek s IQ blížícím se hranici idiocie (zdola) - bez jakéhokoli logického podloží jen na argumentu, že "je to šokující" - a bezradní tvůrci si ji přečetli a použili, protože netušili, jak jinak se z toho všeho vymotat. Saw se tímto dílem zkrátka zakončilo velmi neuspokojivě. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (26)

  • Celosvětová premiéra proběhla 22. října 2010 v Norsku. (Varan)
  • Ve chvíli, kdy detektiv Hoffman (Costas Mandylor) nechá video, ve kterém uvádí, že chce, aby mu policie vydala Jill (Betsy Russell), není po jizvě, kterou si způsobil na pravé tváři, ani stopy. (Mandalorian)

Související novinky

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama