Reklama

Reklama

Saw 3D

  • Česko Saw 7 (více)
Trailer 1

Ústředním motivem filmu SAW 3D je příběh skupiny přeživších, kteří unikli ze spárů šíleného vraha Jigsawa a hledají spásu u svého kolegy Bobbyho Dagena (Seana Patrick Flanery), muže, jehož temná minulost rozpoutá novou vlnu teroru. „V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“ slibuje producent filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (663)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Poslední díl této skvělé krvavě hororové série. Celkově film nebyl špatnej, zakončen byl dobře, ale bohužel, já bych si zakončení této série představoval trochu jinak. Pasti byly dost krvavé, byly dobré, ikdyž mi někdy připadalo, že příběhově je to nedořešené. Některé oběti umírali zcela zbytečně. 3D efekty byl celkem slušné. Mandylor hrál opět dobře. Hudba dobrá. Ke konci filmu to bylo nejlepší, kdy se ukázal sestřih flashbacků a většina věcí se vysvětlila. Nad mým velkým překvapením zde hrál herec Jigsawa jen ke konci filmu nepočítaje krátký flashback uprostřed filmu. Původně tvůrci zvažovali udělat díl 7 a 8. Měli to tak udělat, tohle nejlepší finále rozhodně nebylo. A ta krev ? Jak je možné, že byla tak debilně narůžovělá? Potěší návrat herce Caryho Elwese. Celkově film kritizovat nechci, bavil jsem se dost, ale je to ze všech dílů, díl nejslabší. Na hraně mezi 3 a 4 hvězdou. Hodnotím na 70% = **** ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Maso, maso, maso! Ze Saw se stal definitivně masomlejn, do kterého padají jednotlivé postavy a ze kterého dole leze sekaná. Spíše než plnohodnotný příběh nabízí nám tvůrci skládačku nepěkných osudů většiny protagonistů. Ehm, tvůrci, jeden má spíše pocit, že jde o sadistické pošuky libující si ve zvrácených mordech. Ostatně vynalézavé smrti jsou jediným zajímavým na celém filmu. Mě osobně nutí přemýšlet, jak tohle vlastně udělali. Díry do očí, do úst, do krku, do břicha, stahování z kůže a spousta dalších chuťovek. V jednu chvíli si přejete, aby postava, kterou sice neznáte a nic k ní necítíte, děsivou past přestála ve zdraví. Vzápětí pochopíte, že šílení filmaři by pak nemohli ukázat, jak všechny důmyslné mechanismy fungují. A tak lítají ruce, hlavy i neidentifikovatelné kusy masa, o vyhřezlých střevech nemluvě. Kromě technické stránky zde ale nic světoborného nenaleznete... ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Vlastně scénáristy obdivuju za to, že si i posedmé dokážou z prstu vycucat twist, který zase všechno předchozí dění obrátí naruby. Stejně tak se už pokolikáté podivuju nad chorostí mysli designerů pastí. A už raději ani nesmutním nad tím, že se žádný režisér nedokáže nad celou látku povznést a vrazit tam trochu nadhledu. Tolik nasraného mramoru v kombinaci s krvavými cákanci á la Jacksonovy splattery (barva krve included) ale baví tím „druhým“ způsobem. ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Takže dámy a pánové, právě jsem se vrátil z kina a chci se s váma podělit o své názory. Zaprvé bych chtěl říct něco o sobě. Já hrozně rád vymýšlím pokračování a Saw pochopitelně není výjimkou. Já jsem tak přemýšlel a snažil se vymyslet co nejodpornější pasti, které by se tam mohli vyskytnout. Zde však tvůrci nezklamali a opravdu se tam 3 navržené pasti objevily, takže za to jim moc děkuji. A teď k filmu. V životě jsem neviděl předvídatelnější film. Já jsem prakticky už od začátku jasně určil kdo zemře a taky se tak stalo. Asi chyba v Matrixu, nebo se napojili na mé mozkové vlny a natočili to podle mě. No, nevim... Další věc je extrémní dávka klišé. Tenhle film jen opakuje to, co už tu bylo 6x v méně očividné formě. Je to asi takhle: Chlap má někoho zachránit, vyslechne pravidla (čeká až do dojetí pásky), snaží se oběť zachránit (sebepoškozením), neuspěje,konec! Maximální krvavé orgie + nulový výsledek = samoúčelnost. Další problém mám s uvěřitelností. Jsem ochoten pominout, že Hoffman už asi zkoupil polovinu garáží a domů ve městě, ale past, kterou přichystá na detektivy ve své pracovně, bych spíš tipoval na dílo Chucka Norrise, než relativně reálné postavy Hoffmana. A to už vůbec nemluvím o závěrečné pasti pro jednu z vedlejších postav. Jestli se chtějí ubírat tvůrci touto cestou, tak v příštím díle nejspíš ona oběť spadne do rakety a vyletí do vesmíru. Konec pro mě nebyl překvapením, protože fanoušci už celou věc dávno rozluštili, takže ani zde kytky nekvetou. PS: Vypadá to, že politologové budou muset do učebnic připsat novou ideologii, protože Kramerismus se už rozšířil na celé spolky lidí. PPS: "Hoffman alias hrdlobod." Kimble to vystihl lépe než já. :-D ()

tron 

všechny recenze uživatele

Neskutočné – po strašnej štvorke, päťke a šestke prichádza Saw 7, od ktorej som nič dobré nečakal a nakoniec je to pre mňa jeden z najlepších dielov. Určite mu pomohli jednak vcelku sympatickí dvaja mužskí hrdinovia (spisovateľ + policajt), jednak pasce sú fakt odporné, jednak je prítomný super nápad (s preživšími Jigsawovými obeťami z minulosti) a jednak film obsahuje peknú, poučnú a náučnú scénu s náckami. Ak necháme bokom twistovú koncovku, tak scenár je prekvapivo jednoduchý a priamočiary. Navyše ma potešil návrat Caryho Elwesa. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (26)

  • Dvaja muži v maskách, ktorí na konci pomáhajú doktorovi Gordonovi, sú bratia Ryan a Brad z prvej scény tohto filmu. Scenáristi to prezradili v bonusových videách k filmu. (Marceloo)
  • Rating R - tedy přístupno pod 17 let jen s rodičovským doprovodem, byl získán až na 6. pokus. Filmaři se tak úspěšně vyhli nejtvrdšímu ratingu NC-17, tedy pod 17 nepovolen vstup nikomu. (JayZak)

Související novinky

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama