Reklama

Reklama

S Italem v kuchyni

(pořad)
  • Slovensko S Talianom v kuchyni

Obsahy(1)

Zábavným pořadem o vaření se zajímavými hosty provází italský šéfkuchař Emanuel Ridi. Kuchařinu má v genech, už jeho prarodiče provozovali restauraci. Emanuel pochází ze středomořského ostrova Elba, v Čechách žije už patnáct let, má českou ženu a syna Giacoma. Má vlastní restauraci a stolování považuje za příležitost k setkání s přáteli nad dobrým jídlem a pitím - a takové chvíle teď zprostředkuje i divákům. Poznáte jeho krajany, kolegy z branže, podnikatele, sportovce, právníky a celebrity. Objevte s Emanuelem i vy potěšení z vaření! (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Italské jídla nejím. Vůbec celá italská kuchyně mi nesedí. Nicméně se musí uznat že tenhle pořad má svoje jedinečné kouzlo. Jednak je to tím, že se pořad odehrává v domácím prostředí a ne ve studiové kuchyni a jednak je to i samotným průvodcem. Emanuel Ridi se svým silným italským přízvukem učí české kuchařky vařit italská jídla sympaticky a jednoduše. Tohle je snad první kulinářská show, která se opravdu povedla. Snad se kvůli tomu naučím jíst i špagety:-) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Taliansku kuchyňu, až na cestoviny, nijako extra nevyhľadávam a ani doma nerobím. Ale jednoznačne súhlasím s názorom, že ide o jednu z najlepších resp. najkvalitnejších kuchýň sveta. Emanuel Ridi mi však pripadá ako skrachovaný, veľmi zlý pornoherec zo 70-tych rokov. Sorry, ale fakt. No a keďže v podobných projektoch veľmi záleží na hlavnej hviezde, musím ísť tým pádom s hodnotením nízko. Veľmi nízko. ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Vaření nemusí být jen mechanická práce podle reseptů, ale dá se povýšit i na kumštýřskou činnost. Obzvláště když se pořadu zhostil muž, Emanuel Ridi, který i z této mnohdy nudné práce dokáže udělat fajn záležitost, takže člověk si může jeho pořady natočit a hned si ve své kuchyni vyzkoušet, zda mu to vyjde právě tak, jak ho to učí EMANUEL RIDI. ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála pořadů tohoto typu, kde konečně vaří někdo, tomu jídlu a gastronomii rozumí a nedělá ze sebe něco, co není. Emanuel je nejenom skvělý kuchař, podle kterého se dá konečně upachtit poživatelná večeře, ale navíc je to sympaťák, na kterého je radost se dívat a nemám chuť si po pár minutách strčit prst do oka. To, že je Ital, navíc omlouvá i jeho chyby v češtině, na což se třeba takový Babica vymlouvat nemůže (jeho "vopejkání, vosmahování" a "dávání tohodle na tohle a tohodle do tohodle" mi rve uši). ()

veere

všechny recenze uživatele

Radši bez hodnocení... teď před chvilkou jsem na to koukal, a vrtá mi hlavou proč ten "blbec" vystupuje ve svetru, rukávem matlá do jídla, a ani si nesundá snubní prsten... ?? Ale musí se mu nechat, že většinou to jídlo vypadá lákavě a ne jako "babicovina", ovšem dnes mě příliš nenadchl (18:50; 20/12/09) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama