Reklama

Reklama

Borci z Blue Mountain State

(seriál)
  • USA Blue Mountain State
Komedie / Sportovní
USA, (2010–2011), 14 h 29 min (Minutáž: 21–29 min)

Hrají:

Darin Brooks, Alan Ritchson, Chris Romano, Ed Marinaro, Meghan Heffern, Leah Renee, Denise Richards, Tod Fennell, Kelly Kruger, Sinqua Walls, Alex Weiner (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Rozjařená komediální série o americkém fotbalu sleduje tři mladíky, kteří se snaží protlouct programem školní fotbalové ligy amerického Středozápadu.  Alex je talentovaný rozehrávač, spokojený se svojí pozicí na střídačce a rozjetými mejdany se školním maskotem Sammym. Na druhé straně je Craig, kterého plán na rychlou kariéru do profesionálního sportu kontroluje jeho přítelkyně. Povede se těmto čerstvým zelenáčům vybalancovat fotbal, holky, školu a nonstop buzeraci? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (117)

Niki__Niki 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem tento seriál neviděla, ale vždy na něj budu vzpomínat jako na jedinečnou a extra vtipnou prasárnu, která mi vždy zvedla náladu a zároveň mi jí i trošku zkazila tím, jak vyobrazuje muže (musím stále přemýšlet, zda to mají vše takhle na háku a zajímají je jen tři věci -sex, fotbal a chlast-) ??? No nevadí, za pár let si ho znovu pustím a snad už budu vědět, zda je to pravda. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Po první sérii: That's it!!!! Na tohle jsem čekal. Tenhle seroš je nonstop kalba, paření, prcání, ujetost, americkej fotbal a v jednom kuse zábava, kterou jsem si zamiloval. Zápletky tu nejsou nijak složitý a většinou se stejně točej kolem drog, steroidů nebo vztahu Cragia Shailoa s jeho přítekyní "pannou", což je děsná prdel. Žádný moralizování, pitvání se v mezilidský lásce na vysoký škole, žádný nudný propletence alá BH90210, ale jsou to takový dvacetiminutový Prcičky se super postavama, který jsem si musel zamilovat. Hlavní hrdina mi zprvu moc sympatickej nebyl, ale nakonec jsem si ho oblíbil. Maskot týmu Sammy je výbornej mamlas a kapitán fotbalovýho týmu je magor, kterej kandiduje na seriálovou postavu století a může směle konkurovat třeba takovýmu Barney Stinsonovi. Dívčiny, který se tu objeví jsou sympatický a neotravný a maj většinou šmrnc. Nemůžu ani zapomenout na trenéra týmu, kterej je bombovej. Těším se na druhou sadu. ()

Reklama

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Takovýto seriál jsem hledal opravdu dlouho... možná to je, jak to říct, hlavně pro mladší diváky, ale je to ohromná zábava, hlavní představitele si ihned zamilujete, seriál má nástup hned prvním dílem, za ničím se neskrývá a hrdě pokračuje už dvě série... nezbývá než se modlit za třetí sérii a nezbývá než se těšit na další a další herecké obsazení ;) ()

RedHot 

všechny recenze uživatele

Srovnání s Prci, prci, prcičky se nabízí jako ta první možnost. Jelikož jsem si onu filmovou předlohu příliš neužil, nevychutnal jsem si ani tuto rozkouskovanou verzi pubertální perverze. Že bude takto vypadat můj studijní život, si můžu nechat jen zdát a upřímně řečeno, ani o něco podobného nestojím. Po shlédnutí pár dílů je mi přece jen dražší můj zdravý úd a svědomí než růžová mušle nějaké Peršanky. ()

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Vynikající po všech stránkách. Za tři série se našlo pár dílů, které bych hodnotil za méně než 5*, ale jako o celku není o čem pochybovat. Kvalita neustále roste a jako odreagování je tohle seriál číslo jedna! Jak už psali někteří jiní - hrozná škoda, že byly natočeny jen tři řady, ale chvála Bohu, že měli autoři alespoň možnost vyrobit slušný závěr. Škoda, že ne všechny dobré seriály mají to štěstí. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

  • V několika dílech si lze všimnout, že Coach Marty Daniels (Ed Marinaro) má po odklopení zatmavených skel na svých brýlích prázdné obroučky pro dioptrická skla. (karda1)

Reklama

Reklama