Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deacon City je sžíráno strachem. Ve městě řádí sérioví vrazi Reptile (Richard Dorton) a Baraka (Lateef Crowder), pracující pro tajemného Shang Tsunga. Kapitán Jackson Briggs (Michael Jai White) společně se svou kolegyní Sonyou Blade (Jeri Ryan) proto nabídnou profesionálnímu zabijákovi Hanzo Hasashimu (Ian Anthony Dale) dohodu. On zlikviduje vrahy na chystaném turnaji a jako odměnu dostane informace o svém úhlavním nepříteli Sub-Zerovi. Hanzo, který chce být od nynějška znám jen jako Scorpion, souhlasí. Mortal Kombat může začít. (Chen)

(více)

Recenze (200)

petero 

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=cs3ROFNxa5M Toto je už aká namotávka, vidieť niečo takéto v celovečernej verzii. I keď vo finále sklame (predsa len som čakal osem minút súbojov a nie jeden), ani len nevyužije schopnosti M.J.Whitea a v porovnaní s ázijskou súčasnou akčnou tvorbou (na ktorú som momentálne akosi namotaný) alebo Undisputed II, III, zamrzí i nulová choreografia i toho jediného súboja. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Na úvod by som hádam mal povedať, že som žiaden z predchádzajúcich Mortal Kombatov nevidel. Táto ochutnávka však na mňa zapôsobila viac, než dobre. Kevina Tancharoena síce nepoznám, no vyzerá byť celkom schopný. V necelých ôsmich minútach dokázal vytvoriť výbornú, temnú atmosféru a súboj bol natočený veľmi prehľadne, čo je pre MA film veľmi dôležité plus. Ak v caste prípadného celovečerného filmu ostane M. J. White a ku Crowderovi sa pridajú aj jeho kamoši zo Zero Gravity, môže z toho byť celkom slušná mlátička, minimálne na úrovni Florentineových Undisputed... ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Páááni, z tohodle by mohl být konečně slušný a hlavně důstojný film ke hře, kterou zná každý opravdový PC hráč! Sice teda Baraka a Reptile ve hře vypadají úplně odlišně, ale proč z nich neudělat takovéto monstra. A ještě k tomu vrahy, hmm. Dnes již legendární hra Mortal Kombat si vyloženě říká o pořádně nakopávající film, který bych jakožto velký obdivovatel této hry měl rád :o). Pod taktovkou tohoto prozatím neznámého režiséra by z toho mohlo vzniknout něco kloudného a né ty sra.ky jako jsou natočené, brr to je nekoukatelnej opruz. Mimochodem v MK1 bych si, sice až po chvilce, vzpomněl na všecky Fatality. Ku příkladu Kano : k němu, k němu, od něj, dolů, k němu a malej box :o). ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Rebirth se tváří jako skvělý trailer, který mě neskutečně navnadil. Sérii Mortal Kombat moc nemusím, ale v tomto novém podání by to mohla být parádní řezničina. Těch osm minut uběhlo neskutečně rychle, proto doufám, že jednou se s tohoto krátkýho filmečku stane skutečná upoutávka na celovečerní podívanou plnou úžasných bitek. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Mortal Kombat: Rebirth měl být původně celovečerní film, ale Warner Bros. nakonec souhlasilo pouze s natočením krátkometrážního seriálu Mortal Kombat: Legacy. (NiaWolf)

Související novinky

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama