Reklama

Reklama

Šťastný Nový rok

  • USA New Year's Eve (více)
Trailer 1

O silvestrovské noci se do ulic chystají tisíce Newyorčanů, aby na Times Square přivítali společně Nový rok. Zdejší viceprezidentka Times Square Alliance Claire Morganová má jediné přání, aby tato oslava proběhla bez komplikací. V porodnici mezitím čekají dva manželské páry na narození svých potomků a pevně doufají, že právě jejich dítě se stane prvním newyorským miminkem nového roku a oni získají prémii 25 tisíc dolarů. Zcela jiné starosti má kurýr nahrávací společnosti, který musí trávit poslední den v roce v práci, zatímco jeho kamarád Randy strhává novoroční dekorace a hodlá být zalezlý doma. Když však nastoupí do výtahu se sousedkou Elise, výtah se zasekne a oni zůstanou uvězněni. Elise je zoufalá, protože spěchá do práce. Dalším zoufalcem silvestrovského večera je i asistentka z nahrávací společnosti Ingrid, kterou šéf z nepochopitelných důvodů drží v práci a nechce jí dát volno. Den zoufalců ale nekončí a osudy všech se ještě poslední den v roce mohou pořádně zamíchat. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (455)

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Nový rok mať v apríli to je niečo :D Klasická sladká romantická komédia s kopou kvalitných hercov (niektorí však dostali také mizerné roly až mi ich ľúto bolo napr. taká Alyssa Milano - to čo bolo? som si ju ani nevšimla v prvom momente) a klasickým(i) happy endom. To by sa nám žilo keby sme v takýchto filmoch žili, svet gombička. Čo ma ale mrzí najviac je fakt, že pri záverečných nepodarených scénach som sa nasmiala viac ako počas celého filmu. Tomu venujem jednu hviezdičku PLUS. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Popravdě, od tohoto filmu jsem očekával poměrně dost, protože Valentine's Day (nepřiznaný první díl, v němž se objeví někteří herci, kteří si zahráli i zde) se mi opravdu líbil. A jsem celkem rád, že New Year's Eve není prakticky o nic horší. Já vím, je to jedno klišé vedle druhého, já vím, jen se to z nás snaží vymačkat emoce, peníze a nevím co ještě, ale k čertu s tím. Nebudu tu zapírat fakt, že se mi film líbil a hrát si na nějakého intelektuála. Já jsem dostal přesně to, co jsem chtěl - jednu hvězdu vedle druhé, skvělou atmosféru New Yorku na Silvestra a hlavně necelé dvě hodiny dobré nálady. Asi nejlepší příběh si ukradli dva páry - Michelle Pfeiffer a Zac Efron (který mi poprvé ve filmu nevadil a dokonce mi přišel jako sympaťák!) a Robert De Niro a… ne, to bych spoileroval. A že mě některé ty dějové linky překvapily, většina příjemně, ta poslední (s Joshem) nepříjemně, protože té jsem moc nevěřil. Myslím, že Garrymu nemůžu nic vyčítat, opět mě pobavil a sem tam i trošku dojal. ;-) Kdyby alespoň nějak takhle vypadaly komedie posledních let, byl bych hodně spokojený. 90 %. ()

Reklama

mcb 

všechny recenze uživatele

Obří reklama na Niveu, New York a dvojku Sherlocka Holmese. Jiný důvod pro vznik tohoto snímku než nahrabání z kapes diváků v průběhu svátku neexistuje. To stejné by se dalo říct i o předchozím Marshallově Na sv. Valentýna, ten však splňoval jakási kritéria romantické komedie - byl vtipný, více nápaditý, v mnoha příbězích i vypointovaný, možná i trochu dojímavý. V New Year's Eve není nic - jakoby si někdo řekl, že když to fungovalo jednou, bude to fungovat podruhé. Zbyla ale jen trapnost (souboj o to, kdo dřív porodí o půlnoci), křeč, banální historky (celý film někde poběžím a přesně o půlnoci toho dosáhnu) a prvoplánové dojímání na americký způsob (umírající člověk, který chce naposledy vidět novoroční oslavy). Zkrátka, jestli existuje lepší případ označení filmu jako výrobku nebo komerčního produktu pro masy, je to právě Šťastný Nový rok. Film umělohmotný jako Katherine Heigl, sloužící jen k tomu, aby si vycházející hvězdička Glee mohla střihnout svůj sladký song. Dělá se mi špatně, a to mi podobné kýče většinou nevadí.. P.S. Muže být film, na němž jsou nejlepší závěrečné titulky, vlastně dobrý? ()

Niles 

všechny recenze uživatele

Každý film žánru romantickej komédie, ktorý by náhodou mal viac príbehov, ktoré sa na záver popreplietajú je automaticky napodobeninou Lásky nebeskej. To je logika. New Year's Eve pre mňa nebol nič viac, než filmom, pri ktorom som na chvíľu vypol a oddýchol si. A bol som prekvapený koľko známych ľudí sa dá vtesnať do niekoľkých minút. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Ze sv. Valentýna sálala bezelstná, cukrkandlová, avšak dokonalá romantická atmosféra, z Nového roku nečiší vůbec nic. Všechno je umělé, vykonstruované a bezemoční, Marshall zmateně těká mězi jednotlivými, nezajímavými epizodkami a superhvězdné osazenstvo se stopáží víceméně pronudí. Čest kouzelným výjimkám (Swank-De Niro) a několika fórům (hlavně bitva rodiček), jinak by to bylo úplně o ničem. P.S. Co ta věková nevyváženost párů aneb ona 40 až 50+ a on mlaďoch? Parker - Duhamel, Pfeiffer - Efron, že by nový trend? P.P.S. Silvestr není jen o naději, nových záčátcích a půlnočním polibku, ale i o pořádné party. Kde je? Postávání statistů na Times Square nepočítám. P.P.P.S. Stejně si to celé pro sebe ukradl Rober Downey. Stačil mu jeden záběr na plakát na druhého Sherlocka.) 50% ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

Reklama

Reklama