Reklama

Reklama

Čmuchalové

(seriál)
USA, 2010, 9 h 23 min (Minutáž: 41–52 min)

Tvůrci:

Ted Griffin

Kamera:

Curtis Wehr

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Donal Logue, Michael Raymond-James, Laura Allen, Kimberly Quinn, Jamie Denbo, Rockmond Dunbar, Loren Dean, Zack Silva, Mirelly Taylor, Tasha Dixon (více)
(další profese)

Epizody(13)

Bývalý policajt a jeho nejlepší kamarád rozjedou soukromou detektivní kancelář. Poněkud nestandardní duo řeší zločiny a snaží se vyhnout jak nebezpečí, tak jakékoli zodpovědnosti... (oficiální text distributora)

Recenze (26)

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: PRIMA COOL = 24.10.2011 (R: 14.7.2012) - Dvaja sympatickí životní stroskotanci namiesto toho aby sa utápali v depresiách, sa začnú vydávať za súkromných detektívov aby zohnali nejakú tú "škváru" na každodenné živobytie. Zhodou okolností narazia na prípad, ktorý zmení ich osudy. --- Vzhľadom na to, že diváci dávajú prednosť vykonštruovaným kravinám typu LOST (alebo najnovšie THE EVENT), nebola táto séria príliš úspešná a po 13. epizódach "šla do kopru". Pritom jednotlivé príbehy mali spád, švih, potrebnú dávku realizmu a nevtieravý zmysel pre suchý humor. Navyše neskĺzli do telenovely ani keď sa v nich rozplietali zložité vzťahové zápletky a zaobišli sa bez všadeprítomnej vulgárnosti a morálneho rozkladu, ktoré dnes podaktorí "znalci" považujú za revoltu voči politickej korektnosti pestovanej na podhubí pretvárky a falše. (2.3.2012) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Osobně mi tedy ústřední duo / trojka nepřirostlo k srdci. Nedá se říct, že je to špatný seriál, ale není ani dobrý. Takový průměr, nic, co by víc upoutalo pozornost nebo chytlo za koule. Navíc v podstatě minimum vtipu, i když si to na sem tam vtipné chce hrát. Občas se objeví dobrý vtip, ale ti dva jsou pro mne sice chvílemi zajímaví, ale jindy nevyhranění, a prochází jim až příliš mnoho podivně jednoduše. Má to dobrou kameru, zvuk, ale ten příběh (příběhy) jsou takové nanicovaté, a rodinné momenty se sem hodí jen velmi volně. ()

Reklama

xxENDxx 

všechny recenze uživatele

Po velmi vlažném prvním díle se z Terriers vyklubal v mých očích nejlepší seriál sezóny 2010. Variace na smrtonosnou zbraň, ovlivněná Shieldem se skvělou hlavní zápletkou i skvělými a neobvyklými případy týdne. I přesto že seriál byl po 1. sérii zrušen, ukončen je velmí uspokojivě. Ústřední hlavní dvojice je velmi sympatická a úvodní znělka děsně návyková. Hodnoceno po 1. sérii: 90% ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Série začíná celkem nadějně s docela sympatickou dvojicí zoufalců - soukromých detektivů, kteří v prvních dílech řeší drobné věci. Sice jsem se ničemu ani jednou nezasmál, ale dalo se na to jakž takž koukat, pokud člověk v každém díle popřeskakoval tak 20 minut zbytečných blábolů. V druhé polovině série to jde do kytek. Už se skoro nic neřeší, jen se žvaní, přibývají vedlejší linky a další zbytečné postavy a ty žvaní a žvaní. Přibude rodinných vykecávaček a jakýchsi osobních problémů některých postav a tak se o tom furt žvaní, ale mě to vůbec nezajímá. Smysluplný děj se scvrkává na pouhých pár minut na díl, ještě navíc nezajímavých a nudných, a jinak se žvaní. Intenzivní, až protivná nezajímavá nuda. Je dobře, že to nepokračuje další sérií, nebylo by kam ani proč. (17%) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Naozajstná škoda, že toto si nechytilo sledovanosť a po prvej sérii to skončilo. Dnes ľudia pozerajú asi len fantasy, mimozemské blbosti a proste všetko, čo nemá ľudskú podobu. Pritom tento seriál je prekvapujúco tak anglicky vtipný, ironický, sú v ňom super prípady a súkromný život hlavných postáv je tiež veľmi zaujímavý. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Produkce seriálu byla i přes pozitivní ohlas fanoušků po první sérii zastavena. (Chibs)
  • V díle 8. s názvem "Všichni jsou už v Mexiku" se v jedné scéně objeví Keith Szarabajka, Rockmond Dunbar a Donal Logue. Zajímavostí je, že všichni tři se shodně objevili i v seríálu Zákon gangu (od r. 2008). (Chibs)

Reklama

Reklama