Reklama

Reklama

Resident Evil: Zatracení

  • Japonsko Biohazard: Damnation (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Zvláštní americký agent Leon S. Kennedy proniká do malé východoevropské země, aby tu ověřil zvěsti, že místní vláda využívá ve válce bio-organické zbraně. Jen chvíli po překročení hranice ale dostává rozkaz k návratu zpět. Leon s odhodláním odhalit pravdu ignoruje nařízení a vstupuje do válečné zóny, aby ukončil řetězec tragédií způsobených bio-organickými zbraněmi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (168)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Velice obstojná akční zombie jednohubka rozšiřující svět Resident Evilu. Navíc se jedná o solidní práci na poli animace a vyzuální stránky filmu, takže celkové vyznění není vůbec špatné. Esteticky to opravdu vypadá peněžitě, žádný levný shit. Akce pěkné, konec je hodně efektní. Příběhově s tím taky nemám moc problém, sice to jde jinam než hra a hraje si to na poli globálnosti, ale zázraky jsem po ději rozhodně nečekal. Tudíž zas tak neřeším. Měl jsem chuť na akčni mutárnu a tu jsme dostal. Pro mě vcelku spokojenost a hlavně je tehle film o dost zajímavější a zábavnější než Andersonův Afterlife a věřím, že i Odveta. Chudší 4*. Jen škoda, že Leonův charakter jaksi není cítit. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo hodně nemillé.Trapná nuda,která je desetkrát delší než by měla a se scénářem,že ho snad psali v hollywoodu.Všechny hrané sou lepší i jednička a dvojka,a že to sou jóó lejna.Dlouho sem neměl takový pocit totální ztráty času a to sem viděl Artistu,Huga,Melancholiu i W.hors (čili nejhorší filmy roku). ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem psal u Degeneration, na hraný filmy by se měli vysrat a soustředit se na tohle. Začátek vypadal slibně a měl koule, občasnej prostřih do pohledu první osoby fungoval bezvadně, pak ovšem přišla hlavní zápletka kde se tradičně hrálo na citečky a zdálo se že to jde do hajzlu. Opak byl ale pravdou a po nepříliš zábavným prostředku přišla tuna akce ke konci a korunu tomu nasadilo stádo Tyrantů kdy už jsem byl z filmu totálně vyplácanej. Dávám pět ale přesto si myslim že Degeneration byl lepší, tvářil se totiž víc jako RE. Tohle je přestřelený, sice správně, ale né v rámci série. A nebyla tu Klér. P.S. LIVINGDEAD zde píše že je to urážka "RESIDENTA EVIL" a přitom prvnímu hranýmu dílu vrazil 5 hvězd, což naprosto dokazuje co je ten zkurvenec zač a že jeho názor nestojí ani za vymrdanou grešli. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

O niečo akčnejšie ako Degeneration a s celkovo o niečo lepším spádom ale ani Damnation nedokázalo kvality hernej predlohy pretransformovať do podoby filmu. A to aj napriek tomu, že ide o Resident Evil pre pravých hráčov predlohy a ktorý z dejového hľadiska vhodne doplňuje jeho univerzum. (a znova je možné si všimnúť, že hlavných hrdinov dabujú rovnakí dabéri) Čo však funguje v jednom médiu, nemusí zákonite fungovať aj v druhom a príbeh a jeho podanie je znova skôr slabinou, to isté sa však dá povedať aj o akcii, ktorá aj tentokrát trpí napriek istému zlepšeniu stále nie až tak presvedčivou animáciou, čo výslednému dojmu nijak neprospieva. Snáď to do tretice výjde, aspoň pri odkazoch na na predošlé diely skutočnému fanúšikovi zaplesá srdce. 50% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že kvůli těm nehorázně kulervoucím posledním dvaceti minutám stojí za to prokousat se idiotskou hodinou, která akci na náměstí předchází. No, vlastně i bitka předtím ve skladišti byla cool... Absolutně otřesná postava JDho a debilní hlášky nicméně v první půlce zabíjí, co se dá - vlastně počkat, zabila to potitulková scéna. Nepouštějte si ji! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Součástí závěrečných titulků je trailer na šestý díl videohry. (JackBurda)
  • Parazit Las Plagas, zde nazývaný jako Plaga, který se ve filmu objevuje, pochází ze čtvrtého a pátého dílu stejnojmenné videohry. (JackBurda)
  • Leon S. Kennedy je v tomto díle vytvořen podle předlohy ze hry „Resident Evil 6“ z roku 2012, zároveň ho v obou případech dabuje Matthew Mercer, který tak nahradil Paula Merciera, který Leona daboval ve filmu Resident Evil: Rozklad (2008) a ve hrách „Resident Evil 4“ a „Resident Evil: The Darkside Chronicles“. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama