Reklama

Reklama

Jurský masakr

  • Velká Británie The Dinosaur Project
Trailer 1

Výprava zoologů pod vedením Jonathana Marchanta se vydává po stopách bájné africké příšery Mokele Mbembe. Jeho syn se k nim potají přidá a ukryje se ve vrtulníku, který i s celou výpravou havaruje. Brzy se ocitnou v zapomenutém pralese, kde budou bojovat o přežití nejen s dinosaury, ale i s jedním členem týmu, který chce všechnu slávu pro sebe... (TV Prima)

(více)

Recenze (94)

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

No tak tohle už nikdy více .. Po 20 minutách jsem měl sto chutí atakovat TV obrazovku. Záběr kamery je pouze pro otrlé jedince a když to asi po padesáty úplně zhasne a pak střih jinej..... uf. 83 minutová nekoukatelná natřesená NUDA a přitom nápad dobrej, takhle promarněnej a podělanej. Jedna hvězdička za toho malého dinotvorečka a max 15 % ()

G04T odpad!

všechny recenze uživatele

Komentář jsem psal na svůj starý účet na csfd, který už nemám. Nepamatuji si, co jsem tam psal ale za to si pamatuji, jaká to byla sračka. Nikdy víc. ()

fifox 

všechny recenze uživatele

Kdyby Sid Bennett obsadil alespoň jednoho známějšího herce (rozuměj zajímavějšího/charakternějšího, což jsou atributy, kterejma ty "známější" obvykle disponujou) a hlavně si odpustil tu "found footage" formu, která kazila i to jediný hezký na tomhle béčkovym spektáklu, což bylo jednoznačně prostředí, mohl z toho být docela koukatelnej filmek. Přitom téma není vůbec marný a CGI triky jsou na přesvědčení diváka, kterýho to chce zajímat, dostačující. Jasně, pořád by to byl brak, kterej vrství klišé na klišé, a vlastně je to ztráta času, ale když zrovna záběr nelítal nahoru dolu nebo se netřásl, jak kdyby kameru držel někdo v pokročilym stádiu Parkinsona, tak se sem tam vyloupnul docela pěknej pohled na nějaký to prosvětlený oudolíčko s potulující se prehistorickou faunou. To byly ale hodně vzácný úkazy lemovaný z obou stran nucenym napětim a hereckejma výkonama plochejma jak ten juniorův nevybitelnej tablet... Překvapil mě i osud tý bloncky. Jakožto jediná postava, která má v tomhle uhozenym týmu kryptozoologů nějakej sex-appeal, nebylo podle mě úplně moudrý scenáristický rozhodnutí jí nechat hodit deada hned na začátku. Ale tak kdo potřebuje doktorku žejo, zvlášť když prchá džunglí plnou dinosaurů a vražednejch psychopatů. Radši necháme žít obtloustlýho zvukaře, kterej byl tak důležitej, že snad ani neměl jméno... Poslední stížnost míří na konec. Teda na to, co tvůrci předložili jako konec, ale vlastně to děj nijak nerozuzluje. Zrovna tady se toho klišovitýho přístupu držet mohli. No co, ale za 83 minut velkýho nic bysme si na závěr zasloužili alespoň ten záběr na uslzenýho kluka nastupujícího do záchranářský helikoptéry a odlétajícího do západu slunce. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

jak som bol natešený tak som sklamaný. Najprv sa síce dočkáme fajn bylinožravcoch ale keď čakáte kedy už dorazia mäsožravé bazmeky, tak je skoro koniec filmu. Ale uznám, že do Jurský svet  to bol asi najlepší počin o dinosauroch. ()

Facerr 

všechny recenze uživatele

Rozkejklaná kamera a netradiční zwiřátka uprostřed odlehlé exotiky. Tak se dá popsat tohle dílko. Přestože můžeme konstatovat, že filmaři mohli z tohohle kousku vytřískat o hodně víc, není to špatnej nápad, nekonaj se tu žádný nudný dialogický prodlevy a triky jsou dost povedený. I když si tenhle film hraje na realitu už v úvodních titulcích, kde se hlásá, že "tento snímek je natočen podle skutečných událostí", moc diváků tenhle fakt asi nesežere. Spíš mi to připomnělo zemanovu Cestu do pravěku. Kdyby se ale tvůrcům dostala tahle klasika do rukou před tím, než natočili The dinosaur project, mohla to bejt dobrá inspirace a možná by se před "found footage kamerou" objevil i T-rex, kterej by nějakou tu hvězdičku v hodnocení určitě přidal:) ()

baclajean 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn oddychovka na nedeľné popoludnie... mohli sa s tou grafikou pri vytváraní dinosaurov viac pohrať, aby ten počítačový vplyv nebol až taký do oka bijúci, ale inak film, ktorého pozretie nebolo premárneným časom. A škoda, že Natasha Loring skončila už tak skoro ;) ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době zas jeden povedený dinosauří film který se neutápí ve špatných animacích a bledých hereckých výkonech. I když přiznejme si, že herci nebyli silnou stránkou filmu. 65 % ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Ano, jde o Jurské parky ve found footage balení. Chcete-li si Jurský masakr užít (a fakt se to dá), vypněte mozek a nezabývejte se detaily a kravinami... Nechte se pohltit atmosférou a akčností děje. Tak jsem to udělal já a hodně dobře jsem se bavil. Jak nesnáším roztřesenou ruční kameru, tak zde mi opět nevadila. Pravěké potvory jsou hodně povedené a jako živé. Příjemné neokoukané tváře a ideální stopáž jsou dalšími klady Jurského masakru. Hudbu jsem v podstatě vůbec nevnímal a nepostřehl, tak jí nemůžu hodnotit. Ve výsledku ne snad přímo nadšení, ale velká spokojenost zcela jistě. ()

Simo16 

všechny recenze uživatele

Nudné, nezaujímavé, herci nenadchli a efekty nič moc,ale zas na druhú stranu,na béčkové nizkorozpoctove sci-fi to mohlo byť ešte o triedu horšie, našťastie nebolo. ()

Popinodan 

všechny recenze uživatele

I ty efekty bych odpustil,i když v dnešní době jsme zvyklí na jiné parádičky. Herci?.....to snad byla parta lidí vybrána z davu. Jinak předvídatený až do konce,do kterého(a to se fááákt divím) jsem vydržel až do konce. Co mě ale nesmírně sra.. byla ta roztřepaná kamera s výpadky,které měly dodat snad kakoby na autentičnosti. No a ten konec..................To fakt asi Neeeeeee! ()

DJMaroko odpad!

všechny recenze uživatele

Tak masakr to teda byl a taky velké utrpení. Kdo z Vás má rád typy filmu co jsou točeny jako dokument bude možná částečně potěšen. Za sebe musím říct, že mě roztřepaná kamera a záběry kde několik sekund není vidět vlastně vůbec nic vůbec neberou. Pomineme li kamery, které ve filmu stále a všem za jakýchkoliv podmínek běží a poblázněného zvukaře, který kosí prehistorická zvířata mikrofonem a ochočeného dinosaura (či co) za pár lentilek ....mohl to být i slušný film na tři hvězdy, ale takto musím bohužel dát odpad. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane ma prekvapilo, že tento film je medzi brakmi aspoň tak trošku zaujímavý. Filmári vedeli čo robia, vedeli že nemajú na niečo slušné, tak aspoň nepreháňali a tak z toho nebola fraška. Na druhej strane je to taká zbytočnosť, keby nebola natočená nič by sa nestalo a nikto by nebol ani ochudobnený. ()

musolini 

všechny recenze uživatele

Docela mě to připomínalo Trolljegeren,který byl podobně špatný,akorát s trollama místo dinosaurama .Vůbec ten film nedokázal vtáhnout do děje.Na film jsem se těšil,ale bylo to zklamání,vše bylo špatně.Napětí nikde a většinou se vše odehrávalo mimo kamer,kterých tam teda mělo být dost.Tohle se nepovedlo. ()

psycho.ta 

všechny recenze uživatele

Za ten děj, vizuální ztvárnění, velmi dobré efekty, herecké výkony a pouze občasné úlety a pády dolů musím dát 4**** paráda, doporučuji ()

TOPmoovie 

všechny recenze uživatele

slabe, da sa to pozerat iba s pretacanim, teda najst iba par scenok co stoja za to. rucna kamera a nasilna snaha realnej reportaze je neprijemna. ale tych par minut scen pozri. max . spolu 10min z filmu sa da pozerat ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Film je hrozná sračka, což Found footage bývají, ale námět není špatný a myšlenka hledání Mokele Mbembe kryptozoologickou společností je docela zajímavá. Fakt, že namísto jednoho pravěkého druhu zde naleznou přímo hromadu dinosauřích druhů, v podstatě celý fungující ekosystém, je trochu přitažený za vlasy. Rád bych se podíval na podobný film, který by byl opravdu film a ne pitomé amatérské záběry. Jedna hvězda navíc za pěkný plakát a ne zase tak hnusně animované dinosaury, kteří chvílemi působili dost živě. Škoda, že se podobných témat nechytají opravdoví filmaři a člověk bažící po dinosaurech musí sahat po podobných sračkofilmech. Přesto mě to bavilo více než Záhada Blair Witch, která mi nepřišla ani zdaleka tak děsivá, jakou má věhlasnou pověst. ()

Reklama

Reklama