Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (369)

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Ještě teď mě mrazí, jak stvůry vykuchávají mladé lidi a u toho se depresivně, hloupě smějí.. Být v kůži jedním z "normálních" lidí v tom hrozném, strašidelném blázinci tak se poseru. Jen, jak bych zjistil, jakou měla ta budova historii tak mizím...aaa. Film asi průměrný, ale mě rozhodně nezklamal, ba naopak.. O proti wrong turn 2, ne trojce, ta se mi líbila příjemné překvapení.. Když to porovnám s nevratným osudem, ve kterém se všechno opakuje a už mě tam nemůže nic překvapit a ani taky nepřekvapí, tomu tady tak není a jsem pro další díl(y):-)) 60% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Návaznost na předchozí díly je minimální a příběh je prostý a přímočarý - parta mladých, krásných a náruživě šukajících lidí se při výletě na chatu octne ve sněhové bouři a vezme zavděk úkrytem ve zchátralé budově starého sanatoria. Ovšem v jeho útrobách číhá na svou kořist trio zmutovaných sadistických kanibalů... Chvílemi jsem si až říkal, že za zábavnost bych mohl dát čtyři, ale fakt nemůžu, protože scénárista svoje postavy nechal jednat jako naprosté dementy a navíc (spoiler) ta nejnesympatičtější a nejotravnější kravka ze všech (ano, ta v bleděmodrém), to přežije až do finále. Ale jinak báječná oddechovka, mutanti jsou zatím nejlepší z celé série a čeká nás řada vtipných vraždiček a krvavých detailů. Oblíbené scény - skvostný retro úvod, krvavá sprcha z Claire, labužnické filetování Daniela a Bridget rozfrézovaná skútrem. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto bol jeden z najtrapnejších slasher horrorov, čo som v poslednom čase videl. Tá banda mladých blbcov a tupých kuriev mi bola tak protivná, že som si prial, aby som ich mohol sám rad radom utĺc kladivom alebo zmasakrovať sekerou. Najmä na tej hnusnej afro-americkej lesbe by som si zgustol. Našťastie ich všetkých vykántrili tí traja zdegenerovaní, retardovaní bratia. "Wrong Turn" na mňa nikdy nedokázal zapôsobiť. Štvrtá časť je suverénne najslabší diel tejto primitívnej série. Pri jej sledovaní som ani na chvíľu nezavetril "Pach krvi", celý čas som cítil len nechutný pach nepodarenej, zbytočnej filmovej sračky. * ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

CITÁT - To je na nich fascinující. Necítí bolest.............. Ten příběh došel až k moc sadistickým scénám. Děj však zná každý. Parta mladých, dnes tak nečesky řečených teenagerů, si vyjedou do...... není to jedno kam? Hlavně že budou postupně umírat a to tou nejkrutější smrtí. Tak jo, naše skupinka si vyjede do hor. Už na začátku mě fascinovali, že všichni přijedou auty a maj už skútry připravené. Kde se tam ty skútry sakra vzaly? Ani jedno auto nemělo přívěs a hle pět skútrů, nádrže plné, jen nastartovat (to ještě startují) a jedéééém. Cestou zablouděj a hle přestanou fungovat telefony, ten zatracenej signál a to platíme takový prachy operátorům. No a tady to začíná. Vylezou na strom a uviděj chaloupku, co chaloupku, barák, co barák rovnou nemocnici. A v té nemocnici už dvacet sedm let žijí hlavní žrouti tohoto příběhu. Jsou sice špinavější než kanál, a celý od krve, ale vězte, že nemocnička je jako klícka. Dvacet sedm let staré prostěradla jsou jako nová, závěsy no to je radost pohledět, stěny jsou pavučinovzdorné, stará (27 let) vozítka pro invalidy mají chrom jen se blyští, světla a osvětlení krásně svítí a dokonce najdou třiceti letou whisky. Není ji náhodou o dvacet sedm let víc? Tohle nikomu prostě není divné? Tak jo, jen ať teenageřící chcípaj. Nechal bych chcípnout i štáb, si z nás prostě dělaj srandu. CITÁT - Zůstaneme tady, dokud nepřijde pomoc........... Už jsem dlouho nedal odpad. Je čas. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nejsem zklamaný ale hodně potěšený z téhle série pach krve, velmi dobře to odstartovala jednička a díl za dílem možná o něco slabší ale neustala výborná podívaná, u 4 sem jsi říkal že to je už ohrané napodobovat je v každém díle že toho snad tolik nevydrží hlavně náš vysmátý kanibal ale nakonec aspoň podle mého míněni to vypadá že tohle je vesměs jako jednička kdy naši kanibalové odstartovaly svůj hon spokojeny velmi hodně.I nato že naši herci nebyly bůhví jak šikovní tak prostředí filmu a hlavně zima to vynahradilo. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Fotografie různých členů posádky lze vidět ve složkách pro duševně choré. (asxasx)
  • Sekvence fondue byla natočena poslední den natáčení. (asxasx)
  • Jedná se o prequel prvních tří filmů. (asxasx)

Reklama

Reklama