Reklama

Reklama

Scary Movie: Děsnej biják

  • USA Scary Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zabiják v masce sleduje Cindy i její přátele. Má něco společného s tajemstvím loňského léta? Cindy a parta jejích nic netušících přátel se musí mít na pozoru... (SPI Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (680)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Není žádným tajemstvím loňského léta, že když se řekne parodie pro náctileté, obvyklí podezřelí jsou K.I.Wayans, či duo trotlů Friedberg, Seltzer. Intelektuálové v tu chvíli spouští vřískot a já se jim nedivím. Ono totiž pokud parodované snímky neznáte, zůstanou jen zastydlé frky na téma bukanýrství, hulení, pšoukání a nadrženost, což má za následek, že se zasmějete asi tolika vtipům, kolik má ruka nezručného dřevorubce prstů. A to je u filmu, který má být vtipný, závažná chyba v matrixu. Pokud si však přejete prostřednictvím sledování filmu sjednotit obsah vlastní hlavy s obsahem dýně na Halloween, považujte výše napsané za bezpředmětný blábol.. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jedna z prvních parodií, které jsem viděl. Tady se paroduje hlavně film Vřískot a Tajemství loňského léta. Ve všech dalších, ať už Scary, Date, Disaster MOVIE a dalších parodií se paroduje kde co, proto už to není takové jako právě tady. Nejvíc se mi líbil Marlon Wayans, ten tady opravdu vyčnívá. Díky této parodii jsem si oblíbil všechny herce, kteří tady jsou. No a abych shrnul všechny Scary Movie, tak jednička a trojka se vyvedly nejvíce. ()

Reklama

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Všechny díly jsem viděla hned za sebou a tak mohu říct, že právě jednička je jednoznačně nejlepším dílem celé série. U mnoha vtipů jsem se dost pobavila, přestože jsem neviděla ani Vřískot, ani Tajemství loňského léta. Tento díl měl určitě také nejlepší zápletku a trochu napětí při odhalování, kdo je ten v masce. Parodie nejsou zrovna mým oblíbeným žánrem, ale zde jsem se prostě pobavila :) Uvažuji dokonce o tom, že na páté pokračování zajdu do kina. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Po letech znovu zhlídnuto. Čekal jsem, že se mi to bude líbit méně než, když mi bylo 12 let... a taky že jo. Ale žádná katastrofa to není. Dost to odcejpá, mělo to slušnou produkci, takže to nepůsobí ani dnes lacině a věrně to napodobuje devadesátkový horory. Vtipy jsou šíleně puberťácký, ale trapně mi u filmu nebylo a pár džouků se hodně povedlo (některé se mimochodem ztratily v českém překladu). Celkově pohodová parodie. (6/10) ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Scary Movie: Děsnej biják můžeme posuzovat - stejně jako skoro každou jinou parodii - z mnoha stran. Buď ten film budeme brát vážně a tím pádem nedoceníme jsou genialitu vtipů nebo uvolněně, prostě jako parodii, od které nečekám nijak silný poutavý příběh, a máme velikou možnost pořádně se zasmát. Každý správný divák si jistě vybere tu druhou variantu a tak jeho bránice dostane pořádně zabrat a dokonce si možná řekne: "Sakra, tahle parodie má i smysluplný příběh..." Je fakt, že kromě opravdu zdařilých gagů narazíme i na totální propadáky, po jejichž zhlédnutí divák raději dělá že film neviděl, ale lidi, berte to přece s humorem... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (45)

  • Anna Faris (Cindy Campbell) po filme nerada chodila do barov a klubov, lebo sa cítila trápne a doslova to neznášala, keď sa jej niekto spýtal, či hrala vo filme, a ona odpovedala: „Ahoj, áno, hrala som v Scary Movie." (Raccoon.city)
  • Ve scéně, kdy jsou Brenda (Regina Hall) a Ray (Shawn Wayans) v kině, je před začátkem filmu na plátně červená plocha a upozornění, že následující podívaná je jen pro nevyzrále jedince. Mimo další těžko přeložitelné vulgarity je zde také drobný text uvádějící: "Mysleli jsme si, že bude vtipné sem tohle vložit. Polibte nám a vypněte si pauzu, co tam teď máte." (Alfréda)
  • Jméno střední školy je "B.A. Corpse High School". (Stocki)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Mlčenlivý Bob zabijákem?

Mlčenlivý Bob zabijákem?

24.08.2006

Kultovní figurka na filmařské šachovnici, režisér Kevin Smith, poskytl další informace o svém příštím filmu, do něhož se pustí poté, co skončí s propagací aktuálních Clerks 2. Jak už ohlásil dříve,… (více)

Reklama

Reklama