Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vydařené pokračování nenáročného Skyline. Solidní efekty, gigerovské interiéry kosmické lodi, sběr lidí, vytrhávání mozků a snaha nejen přežít, ale i nepřítele zničit. Samozřejmě scénář je naivní, ale současně nabízí napínavou akci. Netřeba se pozastavovat nad drobnostmi, jako je nezničitelný Mark běhající a skákající s propíchnutou nohou coby kamzík alpský. A závěrečný souboj? Jakoby vypadl z japonských monstrfilmů, jen je třeba při střetu červené a modré fandit jiné barvě, než ve Star Wars. Zábavné, oddechové a odsýpající. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Beyond Skyline má scénář jako by ho napsal třináctiletý nerdovský truhlík. Truhlík, přesvědčený o vlastní úžasnosti a beze špetky soudnosti. Scénář plný truhlíkovských mouder. Scénář, kde vždy, když se ve filmu něco stane, nějaká postava popíše co se děje, kdyby to divák náhodou nepochopil. Scénář podle kterého vznikl film tak impozantně stupidní, trapný, a nudný, až běda. Celý tohle veledílo spíš připomíná nějakou cosplayerskou fan-fikci, přeplácaný splněný sen uhrovitého hošíka, plný plastových kostýmů a špatných počítačových efektů. Všechno působí strašně lacině a videoherně, přitom se celý film odehrávají věci, jako ve finále Avengers. Smutný je, že se film bere strašně vážně, chybí jakýkoliv nadhled, o soudnosti nemluvě. Grillo ani Uwais nemají co hrát, a tak je Grillo odsouzený pronášet truhlíkovská životní moudra, a Iko cedí skrz zuby úžasně cool hlášky jako "Fucking Aliens", nebo pro změnu "Fucking Americans". A berserkovský křik Bojany Novakovic při střelbě stojí taky za to. ()

Reklama

okkac 

všechny recenze uživatele

První Skyline nebyl nic moc, ale vyloženě sračka to nebyla. Druhý díl je o dost zábavnější. V podstatě sledujeme stejnou událost očima jiných postav a jestě pak i za děj prvního dílu, který až tak nutný není vidět, snad jen kromě jedné postavy. Na 20 miliónový rozpočet je to celkem epické a film má v podstatě 3 úplně jiné třetiny. První v Los Angeles, druhá na kosmické lodi a třetí v Laosu, kde se do děje v mísí Iko Uwais a Yatan Ruhian. Bohužel fight mezi Grillem a Uwaisem skončí dřív, než se nějak rozjede a Yayan je tu taky trestuhodně nevyužitý kromě konce, kdy mačetou efektivní rozřeže několik emzáků. Dozvíme se více o emzácích a konec je tak trochu ve stylu druhého Independence Day. V rámci výplachu na jeden večer ideální. Objektivně 6/10, neobjetivně o bodík více. Klidně bych si dal trojku. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vidím to na guilty pleasure roku. Už původní Skyline mě bavil nad poměry a to i navzdory mizernému hodnocení. Dvojka jde ale ještě dál. Už to není vůbec komorní scifko, ale vlastně docela epickej béčkovej blockbuster, kterej si na nic moc nehraje, ale dokáže velmi dobře bavit a díky neustálým změnám prostředí nenudí. Zatímco první díl se odehrával po většinu času v jednom paneláku, ve dvojce jsou postavy naopak neustále v pohybu. Pořád se tam střílí, někde něco bouchá, furt se někam zdrhá. Do toho Iko Uwais se svým bojovým uměním, takže ani o kontaktní souboje není nouze. Je tam hodně vcelku kvalitního a barevného CGI. Celkově art design emzáků mi sedl a je za tím vidět dost práce a nápadů. Yea, je to kravina, ale je to třeba daleko větší zábava než mega vážně se tvářící druhej Den nezávislosti (sry, Rolande). Tvůrci si toho jsou pravděpodobně i vědomi, protože proč by tam jinak na závěr cpali nepovedné scény (vždyť to není komediální film). Za mě tedy dobrý! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V podstatě stejné jako první film. Příběh není vyloženě dobrý ani špatný, ale je takový ohraný. Herecky to není nic skvělého, což se ale u béčkového filmu dá čekat, ale prostě má to skvělé efekty, které rozhodně stojí za pozornost, o to víc, že se s nimi nešetří, i když někdy máte pocit, že se některé scény dost opakují. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama