Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Blbost na entou. Electra je herečka na nic, ale dudy má napumpovaný stále dobře. Nebýt těch hezkých holčičích tělíček v plavečkách, není na co koukat. Takže takto za jednu *. Jinak blbé, blbé a zase jen blbé. Místy tak blbé až vtipné. Smích se dostavil nejednou. Spielbergovi by z tohoto počinu spadly čelisti až na zem. Asylum opět boduje. ()

TheRoller 

všechny recenze uživatele

"Je možné benzín odpáliť?" - NIe, to nie je otázka 12 ročného dieťaťa typu "Hoří hovno?", ale jedna z mnoha podobných replík tohto počinu. Nieže by som nevidel aj väčšiu kravinu, ale táto bola tiež kvalitná. Oceňujem ale jeden filmársky ťah - hrudníky viacerých dievčin priťahovali zrak viac ako krv žraloka, hoci aj dvojhlavého, a tak sa dalo vyhnúť veľkej dávke nehereckých výrazov. Práve vďaka veľkej koncentrácii dvojičiek veľkosti 3 až 4 (pri niektorých majiteľkách som sa nedostal ani k ich tváram) sa to dalo prežiť bez väčšej ujmy. Prízemné a tupé, ale je to tak. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Asylum těžce zklamalo a tuto capinu považuji za jejich nejhorší dílo. I ten poster, vykrádající plakát k Piranha 3D je lepší, než celý tento "Shark Shit." Na druhou stranu, velmi inspirativní. Aneb 2 Headed Shark meets Hotel Paradise. Účastníci reality show Hotel Paradise jsou ohrožováni útokem dvojhlavého žraloka. Přesně takto by to vypadalo, kdyby se žralok setkal se skupinkou metrosexuálních, nadržených svalovců a primitivních, vyumělkovaných nádher z tohoto sračkoidního pořadu. Vše by zcela odpovídalo. Absolutně nezajímavé, otravné a dementní postavy, scénář i dialogy. Mám dojem, že úroveň inteligence i rozmluv by byla naprosto totožná:) Logika i triky dosahují statusu "The worst" a já chvílemi kroutila hlavou nad tím, kam Asylum zahodilo ten svůj nezaměnitelný MEGA styl. Již v začátku přichází dynamický úvod a následné WTF? po prvním výskoku žraloka dvojhlavého z vody při útoku na skupinku lidí. Jerry O'Connell svou rolí v Piranhi 3D zřejmě inspiroval bratříčka Charlieho, který se rozhodl, že jeho životní rolí bude směšná postava profesora Babishe. Za povšimnutí stojí Carmen Electra a její erotické pohyby a kroucení, když se opalovala na palubě, zatímco ostatní šli bojovat proti zrůdné příšeře. Ona si normálně nelehla a neopalovala se, takže to vypadalo, jako kdyby dělala záběry do nejnovějšího porno kousku Rocca Siffrediho. Milý pohled je rovněž na lesbickou scénu, kterou jsem si však nemoha užívat natolik, jak jsem chtěla, protože jsem byla naprosto zdrcena strachem a úzkostí, když se k nim zrovna děsivou rychlostí blížil dvojhlavý žralok:D "Díky bohu, civilizace!", pronesla o rozum ochuzená blondýna, při pohledu na liduprázdný ostrov. Loď má trhlinu, vznikají obavy z potopení, ale po celý film se vesele houpe na hladině, aniž by klesla. Ostrov se začíná potápět, ale při pohledu z dálky vypadá naprosto neporušen, lidé na něm se zdají byt v naprosté pohodě, žádná panika. To a ještě mnohem více uvidíte a uslyšíte v titulu roku!:) Ideální pro uveřejnění do legendární rubriky BRAVA, která pomáhá náctiletým na jejich trnité cestě dospíváním. Lyndsey, 27. Milé Bravíčko, útočí na mě dvojhlavý žralok. CO MÁM DĚLAT?:D "Vím, že je hysterka, ale má právo mít obavy", "Dá se benzín odpálit?", "Kate, deset let jsi nevlezla do vody, když tě strach přemůže, ta věc tě roztrhá na kusy." ()

MaaaR@ 

všechny recenze uživatele

Je to hrozná slátanina kde nedává smysl vůbec nic. Nejdřív hrozná radost, že je poblíž jedna jediná pevnina, pak člověk z různých záběrů napočítá asi 3 další ostrovy. Ostrov sám o sobě taky dost kouzlí. Občas na něm není ani jedna palma, pak tam jsou čtyři, z čehož dvě se poroučí k zemi a o pár minut déle dostáváme zase ten samý záběr se čtyřma palmama. A tak dále. Ale ono to je vlastně tak stupidní, až je to vtipný, a absolutní odpad si to zkrátka nezaslouží. "Díra v zemi." "Co to je, bazén?" "Obyčejná díra." No. 1 mezi dialogy v historii kinematografie. ()

vZeč 

všechny recenze uživatele

Asylum, jak má bejt. V ostatních veledílech vidíme 10 minut sračko akce (zábava z traileru) a hodinu a půl pak zíráme na tři dementy v maskáčích a jednoho generála v Univerzálím Sklepě Asylum, kterej supluje supermoderní velín na souši/letadlové lodi/ponorce/letadle, to je fuk, jde o tři páky, dva monitory a jednu vysílačku, kterou promlouvá generál k neexistující posádce. Well... tady neni velín, neni tu spousta debilních rádoby vědeckých či vojenských keců. Je tady jen banda superdementních dětí s kozama či penisama (možná), co pobíhaj po potápějícím se ostrově, do nějž naráží dvouhlavej žralok. Znáte to. Úroveň naprosto všeho v tomto filmu je tak neskutečně pod úrovní dobrého vkusu, že se tím stává ABSOLUTNĚ zábavný a místo, abych dal odpad jako ostatním Asylumovkám, napálim žralokovi pět hvězd. Je naprosto neuvěřitelné, co hrdinové vypouští z huby a jak se chovaj. Je neuvěřitelný, jak může někdo napsat takovou břečku. Já bych toho byl schopnej tak v pěti letech a byl bych na sebe hrdej, ale hovado, co napsalo tohle... toho člověka se bojim a nechci ho potkat. SPOILER: Jedna z mnoha super vtipných scén: Banda zbývajících dementů běží mělčinou k pláži, snaží se dostat na souš, utéct před dvouhlavým žralokem. Najednou jedna kozatka vyblije něco jako "souš je moc daleko, nemáme šanci mu utéct, musíme s ním bojovat". V tu chvíli celá banda dementů uznale pokýve hlavou, zastaví se a a vymejšlí plán útoku. V tu chvíli jsou asi deset metrů od souše a o útoku debatují zhruba tři minuty. A VY se ptáte: "Proč?" ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Ve třicátých letech dvacátého století byla skutečně ulovena žraločí samice, která v sobě měla dva dvouhlavé plody. Tato embrya byla nedávno nalezena naložena ve formaldehydu v Argentině. (cardinals)
  • Když se Kate (Brooke Hogan) a Kirsten (Corinne Nobili) vrátí do vesnice a profesor Babish (Charlie O'Connell) zavelí k dalšímu průzkumu, mihne se v záběru cyklista, který by na opuštěném ostrově neměl co pohledávat. (L_O_U_S)
  • Natáčení probíhalo na Florida Keys. (Terva)

Reklama

Reklama