Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

PinokKio odpad!

všechny recenze uživatele

Víc hlav víc ví, což se o tomhle žraloku lačném po tučném soustu asi říct nedá. Ale zase to zvyšuje jeho apetit po tupých studentkách, uplakaném profesorovi a natřásající se Carmen Elektře. A jako dezertík ukusuje po částech z korálového ostrova, kde režisér nechal pást se velké ztroskotané stádo koz (nebo spíše spoustu velkých koz), takže se bylo alespoň na co dívat .. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

úžasné!!! ÚŽASNÉ!!! ÚŽASNÉ!!! Pravidlo, že viac hláv-viac rozumu neplatí vo svete, kde je O´Connel profesorom a Electra doktorkou. Vo filme však nieje jediná hluchá scéna ktorá by dala vydýchnuť rozvibrovanej bránici. Vo filme nieje nič, čo by stálo aspoň za maličké zapochybovanie ohľadne premrhaných financií. A nakoniec, vo filme nieje jediná scéna, ktorá nemá potenciál stať sa kultovou. Samozrejme to platí len pre mne podobných zúfalcov so zbierkou muších krídel pod vankúšom a dvojdňovými výčitkami po masturbácii. Asylum opäť nesklamalo a drží si u mňa jednoznačný status najlepšej spoločnosti na komédie. Asylum ma dokáže stále udivovať v tom, akú príšerku zas vytiahne z mora. Viva La kozy...vlastne double power žralok! (Filmu musím dať ešte minimálne jednu projekciu aby vo mne kus odoznezli všetky tieto euforické stavy a spísal naň oslavnú ódu hodnú jeho veľkosti) ()

Reklama

dainio odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem fandou Sharknada a sem tam i zetkových hovadin. Tohle bylo i na mě moc. Nějaká třída studentů, kde se urodili samé "kozatky" a fitness machýrci je v rámci studia na moři. Zapisování do sešitu a zkoušení však naruší dvojhlavé žraločí hovado. Aby toho nebylo málo, tak je v lodi díra. Poplují k opuštěnému atolu. Ten se ale rozpadá a potápí. Vlastně jsem ani nepochopil proč. Ostrov z dálky vypadal neporušeně, ale stačí kameramanův epileptický záchvat a ostrov se potápí. Sakra, to je sračka. Žralok na hovno, dialogy na hovno, herci na hovno, děj na hovno - úplně všechno v tomto filmu je ohromná sračka. Nelogické chování, trapné hlášky, nereálno a k tomu ještě "Babiš". Mám dost! Tohle chce panáka. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Loď se potápí, jako na potvoru se potápí i ostrov, tsunami na obzoru a kolem toho všeho se prohání dvouhlavej žralok. Asylumáci opět nezklamali a vypustili do světa další animální příšernost, kde dokonale funguje kouzlo nechtěného. Asi za všechny šílený scény bych jmenoval tu, kdy se destimetrovej žralok nenápadně připlíží k laškující trojici, která má vodu asi tak do pasu. To byl majstrštyk. Jinak samozřejmě spousta nehrajících metrohošanů a podobně talentovanejch silikonů.Co jsem čekal, to jsem dostal. ()

Rebbit odpad!

všechny recenze uživatele

Více než žraloků se bojím filmu o dvojhlavém žralokovi, horší efekty jsem snad nikdy neviděl, od kdy žralok žere lidi jako nějaká piraňa??? Na to se ani nedá dívat... Potřeboval bych aby tady bylo hodnocení horší než odpad, protože to je slabé slovo, toto není nic lepšího než sračka.... Tento snímek (nebudeme nazývat filmem) se může líbit jen 2letému dítěti, které nemá pořádně rozum, možná bych tento snímek udělal jako seriál a dal bych ho do kouzelné školky :D -1000 % ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Loď neustále mění vzdálenost od atolu. (L_O_U_S)
  • Ve třicátých letech dvacátého století byla skutečně ulovena žraločí samice, která v sobě měla dva dvouhlavé plody. Tato embrya byla nedávno nalezena naložena ve formaldehydu v Argentině. (cardinals)
  • Přestože Kate (Brooke Hogan) tvrdí, že za nimi žralok nemůže na mělčinu, v závěru za přeživšími doplave až do kaple. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama