Reklama

Reklama

Wolf Creek 2

  • Austrálie Wolf Creek 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Vrah z australského vnitrozemí Mick Taylor se po čase vrací sužovat další skupinu nic netušících turistů. Skutečná hrůza začíná ve chvíli, kdy se páreček zamilovaných baťůžkářů vydává do kaňonu Wolf Creek, kde je nucen strávit noc ve stanu. Během dovolené v australském vnitrozemí navštíví trojice baťůžkářů - Rutger, Katarina a Paul - legendární kráter Wolf Creek. Jejich sen o dobrodružství se však promění v děsivou noční můru poté, co natrefí na jednoho z místních, který je postrachem všech turistů: nechvalně proslulého Micka Taylora. Zatímco se před ním partička snaží uprchnout, Mick na ni pořádá nervy drásající hon napříč nehostinnou australskou pustinou. Nakonec přežije jediný - Paul. Toho Mick zatáhne do svého doupěte, kde mu dá naplno pocítit svou krutost. Pokud má mít v zoufalém boji o přežití, z něhož předtím ještě nikdo nevyvázl živý, Paul alespoň nějakou naději, bude muset zapojit všechnu svou vynalézavost, aby přelstil muže, který se za vraždící zrůdou skrývá, a proměnit se ve stejně bezcitné monstrum. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (265)

klerik 

všechny recenze uživatele

Prvý WOLF CREEK mám rád, pretože sa na nič nehral. Dvojka už skúša akúsi psychologickú hru, ktorá v lacnej produkcii málokedy vyjde (všetci vieme ako dopadla séria SAW). Zaujímavejšie (nevravím, že logickejšie) bolo, kým sa film v prvej polovici hral na pokračovanie JAZDY DO PEKIEL, lebo keď sa dej presunul do interiéru, už to dosť škrípalo. Nevravím, že pospevovanie a riešenie austrálskeho kvízu nemalo svoju slizkú hodnotu, len mám radšej, keď je Mick v pohybe a neviete, odkiaľ na vás skočí... ()

anderson 

všechny recenze uživatele

V pokračovaní tvorca jednotky vynechal mysterióznu atmosféru pôvodného filmu a do popredia posunul ústrednú postavu "austrálskeho patriota". Výživná porcovačka a psychická tortúra napodiv nabrali až groteskné rysy a treba uznať, že nuda rozhodne nehrozí. Napriek tomu dávam o hviezdičku menej, pretože občas už tej krvi bolo až príliš. (12.3.2019) ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $7,2miliónaTržby Celosvetovo $4,164,799▐ ničím zvláštna vyvraždovačka, ktorá aj keď občas navodí lepšiu atmosféru, vzápätí ju zhatí úplnou prestrelenou nezmyselnou banalitou, prvý diel mal čosi do seba ale tu to pláva len v krvavej samoúčelnosti /25%/ ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Uf !! ten původní jsem neviděl a popravdě, když jsem se na tohle vrhal, nečekal jsem ani ve snu, že to bude takovej masakr !!! Překvapení jako prase. Klokani pod koly kamionu ?, řezaní hlav, končetin, penisu, upalování za živa, rozmrdaná hlava a spousty dalšího ... no prostě lahůůdka. A to vše v takovým stylu !! - Jarratt je hovado jako blázen. Na tohle se kouknu určitě ještě víckrát. Plný počet bez debat. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VÍTEJ V AUSTRÁLII, HULIBRKU!“… /// Mick Taylor nemá rád drzý policajty a turisty. Budiž – policajti jsou (vobčas) pěkní čuráci, a turisti… – hlavně ti v tomhle kousku se tak chovaj, takže jim to vlastně patří. Já zas nemám rád lidi bez pudu sebezáchovy, takže bych vlastně Mickeovi měl fandit, zvlášť, když má vytříbenej smysl pro humor. Ale jinak je to spíš nuda, ve který se honí oběti autem nebo s puškou v ruce, a kterou oživí venkovskej Aussiem svojí dovedností ovládat víc zbraní či dopravních prostředků (vlak? Hmm, tak asi příště…). Horor(?), kterej nemá čím překvapit. Snad jedině ten týpek, co by jako prej přežít chtěl… Z takový tý vobyčejnosti vystupuje až závěrečný hnízdečko hrůzy a velká dávka patriotismu. Abych pravdu řek, moc mě to nebere. Nemá čím. Do Austrálie nejezdím, magor taky … /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že nejrychlejší cesta k srdci chlapa vede přes hrudník. 2.) Lítající klokan? Neznám. Lítající kamión? No jo, Austrálie… 3.) Thx za titule ,,K4rm4d0n“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Galerie (39)

Zajímavosti (13)

  • Když Paula (Ryan Corr) pronásledují v jeho džípu, ohlédne se a nekontrolovatelně se směje, protože si myslí, že Mickovi (John Jarratt) unikl, dokud mu nepraskne pneumatika. To je velmi podobné scéně z filmu Wolf Creek (2005), kdy si Kristy (Kestie Morassi) myslí, že Mickovi utekla, a nekontrolovatelně se směje – dokud jí neprostřelí pneumatiku. (Johnny.ARN)
  • Film se natáčel v Adelaide v Austrálii. (rafix)
  • Ironií je, že John Jarratt (Mick Taylor) se nerad dívá na horory a prohlásil, že ho v dětství děsilo sledování Psycha (1960). (ČSFD)

Reklama

Reklama