Reklama

Reklama

Česko Slovensko má Silvestra

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Oslavte silvestra s největší a nejúspěšnější talentovou show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT! Těšit se můžete nejen na nejzajímavější česko-slovenské talenty, ale chybět samozřejmě nebudou ani členové hvězdné poroty - Lucie Bílá, Martin Dejdar a Jaro Slávik. Pohotovými a vtipnými průvodci večera budou oblíbení moderátoři Jakub Prachař a Martin Pyco Rausch. (TV Prima)

(více)

Recenze (15)

Legi36 odpad!

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty starý dobrý Silvestry?Zlatá ČT-1!!!! Toto je žblecht plnej sestříhaných seriálů atd...NUDA NUDA a ještě jednou NUDA!!!! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit s tím, že rok od roku jsou Silvestry v televizi horší a horší. Každopádně jsem nestačil zírat, při probírání a vyhazování starých VHS kazet, co všechno si mí drazí rodičové dokázali nahrát za kraviny. Talentovou show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT moc poctivě nesleduju, ale z každé série jsem pár dílů viděl, abych si o tom dokázal udělat obrázek. No a tenhle rádoby „silvestrovský bonus“ opravdu za moc nestál… ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Proč psát komentář k něčemu, co je vlastně jednodenní záležitost?! Snad jen proto, že se ukázalo, jak lze vytěžit maximum z toho, co běželo několik měsíců předtím v televizi :-( ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza, děs a běs k tomu. Zase další rádoby televizácká zabava. Škoda jakéhokoli hodnocení či komentářů, ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Česko Slovensko a celá Nova s ním má tak akorát „píp“. Nova, ale stejně tak Prima jako loni totálně rezignovaly na silvestrovský večer (výjimku tvoří primácká Partička) a zcela bez boje ustoupily České televizi z cesty. ()

habertek odpad!

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty starý dobrý Silvestry? Toto je žblecht plnej sestříhaných seriálů atd...NUDA NUDA a ještě jednou NUDA!!!! ()

ElisD

všechny recenze uživatele

Jak někdo může hodnotit, když neviděl (ještě neběželo), tak to fakt nechápu... já se preventivně koukat nehodlám, ale nehodnotím. ()

Reklama

Reklama