Reklama

Reklama

Federální agent Robert "Bob" Mazur (Bryan Cranston) se v 80. letech dostal v utajení dál než kdo před ním, když pronikl do srdce drogového kartelu samotného Pabla Escobara. Pod krycím jménem Bob Musella se stal stal klíčovou osobou při praní špinavých peněz a spolu s dvěma dalšími tajnými agenty (Diane Kruger, John Leguizamo) riskoval život, aby vybudoval solidní případ a přivedl co nejvíc drogových baronů před soud. Obklopen násilím a korupcí, Mazur se musí dostat do přízně Escobarovy pravé ruky, Roberta Alcaina (Benjamin Bratt) a přitom neudělat jediný chybný krok. (Magic Box)

(více)

Videa (30)

Trailer 1

Recenze (195)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Bryan je teď v kurzu, to se musí nechat. Nejsou to sice nějaké megahity, ale povětšinou filmy, které (hlavně) díky němu zůstanou dlouhou v paměti. Tentokrát jako agent FBI na stopě kolumbijského drogového kartelu, který v 80. letech byl asi nejmocnější na světě. Ale když nastoupí "Bob" není jisté nic, pro nikoho na světě, ani ta veselka na konci, kde jsem úplně zapomněl na Diane, jak jsem jí dřív nemusel. Asi už stárnu, každopádně téhle vydařené výpravě s výbornou hudbou odpouštím i tenhle, pro mě dříve velmi důležitý detail. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Takéto gangsterské krimi-drámy moc nemusím, ale tento námet bol pre mňa dostatočným lákadlom, aby som sa na to pozrel. Ale nejako som sa v tom celom dejovom rámci strácal a miestami nebolo ani jasné, kto je vlastne kto a akú rolu v tom celom zohráva. Samozrejme, tie hlavné postavy boli jasné a ľahko identifikovateľné. Ale celkovo ten štýl mi akosi nesedel a nedokázal udržať moju pozornosť. Bolo to zdĺhavé a niektoré scény prehľadnosť skôr komplikovali ako zlepšovali. Najlepšia bola scénka keď bol Bob na výročnej večery so svojou ženou a doniesli tú tortu :D ()

Reklama

Fíla 

všechny recenze uživatele

Pro mě skvělá záležitost! Diane Kruger na jedničku a Bryan Cranston také skvěle. Film má velice dobré tempo, nenudí Vás. Ani dialogy a ani tím, co se zrovna děje v akci. Neříkám, že se jedná o film, na vrcholu, ale říkám, že se jedná o film, který je srovnatelný se špičkou. Role infiltrátora, musí být neskutečně těžká. Jedna chyba, jedno chybné slovo, jeden chybný moment a může být po Vás. Pablo Escobar si nejspíš myslel, že je drsňák, ale ve skutečnosti, je pro mě drsňák Robert "Bob" Mazur. Muž, který se dokázal vměstnat i s trochou potřebného štěstí, mezi drogové bosse, spadající pod Pabla Escobara. Zde, sehrál Bryan s Diane Kruger vynikající dvojici. Zpočátku se mi esteticky nezdálo, že se Ti dva k sobě hodí, to ale vynahradili svými hereckými výkony. Nádherná Diane a zkušený Bryan. Ono se to nedá srovnávat s filmy, jako jsou Kokain. Zde se jedná o film, který nám ukáže, pohled z druhé strany a tohle dílo, se velmi povedlo. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Perníkový táta a Narcos se mi líbí mnohem víc. Na tomto filmu mě zaujala spíše velmi riskantní a nevděčná práce agentů, když se sblíží s lidmi byť kriminálníky a následně je musí zradit. Chápu, že to tak musí být, ale měl jsem z toho jakýsi divný pocit. Skvělý film, který mi zůstane dlouho ležet v hlavě, jen by to chtělo trochu větší šmrnc. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Wow, pro mne veliké překvapení. Samozřejmě, Cranston je výborný herec, což jako jediná věc nepřekvapuje. Překvapuje ale rychlý spád této víceméně konverzačky, skvělý casting na ostatních postech (včetně uklízeček) a velice zručná režie. Škoda nedořešených témat typu Fed či alespoň nějaké info o Escobarovi. V titulkách bylo na informace o něm a jeho obratu místa dost. Doporučuji, takovýchto filmů se točí málo. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (10)

  • Filmovanie snímky prebiehalo predovšetkým na Floride v meste Tampa, v kalifornskom San Diegu, či na viacerých miestach v Londýne a jeho okolí. Natáčalo sa aj na britskom letisku Dunsfold Aerodrome, ktoré vybudovala kanadská armáda počas 2. sv. vojny. (MikaelSVK)
  • Části filmu se natáčely na letišti Dunsfold Aerodrome. Na tomto letišti se také natáčel Top Gear (od r. 1978). (kellne)
  • Kódové označení pro misi v utajení bylo "Operace C-Chace". (kellne)

Reklama

Reklama