Reklama

Reklama

Bývalý agent CIA Frank Moses (Willis) dává znovu dohromady svůj svérázný tým elitních agentů, aby s jeho pomocí vypátral ztracenou přenosnou jadernou zbraň. Aby uspěl, bude muset odolat hordám zabijáků, teroristů a mocichtivých vládních úředníků, kteří se superzbraně snaží zmocnit. (Bontonfilm)

Videa (43)

Trailer 2

Recenze (787)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Naprosto klasická dvojka. Nabubřelejší, roztěkanější, internacionálnější (cestuje se více a všude). Ta snaha nacpat tam toho více a pokud možno všechno, je silně patrná, natolik, že to filmu až škodí, protože spousta věcí zůstává jaksi nedořešena, neukotvena - Byung-hun Lee je sice parádní, ale s filmem trochu nekonzistentní. V konečném důsledku je to slabší než jednička, ale jakmile nastoupí Mirren a pro mě zcela překvapive i výborná Zeta-Jones (nikdy jsem ji neměl rád), začínám hodně odpouštět. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Začátek celkem trochu fakt jako malinko taková nevinná sranda, ale pak už to šlo bez prominutí do totálních nezáživných hoven. Akce? Strašná! Střílelo se to jo, ale že by někdo chcípnul?? to néé..krev?? neexistuje asi v tomhle filmu. Strašný. Furt se tam někam cestuje, nějaký suchý kecy.. občas sem tam rádoby khul scéna.. ta bába vtom autě za doprovodu ty hudby, ten slowmo.. otřesně trapný.. korejec mě nebavil, Malkovich neměl žádnej prostor, Hopkins hraje dementa (většinou), ta honička auta WTF??? A hlavně mě ze všeho srali ty ženský tam.. Zeta džouns už by to měla zabalit, vypadá jak Patrasová, ta bába blondata mě tam srala nejvíc snad, jak se furt snažila bejt kůl a pak to třetí co to bylo.. jo ta nevýrazná bruneta, co byla furt vedle Willise celej film, ani mě nezajíma její jméno, protože zbytečnostma se nezabývám. Willis nuda.. film je nudnej a na hovno. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi líbila o něco více, díky lepšímu příběhu – tady to byla taková místy až chaotická přehlídka akční tvůrčí nápaditosti, leč už se tu vážně až moc přehánělo i na můj vkus – tu jsme tady, tu zas tam (což o to, vybrané lokality super, ale tentokrát tu už bylo strašně moc nelogických a hlavně nereálných scén – viz pád vrtulníku, atd…). No nicméně jsem se u toho zase celkem nasmál, akční – bojové choreografie – automobilové honičky super, herecké výkony rovněž -  Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren – paráda (já tu ženskou prostě žeru), Catherine Zeta-Jones taky ušla, leč se na ní začíná projevovat věk, Byeong-heon Lee celkem sympaťák, Anthony Hopkins byl sázkou na jistotu – no a prdlá Mary-Louise Parker mi tu tentokrát dost často lezla na nervy, ale zas bez ní by to nebyla taková prdel. Lepší průměr – 60%. Klidně bych si časem dal další díl (díly)… ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Minule byli naši důchodci akčně zábavní, teď jsou již jen akční. Jedinou postavou, která mě dokázala okouzlit je Helen Mirren. Tak nějak mě přišlo tohle pokračování zbytečné. Bruce Willis se mě nějakou dobu pěkně zajídá, zvláště když si divák uvědomí že jsou mu fanoušci u zadku a hraje jen kvůli penězům. Krev neexistuje a tím pádem se stává jakákoliv akce nevěrohodná. Závěrečný zvrat by dokázal překvapit snad leda batole a divím se že jej pan Hopkins neprokoukl, když jinak věděl vše a o všem. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jestli můžu poradit všem pořadatelům hudebních festivalů po celém světě, zařaďte do programu projekci tohohle filmu. Protože takový koncert jste ještě neviděli ani neslyšeli! Film si užiju, pokud cítím, že si ho užili i herci. No a tady byl radostí provoněný celý sál, sranda střídala prču, prča zase legraci, a třeba ty akční scény - koukali jste se všechny trubky s kamerama, jak se správně točí, jo? To je vám taková slast, když se dva perou a já poznám, kteří dva to vlastně jsou! Smekám, klaním se, děkuji a Rychlým Šípům posílám vzkaz, že mám novou partu. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (30)

  • Útočiště Kremlu bylo postaveno v doku Tobacco Dock ve východním Londýně, postaveném počátkem 18. století jako sklad tabáku, který se dovážel z Nového světa. Naposledy budova sloužila jako obchodní centrum, které bylo před několika lety zavřeno. Přízemí s cihlovými klenutými chodbami vytvořilo ideální zlověstnou atmosféru. (FFilipCZ)
  • Anthony Hopkins (Bailey) vzal prípravu na film veľmi zodpovedne. „Trocha som to s čítaním scenára preháňal. Čítal som ho hádam dvestokrát," povedal herec a ďalej dodal: „Ale robil som to preto, aby som si vytvoril pevný základ pre improvizáciu. Jedine tak môžete otvoriť svoju myseľ a nemusíte sa starať o text, pretože ho ovládate aj odzadu. To je okamih, keď hranie začína byť zábava." (Zdroj: Bonton)
  • Hned po počátečním výslechu Franka (Bruce Willis), zahnaného do kartotéky, jsou i přes výbuch granátu regály i šanony na svých místech. (sona.1990)

Související novinky

Bruce definitivně po záruce?

Bruce definitivně po záruce?

17.05.2013

Ale kdepak. I když už se frekvencí výskytu ve filmech různých kvalit snaží dohnat Nicolase Cage, daří se mu nesrovnatelně lépe. Jeho poslední tři filmy (Looper, dvojka G.I. Joe a pátá Past) byly… (více)

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

15.08.2012

Tak trochu zhulené sci-fi komedie Skvělé dobrodružství Billa a Teda a Neskutečná cesta Billa a Teda z přelomu 80. a 90. let můžete milovat nebo si u nich klepat na čelo, ale kultovní status jim… (více)

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

29.05.2012

Hrdina je jen natolik dobrý, jak kvalitního zlosyna dokáže zdolat. Pokračování komiksových hitů dostala v tomto směru mimořádně vydatné posily. Penzionovaní agenti ze složky Red (vrátí se Bruce… (více)

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

12.05.2012

Valí se na nás dvě seniorské týmovky. Jedna akční, druhá komediální. Začněme s Red 2, jehož premiéra byla stanovena na 2. srpen 2013. Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren a Mary-Louise Parker… (více)

Reklama

Reklama