VOD (1)
Obsahy(1)
Všeuměl Ivan Vodochodský ukáže v pořadu vysílaného na TV Nova zaručené tipy na to nejlepší grilování. Díky pořadu Grilování s Vodouchem můžete ochutnat jednoduché i složitější recepty, které právě Ivan Vodochodský připraví. (Paity)
Recenze (30)
No, i když nesnáším "Vodoucha" a i když je mi jasné, jak tento pořad vzniknul-totiž, že je to jen ubohá a velice povrchní "konkurence" pro Šéfa na grilu-, zatím dávám dvě hvězdičky. Jednu, kterou pravděpodobně velice rychle odeberu, za hosty, Leichtová a Ondřej jsou zkrátka velmi sympatičtí. Nicméně si dovedu představit, jaké další "celebrity" se v tomto pořadu objeví a jsem připraven na to reagovat hodnocením. Druhou hvězdu dávám řekněme za určitou motivaci lidí ke grilování. Dlouhou dobu to byl v této zemi velmi opomíjený koníček, což je škoda. Češi jsou přecejen dost líný a pohodlný národ a tak vše, co přispěje k tomu, že si uvědomí, že nemusí žrát sračky a že grilovat se dají i jiné věci, než buřty, a není to žádná velká věda, považuji za celkem prospěšné a domnívám se, že i tento pořad může mit takovouto zásluhu (asi miniaturní, ale přece). No, snad nejsem moc naivní... ()
To je furt dokola! Nejdřív to žačalo Prostřenem, Ano Šéfa a skončilo to u Grilování s Vodouchem. Když sem na to jednou koukala tak griloval maso, které právě vyndal z obalu a pak k tomu udělal jenom česnekovej dresing, kterej umí udělat každej. A to bylo všechno. Natočení muselo stát hodně peněz a vznikla další kravina!! ()
Lepší je koukat se do zdi. Marně se sám sebe ptám jak je možné, že se to opravdu vysílá. Ten chlap neví vůbec nic, natož něco o jídle, o tom ví akorát tak jak ho sežrat, což je na něm vidět. Píchněte to prase do žeber a vyhoďte ho, v televizi nemají takové kreatury co pohledávat. A Nově opět ve stoje tleskám co dokáže ()
Ivan Vodomrdský je známý svojí absolutní zahleděností do vlastní tlusté prdele, proto je každý pořad do kterého se nasere, odpad už z principu. Jsem z Hradce, do kterého se tohle sele přestěhovalo aby svého času dělalo kulisáka v divadle (na víc neměl i když chtěl být herec), proto se mi pod ruku pochopitelně dostaly výpovědi očitých svědků, kteří přišli do kontaktu s jeho tlustým egem. Tohle smradlavé upocené prase je schopné zcela vážně žádat po barmankách (v divadle), ať mu ukážou kozy a když se vší slušností odmítnout, řekne, že jsou to stejně ploché krávy a on o nic nepřišel (Casanova jeden). Dost ale k mému subjektivnímu hodnocení tohoto čuráka. Grilování s Vodouchem je jen další ubohou snahou extrémně zadlužené Novy, konkurovat Primě v kuchařských show. Zatímco na Primě Ital představuje středomořské speciality a provází diváka po nejrůznějších koutech Itálie, Vodomrdský griluje párky pro "hvězdné" děti (hosty) z Ordinace v růžové zahradě. Porovnat to například s "Šéfem na grilu" snad v rámci uchování důstojnosti Vodomrdského ani nejde. Zatímco Pohlreich ukazuje jak se griluje zdravě a dobře, Vodomrdský podlévá žebírka Coca-Colou a worchestrem. Jako vrchol svého umu pak představí grilované špekáčky a jeho prasečíma rukama prohmataný těstovinový salát. Pokud mají kuchařské pořady v člověku vyvolat chuť k jídlu, pořad Vodomrdského v člověku vyvolá spíše chuť na zblití. Jestli tohle čteš ty tlustý prase, zabal to a jdi spáchat sebevraždu, případně se vrať k vaření ke Gondíkům, tam přesně zapadáš... 0% ()
Když se vám do rohovky zarazí kousek asfaltu, který musí očařka vyšprtnout ošklivě ostrým nástrojem, můžete skončit jako já - s okem ulepeným od framykoinu a slz, neschopní číst, neschopní čumět do monitoru déle než pár minut v kuse, neschopní být na slunci nebo ve větru, zkrátka jen sedět či ležet jako kraví lejno u televize a víceméně poslouchat, co se v ní děje. To se dozvíte věci! Kupříkladu takové "Grilování s Vošoustem", to byla lahůdka! Necharismatická bečka sádla je na zahradě s trojicí juvenilních párů a chystá jim žranici - buřty s hořčicí, cibulí a pivem, umaštěný zeleninový salát hňahňaný holýma rukama, žebírka s colou a protože je to všechno poživatelné asi jako dort od pejska a kočičky, všichni přítomní si masné karcinogeny na konci hojně oplácají kečupem "vyrobeným ze skutečných rajčat" Kand (pořad je pravděpodobně sponzorován touto značkou). Dobrá, žrádlo z tohoto "kulinářského" pořadu stojí zjevně za vyližprdel - a co zábava? Hurá, tak ta je ještě horší, přesněji žádná! Tuhle jsem na zahradě rozšlápla slimáka a koukat, jak z něj vytéká nažloutlý vnitřek, bylo chutnější i záživnější než "Grilování s Vošoustem". Hvězdičku dávám ze dvou důvodů: 1) napadl mě během pořadu recept na večeři, co stojí za vyzkoušení, 2) ze soucitu. Chválabohům, že se rohovka hojí rychle! 10% ()
Galerie (15)
Photo © Archiv TV Nova
Reklama