Reklama

Reklama

Vetřelec: Covenant

  • USA Alien: Covenant (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Snímkem Vetřelec: Covenant se režisér Ridley Scott vrací do vesmíru, který sám stvořil ve Vetřelci, prvním filmu věnovaném nejstrašnějšímu mimozemskému monstru filmové historie. V nejnovější a ještě děsivější kapitole se připravuje posádka vesmírné lodi Covenant kolonizovat vzdálenou planetu na druhé straně galaxie. Nový svět, který nečekaně objeví, se jim z počátku zdá být dosud nezmapovaným idylickým rájem. Ve skutečnosti je to ale temný a brutální svět, jehož hrůzy si nikdo z členů posádky nedokázal představit ani v těch nejhorších představách. Když se tito vesmírní poutníci ocitnou tváří v tvář smrtícímu monstru, nezbývá jim nic jiného než se aspoň pokusit o zoufalý únik z tohoto zdánlivého ráje proměněného ve skutečné peklo. (Cinemart)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

JohnyMaSpani

Covenant nemá mít posledním dílem série ani předposledním a představa, že po jeho zhlédnutí budete mít jasno ve všech otázkách vetřelčího vesmíru, by byla naivní.

JohnyMaSpani

JohnyMaSpani (hodnocení, recenze)

By mě zajímalo, jestli po tomto Ridley vůbec dostane prostor na další dva díly. Hádám, že ten výdělek moc úspěch nebyl a kritika také ne. 

na příspěvěk reagoval bobstock

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

Pod , Helo

SPOILER Já si celých posledních 20 minut říkal: "teď to vyjde najevo, ne teď" .  . Jsem čekal, že je nenechá zabít toho vetřelce na palubě. 

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

Uhh, doufám, že tohle byl poslední pokus o ždímání vetřelce. A SPOILER ten twist na konci snad ani nebyl twist, když to každému bylo jasné, že to není Walter, větší překvapení by to bylo, kdyby to byl on .

na příspěvěk reagoval Pod, Helo

JohnyMaSpani

JohnyMaSpani (hodnocení, recenze)

beba789 , bobstock

Ouky, já si také myslel, že spíš není. Jak kvůli kryospánku, tak tomu, jak se hnala do toho obleku s kyslíkem na konci a Elba jí říkal, že přežije dva roky. Akorát mi moc nesedělo, že je taková mladá, když starýmu Weylandovi bylo 103 let a že ani nehla brvou, jak umřel tatík. 

na příspěvěk reagoval bobstock, beba789

JohnyMaSpani

JohnyMaSpani (hodnocení, recenze)

Vím že to patří do diskuze pod předchozí snímek, ale hádám, že tu je větší živo, tak snad případní nevraživci odpustí. Byla podle vás v Prometheovi Vickersová android nebo ne? 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

tak kazdopadne ma pan Kanal pravo naopisat si, ze Covenant neni dobry film, to beriem 

bobstock

bobstock (hodnocení, recenze)

Ono třeba už nebude moc na výběr, požadavky u náboru budou klesat, jako to dnes budou třeba muset udělat u policie, protože mladý nějak nezvládaj psycho a fýzu? :)

Uživatel bobstock smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Fede Alvarez natočí nového Vetřelce

Fede Alvarez natočí nového Vetřelce

05.03.2022

Zatímco plánovaný vetřelčí seriál pro kanál FX je stále v přípravách a jeho natáčení by mělo začít v roce 2023, kolem vzniku nových celovečerních filmů této franšízy panuje složitá situace. Stále se… (více)

RoboCop přišel o režiséra

RoboCop přišel o režiséra

16.08.2019

Režisér filmů Elysium a především chváleného District 9 Neill Blomkamp se té smůly nezbaví. Jeho pokračování Vetřelce se Sigourney Weaver bylo zaříznuto poté, co se Ridley Scott rozhodl pokračovat ve… (více)

Chystá Ridley Scott dalšího Vetřelce?

Chystá Ridley Scott dalšího Vetřelce?

01.06.2019

Vetřelec minulý týden oslavil 40. výročí a v rámci oslav došlo i na rozhovor se samotným tvůrcem ikonického hororu Ridley Scottem (Černý jestřáb sestřelen, Konzultant). V něm pak Scott mimo jiné… (více)

O čem by byl další Vetřelec?

O čem by byl další Vetřelec?

15.11.2018

Pokud jste viděli poslední filmy z vetřelčí série od režiséra Ridleyho Scotta (Marťan, Gladiátor), pak je vám nejspíš jasné, že měl slavný tvůrce pro svoji temnou sci-fi ságu ještě velké plány. V… (více)

Reklama

Reklama