Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že Hotelu Transylvánie se začíná dařit... Dracula konečně ustoupil ze svých striktních zásad ubytovávat v hotelu pouze příšery, a ten se proto otevírá i lidským návštěvníkům. Za zavřenými dveřmi krypty ale Draculu sžírají pochybnosti o tom, zda se jeho napůl lidský a napůl upíří vnuk Dennis vůbec někdy stane upírem. Když tedy Mavis ve společnosti Johnnyho vyrazí na návštěvu lidské části příbuzenstva - na které ji ostatně také čeká nejedno překvapení - požádá "Děda" Drac o pomoc své přátele Franka, Murrayho, Waynea a Griffina a společně Dennisovi nachystají "kurz pro strašidla". Nemají ale nejmenší tušení, že se k návštěvě své rodiny v hotelu chystá také Dracův rozmrzelý a velmi, velmi, velmi staromódní otec Vlad. Když se tedy Vlad dozví, že jeho pravnuk není čistokrevný upír - a ještě k tomu teď do Hotelu Transylvánie mohou jezdit i lidé - nastane mela, ze které by dost možná i upírovi ztuhla krev v žilách. (Falcon)

(více)

Recenze (369)

Dejf4 

všechny recenze uživatele

První Hotel mám rád a vždy se k němu s oblibou vrátím. Protože jeho hlavní posláním bylo především diváky pobavit a to ve všech věkových kategoriích. Druhý díl je více méně to samé, ale bohužel už se nevyvaroval neduhů pokračování a především druhá půlka již sklouzává ke kýčovitému humoru a příběhu. Nicméně stále si to drží perfektní tempo a většinu času bude bavit. A o to přeci jde. 6/10 ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Ďalší film, pri ktorom váham medzi 3 a 4. Príjemná oddychovka na vypnutie mozgu. HT 2 je tak trochu iným filmom pre deti, s množstvom príšer, ktoré sa prelínajú s obyčajnými ľuďmi. Do tohto sveta sa narodí malý Dennis. Jedna strana chce z neho normálneho človeka, druhá príšeru. Ako to nakoniec dopadne? Samozrejme, línia s Draculom je oveľa lepšia a zaujímavejšia. ()

Daniel2003 

všechny recenze uživatele

Pořád stejně střelené s více fórky a lepším vizuálem, ale tentokrát se vše točí hlavně kolem Draca a jeho vnuka Denise, což je jedině dobře. Vynikající český dabing! ()

Richi007 

všechny recenze uživatele

Je to pecka. Bavil jsem se od začátku do konce a pohádka pro děti prostě jasná. Mě bylo samozřejmě bohužel jasné, jak to skončí. Není k tomu co dodat, vtip, zábava a kvalitní animace tam je, takže je to v pořádku. ()

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než první díl. Pár scén tu bylo opravdu dobrých a u nich jsem se od srdce pobavil,ale na můj vkus je to až moc zaměřeno na děti. ()

blade23mc 

všechny recenze uživatele

Film pro rodinný pokoukání nebo zahnání nudy. Určitě jsem se u některých hláškách pobavil a nasmál se. Vtipných situací tam bylo až dost. Trochu zvláštní bylo, že novopečená máma s tátou se většinu času chovali jak puberťáci a hodně to navozovalo atmosféru jedničky, která pro mě byla prostě v určitých směrech lepší. Každopádně změna hlavních příšer od jejich posledního "strašení" klidí je vážně vtipná a mile vplouvá do moderního světa..selfie s Frankem bych bral rozhodně taky! Blob tu zaválel a to neřekl jedinou větu a děda Vlad na závěr filmu už jen takové menší zpestření. Celý film jsem v podstatě čekal, jestli se malý Denis stane Denisovičem se vším všude nebo zůstane jen obyčejným Denisem a ...nebudu spoilerovat. Trochu mi tam nesedělo, že prcek ve filmu dovršil pěti let, ale do něj zakoukaná vlkodlačí slečna vypadala pořád stejně jako v jedničce..nu což, nevadí..myslím,že pěkné zakončení a trojka by ani nemusela být, aby to případně nepokazila, i když se dnes točí vše minimálně na triologii.. každopádně 75% ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Tak jo, dalo se vymáčknout i víc, než v jedničce. V jedničce jsme se seznamovali s rodinou Draca a dvojka je hodně o vtipných scénách a celkovej děj, je drobet v pozadí. To ovšem diváka naochudí a i tak vnímá všechno správně. Nelze na to koukat očima dospěláka, ale to ani jedničku. Za mě pevný 4* a ROZHODNĚ DOPORUČUJU ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Zatímco z prvního filmu jsem byl nadšený, ačkoli animáky moc nemusím, z druhého pokračování jsem byl spíše zklamaný. Nevím, jestli to bylo jenom tím, že jsem prostě neměl náladu, ale přišlo mi to hodně uvřeštěné a až moc dětinské. Oproti prvnímu dílu jsem zaznamenal mnohem méně narážek pro dospělé. Jednalo se spíše o bezduchý zmatek s duchy, který snad nemůže bavit ani děti. O příběhu nemluvě. ()

JihadJoe 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce Strašná nuda. Nejvíc mě serou ty trapný dialogy a stupidní klišé. Děj předvídatelný a ničím originální. Vrcholem je, když tam pouští moderní popovou muziku a upír tam do toho brejkuje. Ten odpornej amerikanismus z tohohle filmu fakt dost prosakuje. ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Tam kde předešlý díl skončil,tam začíná díl další.Ať už mluvím o příběhu nebo o kvalitě.Laťka prvního dílu byla poměrně vysoko a s radostí můžu oznámit,že tohle pokračování si tuhle úroveň udrží celou dobu.Svižné tempo ,do toho vtípky,příjemné animace a film rychle uteče.I když se nejedná o nic nového,tak snímek plní svoji úlohu.Já se bavil a na animák i hodně zasmál. SRANDA!!! ()

belinko 

všechny recenze uživatele

Hej, sranda to je, vtipy sú obstojné, no zas je to natočené podľa klasickej americkej normy - začiatok popreskakovaný po rokoch, aby sme sa rýchlo dostali k pointe, zrazu pointa - zbesilé riešenie, ktoré hlavných protagonistov rozdelí na dve strany, pritom každá chce podľa vysvetlenia len to najlepšie, zrazu zlom - tomu ja hovorím smutná chvíľka - kedy sa tieto strany stretnú a nepochodia (v každom filme je to tesne pred finále), neskôr nejaká hlboká pointa, ktorá divákovi zasadí takú tú myšlienku, ktorá je samozrejmosťou, no vtedy si zrovna divák povie "áno!", lebo celý čas sa tam o tú myšlienku jednalo a zrazu to všetko na ňu sedí (v tomto zmysle "ľudia a strašidlá sú si rovní"), neskôr veľké finále, kde sa všetci uzmieria a samozrejme - na trápnu ameriku ako sa patrí - zakončiť pesničkou, ktorá ti má navodiť úsmev na tvári a presvedčiť ťa, že si sa celý film bavil... nakoľko tam bolo pár vtipných momentov, dávam nejaké hviezdičky, ale hodnotiť tento film ako dobrý? nemyslím... klišé, klišé, klišé, klišé.. v akejkoľvek forme, stále klišé... lebo aj hovno naaranžované do kvetinky, je stále len hovnom... ()

sotek13 

všechny recenze uživatele

Většinou se dalším dílům animovaných filmů nedaří dosáhnout kvality prvního dílu a spíše jen participují na jeho úspěšnosti. Přesto můžu s klidným srdcem říct, že tohle je jeden z příkladů, kdy druhý díl je ještě lepší než první. Od začátku mě film bavil a čekal jsem jestli se z malého Denisoviče opravdu stane upír. Scénky kdy se Drakovi kámoši snaží předvést strašení jsou perfektní, stejně tak posledních 10 minut, kdy příběh vyvrcholí se mi opravdu líbily. 75% ()

FLVEKK 

všechny recenze uživatele

Příjemně jsem se zasmál, Drákula byl opět skvělý, do první hodiny opravdu pecka, potom už to trošku ztrácelo, ale i tak 4 :) ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Dvojka přímo navazuje na jedničku a kvalitativně jako by šlo o jeden dlouhý film. Je to naprosto srovnatelně nápadité. Jen s tím rozdílem, že je tady víc normálních lidí, kteří se snaží sblížit se světem strašidel, protože si jejich syn vzal Drákulovu dceru a mají spolu syna. Bylo roztomilé, jak dobrácký Drákula popoháněl vnuka, aby mu narostly špičáky nebo aby létal. Prostě aby v sobě probudil upíra. A když se na scéně objevil starosvětský děda Vlad, šel příběh ještě o stupínek výš. A navíc dostala víc prostoru moje oblíbenkyně - vlkodlačinka Helga (k pomuchlání sladká). ()

Související novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (více)

Reklama

Reklama