Reklama

Reklama

Ladíme 2

  • USA Pitch Perfect 2 (více)
Trailer 1
Komedie / Hudební
USA, 2015, 115 min

Režie:

Elizabeth Banks

Scénář:

Kay Cannon

Kamera:

Jim Denault

Hrají:

Anna Kendrick, Hailee Steinfeld, Rebel Wilson, Brittany Snow, Alexis Knapp, Ester Dean, Hana Mae Lee, Skylar Astin, Adam Devine, Shelley Regner, Katey Sagal (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Mají skvělé hlasy, dokonalá těla (až na výjimky) a jsou královnami zpívání a capella, takže ve svých vystoupeních nepoužívají hudební nástroje. Celá Amerika jim leží u nohou a dokonce je pozvou, aby zazpívaly prezidentu Obamovi k narozeninám. Jenže stačí drobná technická komplikace, v níž figuruje zpěvačka s příznačnou přezdívkou Tlustá Amy, bezmocně visící na lanech před Barrackovými zraky částečně tak, jak ji Bůh stvořil. Z Barden Bellas, dosavadních miláčků země, je najednou ten nejvděčnější terč. (CinemArt)

(více)

Recenze (186)

RAFT 

všechny recenze uživatele

Po pouhých třech letech tu máme pokračování .Režie se změnila úplně a to že za režiiní židličku si sedla pěkná herečka Elizabeth Banks ,film mi připadal že pěkně zvládla natočit .Nejvíc kdo se mi líbil byla herečka Anna Kendrick ,písničky ve filmu dobré ,film na jedno zhlédnutí bohatě stačí .60% ()

Colchack 

všechny recenze uživatele

Pre mňa o čosi slabšie ako prvý diel, ale stále príjemná oddychovka. Pekné ženy, fajn hudba, dobré vtípky...nič viac a nič menej. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Tak ani napodruhé nám to moc neladí. Vymyslet podobně retardovaný scénář by dokázal i domorodý afričan po lobotomii. Je vážně dojemné, jak si naše chuděrky zpívající covery znamejch hitů musejí sáhnout až na samé dno, aby mohli v odporném happyendu vyhrát světový pohár. Nic na jejich vítězství nemění ani to, že Bellas jsou vyditelně nejhorší a-kapela skupinou v celém filmu. I když je dvojka v mnoha ohledech lepší než jednička na víc než jednu hvězdu podobný kýč nedosáhne..... ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Nebyť megamnožstva hudobných vstupov zostala by mi jediná otázka "To bolo preboha čo ?". Tie hudobné vstupy sú vydarené, všetky, ale niektoré úplne strhujúce. ()

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Tak to jóóóóóó!!! Jestli hodina a třičtvrtě? Tolik se tam toho vešlo a ani trochu nevypadá Ladíme 2 uspěchaně. Po prvním dílu, kterej mě absolutně nadchnul jsem čekal zklamání, ale takový to bolestivý. Ale co jsem dostal?......... No kurva dvakrát takový nadšení!!!! Naprostá bomba!! Já chápu, že to hodně lidí není schopný ocenit, ale mě tohle neskutečně baví. Jak mě u něčeho hřeje u srdíčka, tak neni co řešit. Ty vole, kdyť já bych při tom finálnim vystoupení i tu slzičku radosti ve voku našel. Za pět hvězd a za tim stojim!..... ()

Nelishka91 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílů celkem slabý průměr. Příběh nijak extra překvapivý není. Čekala jsem něco více od Emily, že se třeba ve filmu dál její role rozjede, ale nic...jediné co se mi na celém filmu líbilo kromě Anny Kendrick byl konec filmu, který jsem si užívala. ()

DaveSmith 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce nic novýho. Až na pár maličkostí naprosto stejnej scénář. Takže bych logicky za slabší dvojku měl snížit známku. Jenže já se i tak dobře bavil. Holky pořád fajn (Anna je znova naprosto k zulíbání), muzika opět v pohodě (potěšilo několik starších fláků) a celkově to byla příjemná svižná hudební komedie. Takže jednička sice lepší, ale dvojka nezaostává zase tak o moc. Jen jsem nějak nepobral tu německou grupu. Ta bloncka sice dobrá a byli slušně sehraný, ale výběr muziky naprosto otřesnej. Holt dubstep vládne světu (minimálně u teenagerů to platí), ale já ho nějak nechápu. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

40% - komentář 20ti slovy: Film jako každý první na podobné téma, ale uteklo to. Dokonce i pár vtipů se našlo. Jedna hvězda za Annu a druhá za S&M DSM :D ()

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

Horší než jednička, ale nijak výrazně nezklamalo. Snad jenom to závěrečný vystoupení mohli udělat nějak, aby si ho člověk vůbec zapamatoval. Hodně potěšila drobná ochutnávka od Pentatonix. ()

ardno5 

všechny recenze uživatele

Za mě slabé 3* cca 55%... bohužel kvalitou pokulhává za prvním dílem. Slabé hlášky, chvílemi trapné, občas nuda.. Ale stále koukatelná oddechovka ;-) ()

lusa 

všechny recenze uživatele

Tak toto skrátka ladilo! Možno v tom nebolo nič originálne, no čo na tom, ak to bolo ozaj vtipné. Kráľovsky som sa bavila. 4* ()

Alfo 

všechny recenze uživatele

Pozor! Komentár píšem v aute na ceste z kina bezprostredne po zhliadnutí filmu.Do kina som išiel len preto, lebo som bol pozvaný, takže som nič neočakával ale rozhodne neľutujem.I am impressed, ako povedal John Michael Higgins po vystúpení Pěnic. Jednotku som nevidel ale rozhodne mám v pláne si ju pozrieť. Zatiaľ som sa hudobnému žánru úspešne vyhýbal no po zhliadnutí som sa cítil ako po koncerte.A tá nádherná Rebecca teda Becca. V pár momentoch filmu som mal až husiu kožu. V podstate ten film nič divákovi nedá. Ak je teda dobrá nálada a radosť nič. Od hlbšieho významu tu máme iné filmy. 4 hviezdičky za film a malé + za atmosféru kina. HODNOTENIE:4+ ()

otilrak 

všechny recenze uživatele

Mega zklamání. Jednička je asi nepřekonatelná. Vůbec nechápu, proč do filmu daly scény za hranicí trapnosti. Na spoustu se vážně nedalo koukat. V jedničce byly vtipy na úrovni, tady úplně shazovaly celý film. ()

Slunik 

všechny recenze uživatele

Už jedničku jsem nějak nepochopila a dvojka je ještě stokrat horší. Příběh asi na stejné (mizivé) úrovni, nicméně tentokrát tvůrci vsadili na trapný sprostý humor a to já tedy opravdu nemusím. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

O stupeň horší než předchozí díl. Zase to tu jede trochu přes kopírák jako v jedničce, ale přesto se člověk tu celkem dobře zasměje - hlavně na začátku a pak ještě párkrát v průběhu (nejlepší jsou ty americký komentátoři) - a taky si poslechne pár zajímavých písneček v acca podání. Přesto jednička měla trochu zářivější a napínavější podání. Největším mínusem tu ale je ono zobrazování typické americké lability, kdy si člověk vysloveně klepe na čelo. ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Aj keď bol víťaz dopredu jasný, do tej doby som viac fandil konkurenčným Das Sound Machine, ale dievčatá nakoniec naozaj predviedli pôsobivejšie vystúpenie, takže vyhrali zaslúžene. Obidve filmy sú také pohodové hudobné jednorazovky, a keďže kvalitou sú plus/mínus na rovnakej úrovni, rovnaké bude aj hodnotenie. Aj keď obidve filmy mohli byť tak o 15-20 minút kratšie. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Má to stejnou šťávu jako jednička, písničky a capella mají svoje kouzlo a ta jejich finálovka mi dopřála pěknou husí kůži. Vtipné, svižné, líbilo se mi to. ()

Související novinky

Charlieho andílci dostanou další šanci

Charlieho andílci dostanou další šanci

16.09.2015

Převážně komediální herečka Elizabeth Banks (Zack a Miri točí porno) se letos dala na režii. Její Ladíme 2 utržilo 285 milionů dolarů, takže se předpokládalo, že se u trojky nebude měnit dohled.… (více)

Universal překonal dvoumiliardový rekord

Universal překonal dvoumiliardový rekord

17.08.2015

Utržit na americké půdě 2 miliardy dolarů za rok se hollywoodskému studiu podaří jen výjimečně. Nejrychleji se na tuhle metu vyškrábali Warneři, kteří ji v roce 2009 zdolali 25. prosince, teď ale… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama