Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Brněnská pobočka velkoobchodu s papírem, kde se děj českého seriálu odehrává, řídí vedoucí Marek Chvála, neškodně sebestředný a k jakýmkoliv citům ignorantský šéf. Pod rouškou péče o své podřízené se snaží ve firemní struktuře přežít co nejdéle, a proto neustále vymýšlí nové kličky ve vztahu k vedení společnosti. Dokumentární kamera fiktivního štábu se zaměřuje i na osudy jeho kolegů, kteří si dlouhé chvíle v nudné práci snaží krátit každý svým originálním způsobem. (Česká televize)

(více)

Recenze (144)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie po pilote. Jednu hviezdicku davam za formu, ktoru dokazali okopirovat na 100%. Bohuzial skutocne vtipny humor tu chýba uplne a vysledok je neskutocne nudny a nezazivny. Neviem ci je to viac vina scenara alebo nevyraznych hercov, ale nakoniec mi je to uplne jedno. Radsej si znova pustim americku verziu ako tento nepodarok. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Dva dily mi bohate staci, vsadim boty, ze po dalsich dilech kvalita strme vzhuru nepujde. Anglicky original byl suchy a nekompromisni (predevsim diky skvelemu Rickymu G., ktereho to katapultovalo mezi elitu). Americky remake byl velmi rozsahly, trosku s jinym humorem, ale tez vynikajici (mj. vytecny Carell a par dalsich silnych postav). Cesky je proste takovy...cesky. Bojacny, kopirujici, bez pointy, a paradoxne ani moc nepripomina mockumentary, spis sitkom. Skoda. Vic casu tomu jiz venovat nebudu. Jedna hvezda za par peknych holek. ()

Reklama

Splasher 

všechny recenze uživatele

"Menšík, Bolek ... Donutil" . Česká verze je velmi věrná předloze a tak si člověk znalý originálu připadá jak na divadle a zaměřuje se spíše na překlad a herecké výkony. Nutno dodat, že ty místy dodávají novou esenci trapnosti (nechtěně). Ale Kopta hraje hlavní roli Chvály velmi dobře, ovšem obávám se, že ten se své katarze na obrazovkách ČT nedožije (na rozdíl od Brenta). ()

SLOTH 

všechny recenze uživatele

Tak ne, po úvodním rozčarování musím dát vysoké hodnocení ( hlavně po dílu s kvízem) přistihl jsem se jak se směji nahlas:). Samozřejmě některé vtipy jsou použité z originálu a Michal Dalecký se nemůže rovnat Martinu Freemanovi ale i tak je to pro mě velké překvápko. Václav kopta se může řadit mezí ostatní "šéfy" ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mě to celkem příjemně překvapilo a celkem pravidelně jsem se u toho i bavil. Jediné co nechápu, proč to byly někdy až doslovné přepisy scénářů první britské série.Pokud bude další série, bral bych víc vlastních nápadů a děje. To to co tam bylo, se určitě povedlo (viz chlapík s "meníčky"). ()

Galerie (162)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo v prenajatých priestoroch brnenského Spielberk Office Centre. (Tomizzi)

Reklama

Reklama