Reklama

Reklama

Volejte Saulovi - Série 6

(série)
Trailer
USA, 2022, 11 h 32 min (Minutáž: 44–69 min)

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Patrick Fabian, Michael Mando, Rhea Seehorn, Tim Misuradze, Bryan Cranston, Kyle Derosiers, Aaron Paul, Robert Paul Taylor (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Konflikty, špinavé kšefty a záplava nových klientů. V závěrečné řadě seriálu, který se dočkal mnoha ocenění, dotáhne Jimmy svoji velkou proměnu do konce. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nuze co dodat, posledni mirne prodlouzena sezona skoncila velkym treskem. Predeslych 5 serii bylo jako staveni domecku z karet, aby v ty posledni Gilligan s Gouldem mirne foukli a vsechno ukoncili. Pribeh Better Call Saul se vicemene ukonci behem 7-8 dilu a pak sledujeme napric nekolika dilu vyusteni zivotnich pribehu zbylych postav. Pusobi to znacne melancholicky, skoro az depresivne, a nezbyva nez znovu uchopit krempu Waltova klobouku a mirne pokynout tvurcum serialu. That's all folks! ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná 6. série Saula je super, ale tu předchozí prostě překonat nemohla. Do 8.epizody a TOHO okamžiku to bylo vyrovnané, ale poslední díly tak nějak z mého pohledu logicky doplynuly a vytratilo se malinko napětí, kdy divák vůbec netuší, co může přijít v dalším záběru. Každopádně klobouk dolů, co Vince Gilligan a spol. dokázali v rámci spin-offu(!!!) jednoho z nejuznávanějších seriálů vůbec. (Netflix 4K, orig.) ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jimmy nám skončil a já mám rozporuplné pocity. Dostal jsem seriál, který má jedny z nejlépe napsaných a zahraných postav v dějinách seriálu. Skvěle napsaný příběh ale zároveň je to taaak pomalé. Každá série má vždy několik dílů navíc, které brzdí jinak skvěle rozjeté životní příhody celé řady postav. A právě poslední série od půlky opravdu dojíždí na neutrál místo pořádné gradace, jakou měl breaking bad. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá nálož a emocionální vyvrcholení. Černobílých dílů na mě bylo tentokrát už moc, leč v první polovině se jednalo o tu pravou Breaking Bad řežbu a neskutečně jsem si to užíval. Posledních několik dílů jsem už nakoukával s o dost menší vervou, ale bylo fakt hezké sledovat ono propojení dvou kultovní seriálů. Musím říct, že když jsem před těmi sedmi (!) lety začal sledovat Saula, vůbec by mě nenapadlo, kam to až vyeskaluje a těším se na další produkci zkušeného tvůrčího dua. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Větší dokonalost jsem snad neviděl. Stejně jako Breaking Bad, tento seriál nezná hranice perfektnosti. Všechno co se děje v šesté sérii, je naprostá špička žánru, která nemohla dopadnout lépe. Nečekané zvraty hýbou vším. I přes fact, že se jedná o prequel výše zmíněného Breaking Badu. Better Call Saul mi změnil celkový pohled na filmovou/seriálovou tvorbu, protože přináší něco parádně vymyšleného a ještě neviděného. Je až neskutečný, jak se všechno od první "komediální" série změnilo v naprosto depresivní psycho jízdu se vším všudy. Všechno někdy končí a proto mi u poslední epizody trošku ukápla slzička, protože tohle universum je oficiálně u konce. Všechna ocenění za nejlepší seriál si počin odnáší zaslouženě, to samé herecké obsazení. Pět hvězdiček je málo. ()

Galerie (377)

Zajímavosti (13)

  • V epizodě pronese postava Gene Takavice (Bob Odenkirk) větu: „Víš, co je šílený? Padesátiletý učitel chemie vejde do mojí kanceláře, je na mizině, nedokáže ani splácet hypotéku a o rok později má homadu peněz velkou jako Volkswagen, to je šílený.“ Šlo samozřejmě o postavu Waltera Whitea (Bryan Cranston) ze seriálu Perníkový táta (od r. 2008). (Punisher)
  • Odpadkový kontejner, v němž definitivně skončil Saulův (Bob Odenkirk) pobyt na svobodě, byl umístěn na souřadnicích 35°05'07.2"N a 106°39'12.5"W. (999.9)
  • Šestá řada je jako první vysílána na dvě poloviny. (Punisher)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama