Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obrovský gorilí samec King Kong nezemřel po pádu z mrakodrapu, stále žije! Jeho život je ale opět v ohrožení. King Kong je již dlouhou dobu v kómatu a nutně potřebuje operaci. Lékaři ale nemají krev a bez té zákrok provést nelze. Jeden lovec však učiní nečekaný objev. V pralese najde samici stejného druhu. Okamžitě je převezena a King Kong může být operován. Jenže po probuzení z kómatu King Kong cítí přítomnost samice a pudy jsou silnější než všechny řetězy. Společně uprchnou do hor, ale lidé je nehodlají nechat na svobodě… (Vapet Production)

(více)

Recenze (107)

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony nic moc. Co se týče King Konga, tak je mnohem realističtější než v jedničce. Je více hnědý, chodí po čtyřech a vůbec do krajiny zapadá lépe než v jedničce. Tento díl mám radši než jedničku a dal bych normálně čtyři hvězdičky,ale toto hodnocení je přece jen malé a tak to musím vytáhnout. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

King Kong nepatri mezi moje oblibena monstra, ale tohle si fakt nezaslouzil. On uz prvni dil, jehoz je tohle volnym pokracovanim nebyl nic moc, ale porad to byla docela slusna zabava, jenze tohle je jen nastavovana kase. Tvurci si asi rekli, ze kdyz jednicka mela uspech tak proc neudelat dvojku, pro jeste vetsi uspech prihodily druhou opici a vymyslely strasne debilni pribeh. Ani by tak nevadilo, ze tu jsou dve opice, i kdyz sledovat vetsinu filmu bud jak ublizene jeden bez druhyho stradaj a nebo se k sobe tisknou je otrava, kdyby tu byla aspon nejaka poradna akce, ale ta se nekona. Navic triky jsou tak ubohy, ze to je dost spatny i na rok vzniku. Kdyz pride nejaka akce tak spis pusobi smesne. 2* za celkem slusnou Hamilton a docela dobrou hudbu. ()

Reklama

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Krvavejšie, akčnejšie, zábavnejšie. Úvodných 15 minút stihne pripomenúť staré finále, uväzniť samicu Lady a transplantovať Kongovi umelé srdce. Pokračovanie dynamicky strieda jednu situáciu za druhou, kde nie je priestor pre nudu. S nižším rozpočtom si nedovolí posunúť triky na vyššiu úroveň a tak film vyzerá ako by vznikol rok po tom prvom. Finty s nastavením kamery fungujú stále a ušetria pár dolárov, za čo sa Kongovci prakticky neodlepia od plátna. Guillermin sa týmto pokračovaním nesnažil natočiť sofistikovanú drámu ani získať uznanie za lekársky prínos na čo väčšina hodnotiacich asi zabudla. Význam Béčka spočíva v jeho nenáročnosti a schopnosti dopriať relax, čo sa tu podarilo. A že mi v detstve nestačili vreckovky pripisuje svoje, tak prečo filmu škodiť? ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Absolutně nechápu, proč se film vůbec točil. Oživení Konga bylo zbytečné a navíc absolutně pitomé. To mám věřit, že prostřílení kulomety způsobí jen to, že Kong má problém se srdcem, to jako nevykrvácel? Potom efekty, to je kategorie sama o sobě. Dva lidi v chlupatým obleku, což není vůbec poznat. ;) Délka je naštěstí přiměřená, takže to není úplné mazání mozkových buněk. Jen bych příště uvítal nějaký lepší nápad. Třeba mohl mít Kong bráchu??? ()

anli 

všechny recenze uživatele

Volne pokracovani "King Konga"z r.1976,ktere radeji vubec vzniknout nemelo.Scenar je opravdu hloupoucky a bez napadu.nechapu,co reziser John Guillermin timhle filmem zamyslel a navic divakovi vubec nic zajimaveho jako reziser nepredvadi.Prvni pulhodinu jsem cekal,co se z toho vyvine a pak jsem se modlil,aby uz to skoncilo.Jediny klad filmu je Linda Hamilton,ktere to moc slusi a Peter Elliott,ktery dela co muze.Samozrejme to cely film nezachrani a ja mu davam zivoucich 20%. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (14)

  • Natáčelo se od 8. února 1986 do 27. května téhož roku a filmování probíhalo převážně v americkém státě Tennessee – města Pigeon Forge, Lake City a Jellico, vodopád Fall Creek Fal. Dále se točilo v Severní Karolíně ve městě Wilmington – využito bylo místního filmového studia a univerzity. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama