Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obrovský gorilí samec King Kong nezemřel po pádu z mrakodrapu, stále žije! Jeho život je ale opět v ohrožení. King Kong je již dlouhou dobu v kómatu a nutně potřebuje operaci. Lékaři ale nemají krev a bez té zákrok provést nelze. Jeden lovec však učiní nečekaný objev. V pralese najde samici stejného druhu. Okamžitě je převezena a King Kong může být operován. Jenže po probuzení z kómatu King Kong cítí přítomnost samice a pudy jsou silnější než všechny řetězy. Společně uprchnou do hor, ale lidé je nehodlají nechat na svobodě… (Vapet Production)

(více)

Recenze (107)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo i na kapslíkové osmdesátky pekelné. Scénář je pitomý, herecké výkony jsou pitomé, triky jsou pitomé a vlastně je to celé pitomé. V závěru si to velký opičák rozdá se samotnou US. Army, ale divák se nebude jen bát. Na konci přijdou i slzičky štěstí. Spoilerovat nebudu i když to asi stejně větčina čtenářů komentů nebude mít potřebu vidět. Dávám za jednu hvězdu jen z úcty k samotné postavě King Konga. Jsem rád, že pozdější nástupci byly úplně na jiném levelu, hlavně ten Jacksonův z roku 2005. * ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony nic moc. Co se týče King Konga, tak je mnohem realističtější než v jedničce. Je více hnědý, chodí po čtyřech a vůbec do krajiny zapadá lépe než v jedničce. Tento díl mám radši než jedničku a dal bych normálně čtyři hvězdičky,ale toto hodnocení je přece jen malé a tak to musím vytáhnout. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„King Kogn žije“ je pokračováním, které vlastně pokračováním není, jedná se o remake, protože celkové vyznění příběhu je naprosto stejné. Jen je to ještě horší než první film, ještě hloupější a s tak zbytečnými scénami, které nejsou ani moc logické, že si už budete přát, aby to celé skončilo. A ono to naštěstí skončí a vy jste doslova nuceni k tomu, abyste byli smutní. Špatný produkt americké produkce, který málem degradoval celou myšlenku King Konga. ()

fannah 

všechny recenze uživatele

Mám rád Lindu Hamilton... Nechápu proč tenhle snímek propadl.. Zváště když tvůrci zůstali stejní, De Laurentiis s nejnovějšími efekty které v té době byly možné, John Guillermin, režisér první části. Scénář byl sice chatrný a v celém filmu bylo až moc vojáků, ale zpracováním to zas tak špatné nebylo. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

King of the jungle returns! Umělá resuscitace největší opičky a následná svatba s družkou neméně chlupatější. Ne tak docela - spíše ždímání původního schématu s jedním jediním záměrem - uždíbnout si ještě nějaký ten žvanec pro sebe. Zkrátka prvoplánovaná vyděračská akce, která má za úkol nalákat fanoušky jedničky. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (14)

  • Režisér John Guillermin byl během natáčení v depresích po ztrátě syna Michaela ,a tak byla výroba dosti problematická – režisér libovolně opouštěl natáčení, hádal se a po jedné ostřejší výměně názorů zmizel na několik dní. Snímek nakonec musel dokončit dokumentarista Charles McCracken. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama