Reklama

Reklama

Než jsem tě poznala

  • USA Me Before You (více)
Trailer 1

Louise ví leccos. Ví, že se jí líbí práce v bistru, a ví, že možná nemiluje svého přítele Patricka. Zato neví nic o klasické hudbě, neví, že přijde o místo, a kdyby tušila, co ji čeká, asi by tomu stejně nevěřila. Will zase po dopravní nehodě ztratil chuť do života. Ví, čím byl kdysi a všechno se mu nyní zdá nepodstatné, a také přesně ví, jak s tím skoncovat. Zato neví, že Lou mu vtrhne do života jako náhlá bouře. A ani jeden z nich neví, že jeden druhého navzájem navždy změní ... (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

Jedifilm

Jedifilm (hodnocení, recenze)

Kritik.

Být na jeho místě tak to taky udělám... žít tak aktivní život jaký žil a najednou nehne ani prstem... mít všecky prachy na světě a největší lásku života je málo když se tak aktivně žijící člověk přestane hýbat... taky žiju aktivně a nedokážu si představit ocitnout se v takové situaci... Já zas nechápu lidi co si myslí že o jiných ví víc než oni sami... 
sice to podlemě absolutně vůbec nebyla otázka filmu ale když už to tu zmiňujete tak já jsem jednoznačně pro legální eutanázii... není nic horšího než když se člověk nemůže rozhodnout sám za sebe a ostatní ho sobecky nechávají trpět... navíc bude míň sebevražd když bude moct člověk přijít k doktorovi a říct že chce umřít...

na příspěvěk reagoval Karlos8

pherkard

pherkard (hodnocení, recenze)

Dvaja krasni mladi ludia, on kripel, ale milionar - rozpravka, laska. Co tak umiestnit kripla do obycajneho prostredia, tiez by to bola taka laska.

To prostredie anglickych lordov mi ten film normalne zhnusilo.

jolinin

jolinin (hodnocení, recenze)

Asistovaná sebevražda nene. A to se to celou dobu tváří, že bacha, bude katarze. Skočil jsem na lep.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Dokud jsem neviděla to, jak na tom jsou špatně někteří lidé, co jsou upoutáni na lůžku a téměř nevnímají, tak mi tento film přišel jako taková kampaň na eutanázii, teď už to chápu.... aspoň trochu.... ale toto není tento případ.... muž v tomto filmu dobře vnímá své okolí a i přesto to chce vzdát a zemřít.... to se mi prostě vůbec nelíbí... :( Film je dobře zpracovaný, ale varuju všechny, kdo se na to dnes večer budou koukat jenom kvůli tomu, že se to tváří jako romantický film.

Kritik.

Kritik. (hodnocení, recenze)

Hnus. Zdanlivo romanticky film s nejakou tou myslienkou. Pribeh chalana na vozicku, ktory to v zivote uz vzdava. Vstupila mu do zivota mlada kočka ako opatrovatelka. Rodicia chalana su strasne bohati, maju vlastne panstvo, byvaju v hrade a maju peniaze, tak investuju vsetko mozne, aby sa syn vratil do zivota. Baba a chalan sa do seba zalubia, chalan sa konecne smeje, miluje, cestuju spolu...potom si chalan na vozicku povie ze fajn som sa zabavil, ale spravim to pre co som sa rozhodol pred pol rokom, ked som sa este lutoval. idem sa lutovat dalej a zabijem sa. A zabil sa. Hnus. Nesmierne vtieravo podsuvane myslienky o legalnej a "uzitocnej" eutanazii. Absurdna urazka vsetkych postihnutych.
Hlavná myšlienka filmu: Keď si postihnutý, zabi sa! (nie obrazne, vážne!) Keď si trochu iný než zvyšok sveta, zabi sa! Keď máš svoje vlastné predstavy o živote, ale nedarí sa ti ich naplniť, vzdaj to a zabi sa. Načo sebadisciplína, načo úcta k životu. Keď sa ľutuješ, ľutuj sa viac. Keď spoznáš lásku svojho života, ktorá pre teba i svoj život obetuje, neprijmi ju a zabi sa.

na příspěvěk reagoval Gertrudo, Jedifilm

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Tými xichtami ho prinútila to urobiť podľa mňa. Nedalo sa na to kukať ako to hrala strašne...

 (hodnocení, recenze)

Film nebyl špatný, ale hodně předvídatelný a strašné klišé. 60%

Falconica

Falconica (hodnocení, recenze)

duckman

oh, nějakej chlap s komplexem se tu cítí uražený, že se celý svět netočí jen okolo jeho zájmů a jeho pocitu nadřazenosti. Roztomilé! Celý svět by měl být jen tvoje cílovka! Žejo, Duckmane?

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Alena77

Alena77 (hodnocení, recenze)

Knížku jsem četla a jak jsem už psala ve vaceti paráda, ve čtyřiceti nic moc.

Film jsem nedokoukala.

To její kmitající obočí bylo na mě moc.

nisha

nisha (hodnocení, recenze)

Celý film mě neskutečně iritovaly ty její grimasy a hlavně to obočí.. ;)

Mirokukii

Mirokukii (hodnocení, recenze)

Jsem rád, že si film neodpustil Willovu trefnou poznámku na adresu Patricka atleta, když odjížděl z oslavy narozenin Lou :-D Ve filmu sice nedozněla tak dobře, jak v knize, i tak ale potěšila. :-D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

Jdi se zabít, prosím.... Přesně díky takovým č*rákům, jako jsi ty svět dnes vypadá tak, jak vypadá.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Ani se nemusi divat a uz jsem vlhkej. takovej brak. Libi se mi jak zensky porad kolem sebe vytvari jistou auru nadrazenosti nad muzi a pritom staci otevrit v podstate jakykoli info. kanal urceny hralvne zenam a vsichni vidime co tam je, pomlouvani, pichani, oblekani :DDD a tenhle fillm je taky dost jednoduchej.

na příspěvěk reagoval beba789, Falconica

stanod

stanod (hodnocení, recenze)

Vie mi prosim niekto vysvetlit preco je ten film oznaceny ako USA? Producent je mozno USA, priznam sa to neviem, ale inak to po kazdej stranke (prostredie, reziserka, herci, pribeh, zaver) americky film urcite nie je (co samozrejme povazujem za plus ;o)

Jirka_Šč

Jirka_Šč (hodnocení, recenze)

Už druhý člověk z mých oblíbených to tu ohodnotil 4*. Asi tomu dám šanci.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

single

single (hodnocení, recenze)

Asi se to povedlo. Řval jsem jak moje bývalka, když ji chytil hysterčák.

Karlos8

Karlos8 (hodnocení, recenze)

swetyna

Vtipných a někdy trapných scén je tam docela dost, člověk se dobře baví ale ten konec ten mě překvapil. To takhle skončí i v knize? :)

na příspěvěk reagoval Vxxx

swetyna

swetyna (hodnocení, recenze)

Stallone

ale vezmi si dostatek kapesníčků :D Je to nádherný film, dle mého, jestli jsi fanda třeba filmu PS I love you a podobných žánrů. Je to tak strašný, strašně smutný, ale krásný, fakt, najde se i pár vtipných scén, třeba hned na začátku, to jejich seznámení ( kdo už viděl :D ).  Je to takový ten film, co Vás donutí se zamyslet, reálné téma, příběh ze života...

na příspěvěk reagoval Karlos8

MrGandy

MrGandy (hodnocení, recenze)

Targaryen, Lannister.... :) Vypadá to pěkně podle ukázek a popisků, film jsem ještě neviděl, počkám, až to vypluje ven, ale určitě na to mrknu. 

Související novinky

Han Solo a Daenerys

Han Solo a Daenerys

19.11.2016

Emilia Clarke je dobře známá díky seriálové Hře o trůny a pomalu se snaží prosadit na velkém plátně. Dom Hemingway ani pětka Terminátora jí k tomu příliš nepomohly, Emilia to ale nevzdává a po hitové… (více)

Reklama

Reklama