Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Recenze (203)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Malinko už se svět roztomilých monster vyčerpal, ale pár vtipů se ještě najde a i příběh má hlavu a patu. Když Drákula tančí s kapitánkou ultimativně záchranářský tanec, má to náboj. SHRNUTÍ: Zing může zaznít i několikrát za život. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Skvělá bomba příšer a spousty super zábavy jako u předchozích konečná dj. akce bombastická já jsem se prostě bavil spokojenost. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Třetí snímek s podtitulem "Summer Vacation" sice nabídne místy vtipnou a svižnou podívanou (Gremlinské aerolinky), ovšem v jádru je to jenom bezduché a poněkud zbytečné "dojení" zavedené značky. Některé scény a gagy totiž vyznívají naprázdno, což s laciným scénářem dává dohromady průměrnou podívanou, která poměrně rychle zabředne. Škoda. PS: Takže píseň “Macarena” zachránila den jo? „Ladies and gentlemen, for your safety, please unbuckle your seat belts!“ ()

mm13 

všechny recenze uživatele

S mladým sme odhadli celý príbeh po 10 či 15 minútach (keď sa na scéne objavila kapitánka lode). Nezmýlili sme sa v jedinom z troch či koľkých bodov, ktoré sme vymenovali. Akurát línia "tri čarodejnice & dedo Dracula" sa nakoniec nijako nezavŕšila, čo je ale pre babráka Tartaratatatakaka len ďalší mínusový bod. Taká je to teda invenčná práca, taká je to "pecka". Kokoti! A to som prosím pekne svojho potomka vyhnal od mobilu, nech za ním toľko nevysedáva, predpubertiak zmagorený, že poďme si radšej aspoň niečo pozrieť, keď už si, unavený z domácich úloh, nechceš otvoriť nie že knihu, ale ani len komiks... Vám vrelo ďakujem, to sa fakt mohol pokojne ďalej hrať či četovať s prvými frajerkami! ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tuhle animovanou značku já mám rád. Už od jedničky a viděl jsem je spolu s dvojkou několikrát. Perfektní animace od Sony, vkusný příběh, skvělý humor a rád se u toho pobavím. Je trojka stejná. No ano je. Vyměnila Hrad za loď a jede se pařit do Bermudského trojúhelníku. Parta Draca je opět v plné polní a i na moři je s ní sranda. Tentokrát se Hrabě Drákula konečně odváže a zamiluje se. Kapitánka lodi však ne zcela opětuje jeho city a naopak skrývá jedno děsivé tajemství. Musím říct, že jsem se trošku bál, zda tahle série už nedohrála. Kupodivu ne, a já si moc užil i třetí díl. Ten humor a ústní přestřelky mě baví. zvlášť v týhle animaci a téhle partě. Za mě super, i když vnímám pokles oproti jedničce a dvojce. Přesto povedené pokračování a dle mého soudu nedělá trilogii ostudu. Stále je to prča a já jsem si to užil. Finále je už jen ujetější, než bych čekal. (75 %) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono sa to drží svojho štandardu. Netlačí to na pílu. Pracuje to s plejádou známych postavičiek, ktoré sú nám predstavené v predchádzajúcich dieloch a zase je to v rámci animácie o triedu lepšie. Lenže Adam Sandler prehráva aj keď je animovaný a hlavná dejová línia s Van Helsingom je nezáživná a predvídateľná. Končí to tak ako by sa očakávalo, ale predsa tomu chýba niečo čo by to posunulo dopredu. Na druhú stranu, aj keby vznikla štvrtá časť a niesla sa v takomto duchu, tak by to bola pozerateľná jednohubka, pretože je to zábavnejšie a farebnejšie ako Ice Age. A hlavne od začiatku sa to hrá na zábavu bez zbytočných moralít, hoci tu sú. Takže v zásade to plní účel a nebolí z toho hlava. Zelený sliz rules! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Séria si tretím dielom drží štandard. A to nadpriemerný štandard. Stále, a už sa dá povedať, že je to klišé, ale stále musím pochváliť tvorcov vizuálnych gagov, že vedia predsa len prísť s niečim, čo nieje príliš otrepané, alebo totálne neoriginálne. Proste sa nemôžte nebaviť. A záverečný ´´battle´´ dobrej a zlej hudby mne len dokazuje, že dnešný klubový výplach je niečo, čo nikdy, pokiaľ bude svet svetom stáť, neobstojí voči klasikám. Ako napr. Macarena. Lovu zdar a vidíme sa pri štvorke. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pohádka, která je furt roztomilá, ale nevtáhla mě do děje. Je zde opět spousta odkazů nejen na hororová díla. Sem tam nějaká vtipná scénka. Za mě 75% :) ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Průměr, který neurazí ani nenadchne. Fóry jsou předvídatelné, atmosféra ta tam a celé je to šité dětem. Hlavně pšoukat! Celé to zachraňuje dobře zvládnutý vizuál a hudba. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Ach jo. První dva filmy jsem si užila neskutečně, ale trojka nenabízí nic nového. Většina fórků je ohraná, animace místy až přehnaná a celý příběh silně pokulhává. Zachraňuje to roztomilost některých příšerek a Bob. Jinak bohužel. 2* ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Z celé série se mi nejvíc líbila dvojka. Jednička byla spíš průměrná, ale prostě byla PRVNÍ. Zato trojka je už TŘETÍ, takže už moc nemá čím překvapit a působí trochu vynuceně. A navíc Dracula vyměknul. Teď už je víc typickým člověkem 21.století než strašidlem. I přesto je třetí díl pořád docela povedený a vtipný. Když si odmyslím mega předvídatelný příběh se spoustou animáckých klišé a neustálé skloňování slova rodina řekl bych, že se u něho dá pobavit docela dobře. Ale čtvrté Draculovo dobrodružství bych si už odpustil. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Aha. takhle je to tedy s tím Bermudským trojúhelníkem. To by člověk nevěřil, že to může být až tak jednoduché. Teď už si můžu konečně v klidu zatancovat Macarenu, neboť ta přebije úplně všechno. Hezké pokoukáníčko. Možná by neoškodilo, kdyby to celé bylo ještě více bláznivější. To bych byla opravdu spokojená. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Transylvánie si jede ve stylu předchozích dílů - příjemné vtípky, ale příběh nic extra. Ve výsledku ovšem vůbec neurazí. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Jsem dosti zklamán z dalšího dílu Hotelu Transylvánie. Opět se mohu držet mantry, když je první a občas i druhý díl dobrý, není to žádná záruka kvalitního dalšího projektu. Zde je bohužel totálně infantilní příběh, který nemá, ale lautr nic zajímavého. Přidání dalších postav, je velmi kontraproduktivní, jelikož dle mého jsou spíše na obtíž. Také humor byl zde výrazně zredukován, což je další mínus. Jediné co lze rozumně uchopit jsou původní postavy z předchozích dílů a také vkusný výběr hudby. Nedoporučuji. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

oproti dvojce další sešup kvality směrem dolu.Animace zůstala pořád stylizovaná,ale hravost nápadů je prakticky fuč a fóry /jakkoliv jich tu je miliarda) nefungují ani z poloviny tak dobře.Místy jsem se dokonce i nudil a to se mi u prvních dvou dílů nestalo...60% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Zážitek z Brněnskýho výletu, kdy jsme poprvé v téhle moravské metropoli vzali dcerku do kina... Drákulu miluje, netopýry taky, vlastně celou Transylvánii žere, takže volba byla jasná! I tátovi se to celkem líbilo. Zábavná a chytlavá celá trilogie a samozřejmě palec nahoru za super dabing Draka v podání Peti Rychlýho. Jen se trochu obávám, že až Příšerozní dovolená bude ke stažení, tak mě brzy začne točit, skrz každodenní promítačku u nás doma v bedně!.... No uvidíme... Ale zatím je to za těch 75% ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Máte malé děti a chcete je zabavit na cca. dvě hodiny, pusťte jim Hotel Transylvanie 3, ale nedoporučuji Vám se na to dívat s nimi. .... HODNOCENÍ: 45% (2*) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ona tahle série má pro mě naprosto stejnou kvalitu dílů. Všem jsem dal 3* a líbily se mi asi všechny stejně - průměrně. Trojka mě opět nenudila, moc mě nepobavila (spíš mi to přišlo infantilní a trapné), některé scény mě vytáčely (ta hudební apokalypsa - to napadlo jakou hlavu, ty vole...) postavy jsem si stále nezamiloval, děj byl fajn, celkově to sice bylo příjemné, ale na víc jak 3* to nevidím. Rozhodně to tímhle dílem celé mohlo skončit, završené to bylo krásně cukerínově a tahle série už nemá vlastně o čem vyprávět, ale jak koukám, prachy z toho pořád jdou, takže čtyřka evidentně bude, bohužel. Akorát nevím, co tam chtějí řešit, single je vlastně jenom Murray a dva díly ze tří se motají kolem lásky, tak by mě to ani nepřekvapilo. Ale ona se trojka přece jenom liší, abych pravdu řekl - na tenhle díl, jako jediný, bych se podíval znova, kdyby to běželo třeba v televizi. Jinak je to ale opět průměr. 3* ()

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama