Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Recenze (1 000)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Já osobně nemohu přijít na chuť filmům Deadpool. Ne že by se jednalo o špatné filmy, ať už ten první nebo druhý, ale až na pár opravdu vydařených vtípků, mám pořád pocit, že je tlačeno na pilu, a to já osobně nemám rád. Přesto se jedná o slušnou nadprůměrnou podívanou, která je ideální na shlédnutí v partě třeba při filmovém večírku, kde se pije a všem připadá vše vtipné. Jinak však jedno shlédnutí bohatě stačí. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

V rovině rychlokadečních vtipů to funguje skvěle, ovšem chyběla tomu nosnější hlavní linie - ta vlastně sloužila jen jako stafáž právě tomu vtipkování. Já vím, že o tom Deadpool je, ale má navíc. 73%. (Kino Dlabačov) ()

svobik 

všechny recenze uživatele

Co do hodnocení ve výsledku stejné jako jednička. Slabší expozice je vykoupená natřískaným druhým a třetím aktem, kde se Reynolds a spol. definitivně utrhli ze řetězu. Prakticky každá věta má v těchto momentech parametry solidní hlášky. Vlastně bych se nedivil Reynoldsovi, kdyby to už chtěl pověsit na hřebík, protože už se otřel snad úplně o všechno a o každého. Všechno, co v Hollywoodu či popkultuře má nějaký význam, na tom nenechali tvůrci nit suchou. Díky za to. S největší pravděpodobností nejzábavnější film roku. ()

LizianShaw 

všechny recenze uživatele

Doufám, že to není náš poslední film, ta X-Force by se ještě stihnout dala. Deadpool je o dost nářezovější než v předchozím dílu, ikdyž je ke konci až moc přeslazený, rodina a jeho desetiminutová záverečná řeč, mi zrovna humorné nepřišly, ale to bylo jen pár minut, oproti tomu je ve filmu o dost víc vtipů, narážek (a za to Dc jsem rád) a akce. Cable je badass, zasloužil by si film, vlastně nevím, kde to Brolin víc rozjíždí, jestli jako Thanos, či zde. Domino (ačkoliv jsem ze začátku nebyl rád z jejího obsazení) překvapila. A X-Force byl nejlepší gag celého filmu, škoda, že se více nezapojili do akce. Vanisher hlavně. Skvělý soundtrack. 85% ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Deadpool 1 byl skvělý. Deadpool 2 je snad ještě lepší. Výborná akce, výborné postavy, výborný děj, výborná hudba, výborná zábava. Pokud se vám líbil první díl druhým rozhodně neprohloupíte. Sice bych asi měl ubrat hvězdičku za prvních 40 minut, které jsou pomalejší a vážnější, než by člověk u takovéhohle filmu čekal. Jakmile se však děj přesune do vězení, film dostane zcela odlišný náboj a z plynu nesestoupí, až do závěrečného finiše. Kdybych tedy jednu ubral musel bych zároveň jednu přidat za naprosto perfektní seskok z helikoptéry. V životě jsem se v kině tak neřechtal jako u tohodle! :D Takže za mě 5* 91% ! ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"ASI SI NABLIJU DO MASKY." Po jedničce těžko uvěřit, že celý ten partyzánský koncept, kterému není nic svaté (doslova), našel ještě prostor, kam expandovat. Respekt :-) I opáčko furt super hlína, která nevyčichá  :-) 90% ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Ač se mi dvojka hodně líbila, jednička u mě jasně vyhrála. Reynolds opět nemá chybu, je tu sice víc akce a vtipných narážek, ale neskutečně mě štvalo to Deadpoolovo rádoby filozofování a přehnaný happy end. Je to škoda, protože záporák nezáporák Brolin byl super a ten závěr to úplně pohnojil. Každopádně pořád je to super Marvelovka. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

I po skoro týdnu, co jsem film zhlédl budí to stále ve mě vášně. To není tak obvyklé. Hlavně ne u těch, u kterých bych si myslel, že mě automaticky osloví. Pokračování Deadpoola mohlo být asi i jinačí, kdyby zůstalo ve starých režisérských rukou. Ale to je jen domněnka. Já se vlastně ani nemůžu rozhodnout jestli se mi film líbil. Jednoznačně to bylo horší než jednička. Ta nějak šlapala a měla jasný cíl. Tady to vypadalo, že ani tvůrci neví sami jak chtěj, aby film navazoval a vypadal. Máme jednoho záporáka, ten umře, a pak zjistíme, že máme nového záporáka. A pak zase zjistíme, že on záporák není tak máme nového. To ani nemluvím o tom, že se film normálně rozjíždí tak dvacet minut. Tady to trvalo hodinu. HODINU. To je hodně i na pěti hodinový film. Ale je mi jasné, že potřebovali zalepit díry a nevydat film dlouhý hodinu a půl. I tak jde dle mého i selhání stavby příběhu, které by tvůrci měli mít už dávno v malíku. I tak, když to ale vezmeme kolem a kolem, tak on ten film není tak špatný. Určitě nejde o něco, z čeho bych skákal radostí, ale ono to nějak splnilo mé očekávání. Velmi slabé, ale takové. Nicméně ty vysoká procenta, co zde jsou si ten film nezaslouží ani za mák. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Horšie ako prvý diel, ale nie výrazne. Prepálená dĺžka však filmu evidentne ublížila, keďže veľmi stratil na dynamike. V úvode tu boli vyslovene nudné pasáže. Neskôr sa to však rozbehlo a aj úroveň zábavnosti stúpala. Oceňujem kvantum popkultúrnych vtipov, strieľanie do vlastných radov a podobne. Toto Deadpool stále vie. A potitulková scéna je asi najlepšia akú som kedy videl. :D 70% ()

J-o-k-e-r 

všechny recenze uživatele

Mě Deadpool prostě nezklame. Nejvíce cool postava v komixovém světě. Netřeba tolik přemýšlet o příběhu. Ten kluk mě trochu iritoval, X-Force naopak pobavil. Oč tu jde je akce, hlášky, narážky, postavy, a ase akce. Nadupaný OST. Já se královsky bavil, nasmál jsem hodně a od bijáku prostě víc nepotřebuji. R. Reynolds si to užívá jak nikdo (viz potitulkové scény, které jsou naprosto dokonalé :-D) a jsem rád, že J. Brolin se čím dál více zviditelňuje. ()

Kurikmoon 

všechny recenze uživatele

Ak máte radi typ humoru ako bol v jednotke, ako oceníte ako si D2 robí srandu so seba i s druhých... Určite si pozrite. Ale inak jedna veľká bedňa konzumu. Len srandičky v akčnom kabátku. ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Bohužel i tady platí, že pokračování je slabší. Jednotlivé scény fungují dokonale, ale komplexně je to jaksi slabší. ()

LukyHell 

všechny recenze uživatele

Deadpool hustej jako vždy, Domino a Cable jako postavy, které nejvíce zaujmou k tomu spousta kameí a nejlepší potitulková (tak ve třetině, na konci nic není) scéna všech dob. Mimochodem X-force, tak to se sakra povedlo a nejlepší odkaz? Asi Basic instinct, pochopíte až uvidíte! Tohle je přesně co comiksovejm filmům chybí, krev a infaltilní humor! Určitě to stojí za to! ()

Styxos 

všechny recenze uživatele

Slabý. Dokonce tak, že jsem chtěl asi po třiceti minutách zdrhnout. Akce mi přišla taková mdlá, pár vtipů zaujalo. A příběh jako kdyby vypadl z horšího béčka. Na druhou stranu ty úvodní bondovský titulky byly skvělý a závěrečný titulky ještě lepší (hlavně ta jedna). DP je fakt větší. Bohužel tu jiskru z jedničky si sebou nevzal. ()

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama