Reklama

Reklama

American Horror Story - Coven

(série)
  • USA Coven
USA, (2013–2014), 9 h 43 min (Minutáž: 40–51 min)

Hrají:

Jessica Lange, Sarah Paulson, Kathy Bates, Angela Bassett, Frances Conroy, Taissa Farmiga, Emma Roberts, Jamie Brewer, Gabourey Sidibe, Lily Rabe, Evan Peters (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Tématem třetí série projektu American Horror Story zvané Coven neboli Sabat, jsou, jak už název napovídá, čarodějnice. Ty v dnešní době zažívají velice krušné časy, vedou totiž boje hned na několika frontách. Už od pradávna stojí proti černošskému Voodoo klanu, jejich řady přitom řídnou kvůli stále mocnějším lovcům čarodějnic a ještě k tomu všemu bojují sami mezi sebou o to, která z nich nahradí slábnoucí Nejvyšší na její pozici. Spojí je hrozba vyhynutí dohromady? (Bohnice05)

(více)

Recenze (147)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě nejlepší z prvních šesti sérií, co jsem zatím viděl. Vícevrstevnatý příběh, tentokrát ale mnohem ucelenější a v hlavní lajně, než předchozí rozházená a neutříbená série Asylum. Ženská jízda, v níž jsou muži jen statickými přicmrndávači. Atmosférické, romantické, strašidelné, maskérsky naprosto excelentní. Tohle je prostě horrorová jízda, jak má být. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Surprise, bitch. I bet you thought you'd seen the last of me." Po druhé řadě pro mě přišel obrat o stoosmdesát stupňů. Buď je to tím, že mě příběhy o čarodějkách a girl power vždycky bavily, nebo to bylo přítomností Emmy Roberts (a dokonalé mrchy Madison Montgomery) a nebo snad navrátilou Taissou Farmigou. Ať tak či tak, po jednom díle jsem byla až nekriticky nadšená a to nadšení mi vydrželo až do konce. Díly mi utíkaly až moc rychle a můžu říct, že mi tahle řada bude neskutečně chybět, s chutí bych zhlédla v další řadě pokračování. Rozhodně 5*, škoda, že nemůžu dát víc... ()

Reklama

Billie777 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti předchozí řadě kvalita přece jenom trochu klesla. Myslím, že takhle série už nemá tolik šancí zaujmout všechny věkové generace jako Asylum, postavy už nejsou tak zajímavé ale i tak, díly baví a tradičně skvělá Jessica Lange a její postava baví rozhodně ze všech nejvíc. Hodně se mi líbila postava Lily Rabe Misty Day, která byla moc sympatická a které jsem opravdu moc fandila! ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa najslabšia séria a aj najnesympatickejšia postava Jessicy Lange. Čáry máry môžem, ale tu to nejako nefungovalo. Celý čas mi príbeh prišiel ako hádka dospievajúcich nevybúrených sebestredných "čarodejníc", o tom ktorá by mala byť Najvyššia (Supreme) a prečo. Na zadnú linku s Madame LaLaurie som už aj skoro zabudla. Jediné normálne postavy boli Cordelia a Misty Day. Vďaka za ne!! A tiež Myrtle Snow. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Coven jsem viděla až zpětně po tom, co se potvrdilo, že beztak na sebe bude všechno navazovat, byť v drobnostech a já nechci o žádné easter eggy přijít. Nicméně čarodějnická mise dvou znepřátelených klanů z Nového Orleánsu byla extrémně over the top v každém směru. Ale co bylo moc v současnosti, vynahradila skvělá kamera a perverzní flashbacky. ()

Galerie (258)

Zajímavosti (16)

  • Série se začala natáčet 23. července 2013 v Louisianě. (Varan)
  • Axeman (Danny Huston) byl skutečný sériový vrah, který řádil v letech 1918–1919. (ICTS)
  • Stevie Nicks se objevila v seriálu proto, jelikož se o ní říkalo, že je skutečná čarodějnice. (ICTS)

Reklama

Reklama