Reklama

Reklama

American Horror Story - Hotel

(série)
  • USA Hotel
Trailer 2
USA, (2015–2016), 10 h 39 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Wes Bentley, Lady Gaga, Denis O'Hare, Chloë Sevigny, Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Finn Wittrock, Angela Bassett, Cheyenne Jackson, Matt Bomer (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Detektiv John Lowe byl povolán k případu vraždy, při kterém pachatel přitloukl milenecký pár za ruce k posteli. Sotva John ohledá místo činu, zavolá mu vrah na mobil a k činu se dozná. Navíc ho upozorní, že má v plánu udělat to samé v hotelu Cortez, v pokoji s číslem 64... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (171)

Napp 

všechny recenze uživatele

Nevím, co si o téhle řadě mám myslet. Pravděpodobně pro mě znamenala zatím největší zklamání. Co se týče hereckých výkonů, tak ty bych byl ochoten ještě překousnout - většina z nich byla i fenomenální, ale dějově jsem se nedokázal ztotožnit ani s jednou postavou. A to ani nemluvím o krvavých a sexuálních scénách, které už ani tolik nešokovaly, ale spíše překypovaly trapností. Finálová epizoda mě na jedné straně dokázala nadchnout, ale zároveň mi přišla dost slabá. Je to škoda, dost jsem od tohohle tématu očekával. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozjezd dobrý, ale tvůrci tuhle sérii nezvládli ukočírovat. Děj se zkrátka potácí, ztrácí tempo, nesměřuje nikam. Všechny postavy jsou sobecké svině nebo psychopati, nikomu nemůžete fandit, na nikom vám nezáleží. Zabíjí se tu pro cool efekt, nikdo se nezastaví a nezamyslí se nad tím, co všechno taková vražda obnáší, že každá oběť je člověk, i když je to stěžující si hipster nebo pornoherec. Zkrátka mi připadá, že Hotel byl spíchnutý hodně horkou jehlou, což je vidět na nanicovatém finále. Některé scény a sekvence jsou zajímavé, potenciál strašidelného hotelu s duchy a "upíry" je silný, jen je škoda, že zůstal nevyužitý. ()

Reklama

Angelic-77 

všechny recenze uživatele

Pátá série je vážně TOP přátelé! Už první díl mě nadchl explicitními krvavými scénami, podobné pocity jsem zažíval naposledy při prvním shlédnutí úplně první série AHS, která pro mě byla do teď nepřekonatelná. Bizarní, perverzní, hororový drive, kterému nic neshází. V době, kdy už se točí především jenom trapné fantasy s digitálními strašidýlky, vydávající se za horory, typu Purpurový vrch či Paranormal Activity, je tohle vážně skvělé zpestření. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čo sa dopekla stalo s týmto seriálom?! Čím ďalej tým horšie. Už pri Freak show som sa dosť nudila ale verila, som, že Hotel prekvapí. Neprekvapil. Ani jedna postava, ktorú by som si obľúbila. Všetko tak predvídateľné, kto bol v šoku keď odhalili vraha desatora tak je totálny debil. Konanie postáv totálne primitívne. Samozrejme mojim očiam Hotel ulahodil. Čo sa týka zvráteností a nechutností, tento seriál ma asi nikdy nesklame. Bohužiaľ čo sa týka príbehu, ide to do sračiek. Tento seriál vlastne ťažil iba z toho, že vám môže ponúknuť holú riť Lady Gagy. Čo mi samozrejme neprekáža ale keď je príbeh oničom tak je smutné, že jedine čo vo mne vyvolalo dáke emócie boli iba sex scény. Navyše dej bol tak neskutočne deravý. A akože to, že mi z Finna spravili teplého nechutného modela, čo má rád kakaové venčeky a plešatých starcov, tak to mi akože veľmi ranilo srdce! A samozrejme pripájam sa k ostatným, pretože je to pravda. Jessica Lange tu chýbala. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

super zacatek..pripominalo to saw, reseni pripadu..potom trosku upiri romantiky a pak se ztoho stal hroznej plebs...nejvic me bavilo vysetrovani pripadu a historie hotelu, kdy si hotel postavil masovej vrah aby mel svuj mlejnek na maso, ktereho Evan Peters zahral bravurne..uklizecka byla taky fajn..jinak hrozna sracka.. bohuzel :( ()

Galerie (173)

Zajímavosti (34)

  • Devátá epizoda "She wants revenge" má stejný název jako kapela She want revenge, kterou v seriálu několikrát uslyšíme. (LilyDeLarge)
  • V pilotnej epizóde zaznie skladba „Bela Lugosi's Dead“ od kapely Bauhaus. Prvýkrát sa objavila vo filme Hlad (1983), ktorý sa taktiež venoval upírskej tematike. (BlackTom)

Související novinky

73. Zlaté glóby - výsledky

73. Zlaté glóby - výsledky

11.01.2016

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu letos opět udílela Zlaté glóby filmovým a televizním tvůrcům. Se třemi soškami zvítězilo drama REVENANT Zmrtvýchvstání (nejlepší drama, režie a herecká… (více)

Reklama

Reklama