Reklama

Reklama

Úžasná paní Maiselová

(seriál)
  • USA The Marvelous Mrs. Maisel
Trailer 1
USA, (2017–2023), 39 h 23 min (Minutáž: 43–76 min)

Hrají:

Rachel Brosnahan, Tony Shalhoub, Michael Zegen, Alex Borstein, Marin Hinkle, Justine Lupe, Eden Malyn, Joey Stromberg, Ned Van Zandt, Barbara Kingsley (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(43)

V roce 1958 v New Yorku vede Midge Maiselová spořádaný život - manžel, děti a elegantní večeře na Jom kipur v jejich bytě v Upper West Side. Ale život nabere nečekaný spád a musí rychle najít svou další přednost - proměna z hospodyňky ve stand-up komičku je divokou volbou pro všechny kromě ní. (Prime Video)

Recenze uživatele Katka189 k tomuto seriálu (8)

Série 2 (2018) (S02) 

Tak jo, druhá série je za mnou a já se bavila víc než v první sérii. Nejvíc se mi líbili líbily prázdninové epizody. Z těch jsem umírala. Abe válel. V půlce druhé série dej zvážněl. Hlavně s Abem, sama si myslím, že je na něj toho moc. Ale jsem ráda, že Abe dostal více prostoru. Protože on mě baví. Tony Shlahoub ho hraje skvěle. Těší mě, že zrovna za tuhle sérii dostal Emmy. Pak mě ale baví i Susie. Ona je rázná ale úžasná ženská a taky vždy pobaví.  Bála jsem se, že s přibývajícími díly se budu nudit, ale opak je naštěstí pravdou. Jdu se dívat na třetí sérii a těším se na ni. ()

Mučírna (2018) (S02E03) 

Abe a Rose jsou ty nejlepší komici. Společně tvoří skvělou dvojci, ale i odděleně. Z Abeho hlášek umírám.  To jak musí odejít, dříve z hodiny ale i tak furt učí a pak malém dostane infarkt. Bomba! ()

Dovolená! (2018) (S02E04) 

No tak tohle bylo naprosto úžasný!! Tahle epizoda se povedla. Strašně se mi líbila. Abeho cvičení v kombinéze či jak se furt snažil spočítat aby nebyl opilý. Do toho Rose chtěla aby si její dcera našla muže. Geniální! Parádní dovolená. ()

Půlnoc v Concordu (v hotelu Concord) (2018) (S02E05) 

Catskills je úžasný místo! Baví mě to tam. Všichni jsou uvolnění a je tam zábava. Takže mě těší, že dovolená nebyla jen na jednu epizodu. Ale nejlepší scénka je závěrečná scéna, kdy Abe zjistí, že je jeho dcera komička. Tony Shalhoub exceluje. Ale je mi ho líto, takový vtipy na jeho adresu dělat nemusela. J ()

Zatančíme si? (2018) (S02E06) 

Chudák Abe nejdřív Midge a teď Noah. On to má teď těžký. Ale Tony ho hraje bravůrně.  Sice mě mrzí, ze už dovolená skončila ale máme se určitě na co těšit. ()

Jen já (2018) (S02E10) 

,, What? What? SHIT “ Abe mě baví! Sice to teď nemá jednoduchý ale, i tak sází hlášky. ()

Hands! (2019) (S03E04) 

,, Vy nespíte nahatí? “ no tak to bylo úžasný! Nejvíc mě odrovnalo dění v domě u Maislových. Abe a Rosie si to musí užívat. A to Vegas… Bomba! Mně se ten seriál, fakt moc líbí. ()

Série 4 (2022) (S04) 

Já nevím. Tahle série mě zklamala. Určitě byla nejhorší. Půlku série trvalo, než se to vrátilo do normálních kolejí. Humor ubyl a ty český titulky, radši ani nebudu komentovat. Nejradši bych dala 3,5 což nejde, tak přidávám půl bodu, za Tonyho Shalhouba. ()

Související novinky

DC našlo svého Supermana

DC našlo svého Supermana

28.06.2023

V závěru minulého týdne v Los Angeles probíhaly závěrečné fáze konkurzu na nového Supermana do rebootovaného DC univerza. Šéf Warnerů David Zaslav, producent Peter Safran i režisér James Gunn… (více)

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

12.07.2022

Poprvé v historii oznámila Televizní akademie letošní nominace na ceny Emmy, aniž by uvedla, která streamovací služba nebo televizní stanice má největší množství želízek v ohni. Samo o sobě to není… (více)

Watchmeni vedou Emmy nominace

Watchmeni vedou Emmy nominace

28.07.2020

Televizní akademie oznámila své nominace pro 72. ročník cen Emmy. Ty se každoročně udílejí nejlepším seriálům, minisériím, televizním filmům a zábavním pořadům, přičemž jejich výběr probíhá na… (více)

76. Zlaté Glóby – výsledky

76. Zlaté Glóby – výsledky

07.01.2019

Prestižní 76. Zlaté Glóby, udílené asociací zahraničních novinářů v Hollywoodu, byly vyhlášené první lednovou neděli z hotelu Beverly Hilton v Kalifornii. Předávání cen moderovala dvojice herců… (více)

Reklama

Reklama