Reklama

Reklama

Úžasná paní Maiselová

(seriál)
  • USA The Marvelous Mrs. Maisel
Trailer
USA, (2017–2023), 39 h 23 min (Minutáž: 43–76 min)

Hrají:

Rachel Brosnahan, Tony Shalhoub, Michael Zegen, Alex Borstein, Marin Hinkle, Justine Lupe, Eden Malyn, Joey Stromberg, Ned Van Zandt, Barbara Kingsley (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(43)

V roce 1958 v New Yorku vede Midge Maiselová spořádaný život - manžel, děti a elegantní večeře na Jom kipur v jejich bytě v Upper West Side. Ale život nabere nečekaný spád a musí rychle najít svou další přednost - proměna z hospodyňky ve stand-up komičku je divokou volbou pro všechny kromě ní. (Prime Video)

Recenze uživatele NikiVai k tomuto seriálu (5)

Série 1 (2017) (S01) 

Tak toto je naprostá lahůdka. Perfektní dobová atmosféra, svěží a humorný scénář a luxusní herecké výkony. Hlavně Miriam a její upovídanost je fakt okouzlující. V první sérii se Midge mění život a začíná dělat první krůčky směrem k jevišti. ()

Série 2 (2018) (S02) 

Mám ráda humor, ráda se bavím, ale když ta legrace plyne přirozeně, u komedií nebo stan-upů se nudím. Na paní Maiselovou bych se asi nešla nikdy podívat. A přesto mě tenhle seriál neskutečně baví. Víc si užívám Miriam v běžném životě, než na jevišti, ale i tam je skvělá. A v druhé sérii mě nejvíc pobavily díly z dovolené. ()

Série 3 (2019) (S03) 

I třetí série je plná příjemného humoru a neočekávaných situací. Midge tentokrát hodně spolupracuje se zpěvákem Shyem. Mě osobně tu trochu otravuje ta jeho hudba, ne, že by nebyla fajnová, ale těch hudebních vsuvek je tam prostě na můj vkus až dost. ()

Série 4 (2022) (S04) 

Já se i nadále skvěle bavím. Celá ta naše povedená rodinka nemá chybu. Fakt seriál, ze kterého mám neskutečnou radost. ()

Série 5 (2023) (S05) 

V páté řadě se objevilo pár hluchých míst, která bych klidně vynechala, ale i tak to opět mělo grády a moc jsem se bavila. Líbil se mi i náhled do budoucnosti, kdy mi tvůrci ve zkratce řekli, jak to s hlavními postavami dopadne za mnoho a mnoho let. Celý seriál jsem si opravdu užila. ()

Související novinky

DC našlo svého Supermana

DC našlo svého Supermana

28.06.2023

V závěru minulého týdne v Los Angeles probíhaly závěrečné fáze konkurzu na nového Supermana do rebootovaného DC univerza. Šéf Warnerů David Zaslav, producent Peter Safran i režisér James Gunn… (více)

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

12.07.2022

Poprvé v historii oznámila Televizní akademie letošní nominace na ceny Emmy, aniž by uvedla, která streamovací služba nebo televizní stanice má největší množství želízek v ohni. Samo o sobě to není… (více)

Watchmeni vedou Emmy nominace

Watchmeni vedou Emmy nominace

28.07.2020

Televizní akademie oznámila své nominace pro 72. ročník cen Emmy. Ty se každoročně udílejí nejlepším seriálům, minisériím, televizním filmům a zábavním pořadům, přičemž jejich výběr probíhá na… (více)

76. Zlaté Glóby – výsledky

76. Zlaté Glóby – výsledky

07.01.2019

Prestižní 76. Zlaté Glóby, udílené asociací zahraničních novinářů v Hollywoodu, byly vyhlášené první lednovou neděli z hotelu Beverly Hilton v Kalifornii. Předávání cen moderovala dvojice herců… (více)

Reklama

Reklama