Reklama

Reklama

Santa Clarita Diet

(seriál)
  • USA Santa Clarita Diet
Trailer
USA, (2017–2019), 14 h 37 min (Minutáž: 26–36 min)

Tvůrci:

Victor Fresco

Hrají:

Drew Barrymore, Timothy Olyphant, Liv Hewson, Skyler Gisondo, Natalie Morales, Kaylee Bryant, Ricardo Chavira, Mary Elizabeth Ellis, Richard T. Jones (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Bývali to obyčejní manželé, realiťáci, dokud se ona nezměnila a nezavedla je na cestu zkázy a smrti. V dobrém slova smyslu. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (93)

evilmind 

všechny recenze uživatele

Je sice teprve únor, ale imho zatím nejvtipnější komedie roku - což si můžu dovolit říct proto, že na rozdíl od ostatních komentujících jsem viděl celou sezonu. Možná by tomu neuškodilo malé zhuštění do dvacetiminutových episod s méně dialogy, ale jinak to mělo přesně tu úroveň cheesy nadsázky a občasného gore, abych se u každé episody aspoň párkrát zasmál. ()

peeteno78 

všechny recenze uživatele

Na SCD jsem narazil vlastně náhodou, ale jsem za to rád. Zprvu jsem si ho pouštěl jen pro odlehčení po náročném dni. Pak jsem se ale do toho děje nechal vtáhnout (hlavně díky Drew a Timothymu) a nakonec jsem byl mile překvapen. Druhá a třetí řada sice byly o něco slabší (třetí řada pak ještě o něco slabší), ale stále se na to dalo koukat a myslím že to mělo i docela slušné zakončení. ()

Reklama

husokachna 

všechny recenze uživatele

Půlka druhé série. Vždycky když mě to začne štvát, tak to rychle něčím napraví...Průměrná zábava s mým oblíbeným Olyphantem, která není pro slabé žaludky. Tři neurážející červené balonky. EDIT: Druhá série za mnou, baví mě to pořád víc. Slovní přestřelky strašně šustí papírem, ale v tomhle případě mi to vůbec nevadí, protože to hlavní dvojici (hlavně teda Timothymu) strašně sluší a sedí. Dal bych opatrný čyři, ale počkám, co si na mě nachystá trojka. DRUHEJ EDIT: Třetí série je v podstatě pořád to samý, s tím, že docházejí zajímavý zvraty, tak se používají nezajímavý a že se Drew Barymoore konečně povedlo to, o co se snažila od začátku - nasrat mě svým kňouráním. Takže zůstanu na třech, neurazilo, pobavilo a jde se dál. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

už samotný nápad,kdy "zombíci" jsou úplně normální a ne chrčící hromádka kostí a kůže je super.Když se k tomu navíc přidá neodolatelná Drew Barrymore a ještě lepší Timothy Olyphant,vznikne vtipná,návyková a nebýt některých trochu explicitnějších věcí i překvapivě rodinná podíváná.Škoda,že se Netflix rozhodl po třech řadách zrušit.Klidně bych si ještě pár dílů dal...80% ()

Handle 

všechny recenze uživatele

1. SÉRIE (55 %): No, s odřenýma ušima ještě tři. Podle mě by námět potenciál měl, ale zpracování se mi teda moc nelíbilo. Výsledek je poněkud přehnaný, nevtipný a ne moc dobře zrežírovaný a napsaný. A musím říct, že ani casting mi nepřijde nijak extrémně povedený - třeba do role Drew Barrymore si umím představit mnohem vhodnější herečky. Přesto se však i tak v seriálu objevily dobré momenty a celkově mě to bavilo sledovat (prostě taková blbina na necelou půlhoďku no... :) ()

Galerie (337)

Zajímavosti (5)

  • Drew Barrymore v seriáli konzumuje ľudské mäso, no v skutočnosti je vegetariánka. Mäso bolo vyrobené z rôznych produktov ako napríklad gumení medvedíkovia, sušené jablká, cviklový pretlak či cestoviny. (Astonko)
  • V epizodě Sheila (Drew Barrymore) rozbije talíř, na kterém je vidět nápis „Prague Cas...“, tedy Pražský hrad. Všimne si toho i Sheila a zareaguje na to. (Wade)

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama