Reklama

Reklama

Santa Clarita Diet

(seriál)
  • USA Santa Clarita Diet
Trailer
USA, (2017–2019), 14 h 37 min (Minutáž: 26–36 min)

Tvůrci:

Victor Fresco

Hrají:

Drew Barrymore, Timothy Olyphant, Liv Hewson, Skyler Gisondo, Natalie Morales, Kaylee Bryant, Ricardo Chavira, Mary Elizabeth Ellis, Richard T. Jones (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Bývali to obyčejní manželé, realiťáci, dokud se ona nezměnila a nezavedla je na cestu zkázy a smrti. V dobrém slova smyslu. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (93)

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Zkusil jsem 1, 2., 3. a poslední díl 1. série. Hrají tam hlavně 2 lidi a ti neustále mluví. A když je tam někdo jiný, tak taky furt mluví. Mluví samé zbytečné a nezábavné hovadiny, pořád, pořád, pořád. Hrozně protivný seriál, při kterém jsem se ani 1x nezasmál a ani 1x neusmál. Za mě nedívatelné, blbé, trapné a zejména otravné. (7%) ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rodina Hammondovcov žije pokojným životom v Santa Clarite. Pracovnou náplňou Sheily a Joela je predaj luxusných domov. Ich život sa však kompletne obráti, keď sa Sheila nečakane premení na Zombie. To ich prácu značne komplikuje, pretože má chuť na mäso zákazníkov. Rodina preto musí spojiť sily a postarať sa o to, aby mala matka dostatok potravy bez toho, aby niekto zo Santa Clarity zistil niečo o ich nepríjemnom tajomstve. - Pred pozeraním tohto seriálu som nepočítal s tým, že by tvorcovia v rámci gore ukázali vela, ale v tomto aspekte ma tento seriál príjemne prekvapil. Tvorcovia sa nebáli odviazať a občas sa bolo na čo pozerať. Solídne herecké obsadenie dokáže aj napriek dlhším dialógom vždy príjemne pobaviť, a keď ide do tuhého, tak jednoducho musíte tejto rodine zasiahnutej Zombie vírusom držať palce. Vedlajšie postavy sú tiež naladené na podobnú vlnu, takže ako občasné odlahčenie napätia sú vyhovujúce. Každopádne oceňujem hlavne to, že Netflix nezabúda ani na nové projekty pre milovníkov hororu. + herečka z Scream + herec z The Crazies + herečka z Sharknado 3: Oh Hell No! + herec z Piranha + herec z Halloween + herec z American Horror Story ()

Reklama

majo0007 

všechny recenze uživatele

Po first season - pobavilo, určite viac, než 378. časť Walking Dead. Mínusy - takáto zápletka priam kričí po viac čiernom humore (nehovorím, že ho nie je, ale dalo by sa to ešte vyšpičkovať), výkon Olyphanta - ten herec tú trávu tuším fakt hulil naozaj, furt ten jeho prijebaný uškŕňací xicht. Plusy - zápletka, gore, aj keď decentné, dĺžka časti - ani jedna nejde nad pol hodinu, takže to nenudí, ale fajnovo odsýpa, výborne napísaná rola Erica - ten teenedžerský lůzer je top. Uvidíme, čo ďalej. Rád by som sa s Hammondovcami ešte stretol (a zajtra objednávam v e-shope bundu PUSSY MAGNET!). ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Tohle je opět jedem z těch seriálů na který rád vzpomínám a na který se určitě kdokoliv koho to chytne nepodívá jen jednou za život. Příběh tady není zrovna nejefektivnější ale byl dobře natočený. Hlavně si to jede opravdu krásné tempo, humor a herecké obsazeni? To tady je do posledního, více než skvělé. První dvě série by jsem ohodnotil klidně i na 85-90% , poslední série už mírně upadala, skoro jakoby nevěděli jak to celé co nejrychleji ukončit. Pamatuji si že tam dokonce v průběhu dotočení byli nějaké komplikace. Stopky nebo tak něco ... Každopádně třetí sérii dávám 75-80% ... Ten příběh tam nevěděl jakým směrem se dostat k zdárnému finiši. Nebo aspoň tak jsem to cítil já. Jako celek? Doporučuji, pokud máte rádi ten kvalitní humor v podobě hlásek a kvalitní obsazení a né moc kvalitní ale ujetý story. ;-) ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Půlka druhé série. Vždycky když mě to začne štvát, tak to rychle něčím napraví...Průměrná zábava s mým oblíbeným Olyphantem, která není pro slabé žaludky. Tři neurážející červené balonky. EDIT: Druhá série za mnou, baví mě to pořád víc. Slovní přestřelky strašně šustí papírem, ale v tomhle případě mi to vůbec nevadí, protože to hlavní dvojici (hlavně teda Timothymu) strašně sluší a sedí. Dal bych opatrný čyři, ale počkám, co si na mě nachystá trojka. DRUHEJ EDIT: Třetí série je v podstatě pořád to samý, s tím, že docházejí zajímavý zvraty, tak se používají nezajímavý a že se Drew Barymoore konečně povedlo to, o co se snažila od začátku - nasrat mě svým kňouráním. Takže zůstanu na třech, neurazilo, pobavilo a jde se dál. ()

Galerie (337)

Zajímavosti (5)

  • Prvá dve časti natočil režisér Ruben Fleischer. Jeho priezvisko v nemčine znamená "mäsiar". (Astonko)
  • V epizodě Sheila (Drew Barrymore) rozbije talíř, na kterém je vidět nápis „Prague Cas...“, tedy Pražský hrad. Všimne si toho i Sheila a zareaguje na to. (Wade)

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama