Reklama

Reklama

Johnny English znovu zasahuje

  • Velká Británie Johnny English Strikes Again (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Abychom si rozuměli, Johnnyho Englishe (Rowan Atkinson), penzionovaného tajného agenta, který se na stará kolena stal učitelem, by do služeb vlasti za normálních okolností nepovolal ani ten největší šílenec. Jenže jistý geniální počítačový hacker odhalil identitu všech aktivních agentů britské tajné služby a premiérka (Emma Thompson) rázem připomíná pověstného tonoucího, který by se rád chytnul i stébla. Shodou jemu vlastních nešťastných náhod je Johnny English tím jediným, kdo svou zemi může právě teď zachránit. Co na tom, že si absolutně netyká s nejnovějšími technologickými hračkami. Jak sám říká: „Digitálního padoucha můžete dopadnout jedině s analogovým přístupem.“ English se navíc vydává do akce vybaven věrným asistentem Boughem (Ben Miller), který po něm obvykle uklízí následky jeho činů. První kroky obou mužů míří na Azurové pobřeží, kde se tajemný padouch vyskytoval naposledy. Zde se odehraje první kapitola souboje digitálního génia s analogovým blbcem, souboje, který zdaleka nemusí být tak jednostranný, jak se na první pohled zdá. Na straně Johnnyho Englishe jsou totiž nejen věrný Bough a Spravedlnost, ale i schopnost udělat vždy to nejhorší možné rozhodnutí a vyjít z takové situace bez ztráty kytičky. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (382)

boshke 

všechny recenze uživatele

Jakkoli se od trojky Englishe nedaly čekat zázraky, tak jsem se na něj těšil, protože jsem pro něj vždycky měl slabost. A notabene mně jako konzervě s tlačítkovým telefonem by měl Englishův old school boj proti moderním technologiím a sbírání dat imponovat. Bohužel... Na rozdíl od dvojky, která v porovnání s jedničkou vyspěla, se trojka "vrací ke kořenům" a recykluje, snad téměř kopíruje jedničku. Takže bohužel zklamání a jednoznačně nejhorší English... 60% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NĚKOHO NA TO NASAĎTE“ ... „TO BUDE PROBLÉM. ŽÁDNÝ AGENTI NÁM NEZÚSTALI“... /// Abych pravdu řekl... film, či cokoliv jinýho, v čemž figuruje Rowan Atkinson jsem neviděl tak 10let. Snad proto mě ty jeho ksichty (když něco provede) bavěj (asi vzpomínka na mládí, či co...). Celý je to prostě takový, tak jak známe Mr.Beana, takže ten počítačovej padouch nemá představu, do čeho se žene. Taková píčovina ... (kdo by to čekal, že?). Takže vypnout a vstřebávat ten humor bez hnusáren a se spoustou trapasů. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přemejšlím, jestli by Mr. Bean mohl hrát v Ready Player One. 2.) Bond (James Bond), je suchar. 3.) Thx za titule „espectro“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Nováček na režisérském křesle David Kerr vyprodukoval zajímavou filmovou prvotinu. Taková parodie na všechny špionážní filmy se často nevidí, dokonce bych třetí díl označil z celé série za nejvydařenější. Rowan Atkinson sice již není nejmladší a v některých momentech to člověk hned pozná, ale ten entusiasmus a zapálení do svých rolí nerozeznáte od doby, kdy v 80. letech začal s Mr. Beanem. Pořád ho to baví, což pokládám za nejdůležitější. Zápletka fakticky primitivní jako pro děcka z mateřské školky, ale já se bavil tím jeho typickým humorem. Pár scén mě fakticky málem přivedlo do hrobu, protože takový výbuch smíchu z mé strany jsem dlouho nezažil (scéna s virtuální realitou špičková, to vymýšlel jednoduše génius). Celkově zábavu film dle mě nabídl nestandardně kvalitní, nezaznamenal jsem žádný vyloženě trapný vtip. Samozřejmě u filmu nesmíte moc přemýšlet (třeba jak se jaderná ponorka může dostat do jezera, že ? :D....). Když odhodíte všechny myšlenkové pochody a budete se jen unášet kadencí vtipů, tak věřte, že si tímto zajistíte luxusní odpoledne. Pokud by se čtyřka nesla na podobné vlně, tak ji chci. Hned. Za mě dávám 78 % P.S. Do červeného Astonu Martin V8 Vantage Classic jsem se asi zamiloval. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nie je to prekvapivé ani to neposúva charakter niekde inde. Je to ten istý mix zaužívaných klišé a schém, ktoré tentoraz fungujú, lebo majú dynamiku, moderný presah a Atkinsona ktorý využíva aj svoje vizuálne pohybovo- mimické herectvo. Scény po zelenej pilulke boli fucking epic. Smial som sa a celkovo som si to príjemne užil. Aj koniec, vystrihnutý ako zo zlovestného Scooby-doo filmu nakoniec svojou prostoduchosťou pobavil. Olga stále nádherná. Rowan v super forme. Trošku nadhodnocujem , čo sa časom určite utrasie, ale fakt som si to náramne užil. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější (konkurence je slabá) agent Anglie, znovu zasahuje. Minule se vracel a za moc to nestálo. Tentokráte to dopadlo o něco lépe. Vrací se Bough, který je určitě lepší pomocník než minule agent Tucker. Samozřejmě ti dva stropí zase pořádné zmatky. V celé sérii se většina gagů odehrávala kolem různých záměn, zmatků apod, v tomhle se třetí díl malinko pochlapil. Padouch není tak výrazný jak v minulých dílech, ale naproti tomu příběh se povedl určitě více. Volba Olgy Kurylenko se navíc povedla. 50% ()

Galerie (53)

Zajímavosti (20)

  • Johnny English (Rowan Atkinson) nosí hodinky IWC Pilot's Watch Mark XVIII Edition "Le Petit Prince". (Liqid)

Související novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (více)

Reklama

Reklama