Reklama

Reklama

Johnny English znovu zasahuje

  • Velká Británie Johnny English Strikes Again (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Abychom si rozuměli, Johnnyho Englishe (Rowan Atkinson), penzionovaného tajného agenta, který se na stará kolena stal učitelem, by do služeb vlasti za normálních okolností nepovolal ani ten největší šílenec. Jenže jistý geniální počítačový hacker odhalil identitu všech aktivních agentů britské tajné služby a premiérka (Emma Thompson) rázem připomíná pověstného tonoucího, který by se rád chytnul i stébla. Shodou jemu vlastních nešťastných náhod je Johnny English tím jediným, kdo svou zemi může právě teď zachránit. Co na tom, že si absolutně netyká s nejnovějšími technologickými hračkami. Jak sám říká: „Digitálního padoucha můžete dopadnout jedině s analogovým přístupem.“ English se navíc vydává do akce vybaven věrným asistentem Boughem (Ben Miller), který po něm obvykle uklízí následky jeho činů. První kroky obou mužů míří na Azurové pobřeží, kde se tajemný padouch vyskytoval naposledy. Zde se odehraje první kapitola souboje digitálního génia s analogovým blbcem, souboje, který zdaleka nemusí být tak jednostranný, jak se na první pohled zdá. Na straně Johnnyho Englishe jsou totiž nejen věrný Bough a Spravedlnost, ale i schopnost udělat vždy to nejhorší možné rozhodnutí a vyjít z takové situace bez ztráty kytičky. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (382)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější (konkurence je slabá) agent Anglie, znovu zasahuje. Minule se vracel a za moc to nestálo. Tentokráte to dopadlo o něco lépe. Vrací se Bough, který je určitě lepší pomocník než minule agent Tucker. Samozřejmě ti dva stropí zase pořádné zmatky. V celé sérii se většina gagů odehrávala kolem různých záměn, zmatků apod, v tomhle se třetí díl malinko pochlapil. Padouch není tak výrazný jak v minulých dílech, ale naproti tomu příběh se povedl určitě více. Volba Olgy Kurylenko se navíc povedla. 50% ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Původně sem na film nechtěl jít, nejsem velký fanoušek Rowana Atkinsona, ale respektuji ho a navíc sem byl zvědavý, jaký film vlastně bude. Předchozí filmy, mně moc nebavili, hlavně dvojka, ta byla opravdu děsná. Ale tenhle díl, je kupodivu dobrý, jako hodně, až nečekaně dobrý, a ano záporák je zde největším mínusem. Ale humor je zde skvělý, sou to tedy situace, při kterých sem se cítil neskutečně trapně a říkal sem si, "bože jak může bejt tak blbej" ale zase sem se hodně nasmál, takže se to srovnalo. Nemluvě o tom Astonu Martinovi, který je prostě nádherný a ten výkon, ten výkon je nejvíc důležitý, výýýýýýkon !!! ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejsem velký fanoušek série, ale ze zvědavosti jsem do kina vyrazil, jelikož se Špiony je teď Boom, ale Johnny English díru do světa neudělá. Po akční stránce zde není oč stát, záporák je otřesný ( jeden z nejhorších, co jsem letos viděl) a humor je střídavě vtipný a trapný. Rowan Atkinson v Bean módu je pořád fajn a Olga Kurylenko je zde víc sexy než kdy jindy, ale na kino podívanou to není ani zdaleka. 55% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že v poslední dobe je dobrych komedii malo, tomu davam 4*. Na zasmání a odlehčení je johnny english uplne akorát udělaný, a pokud v tom divák nehledá vysoce intelektualni komedii s logickou strankou v kazde minute, tak bude dost spokojeny. Bál jsem se, ze uz tady nebude az tam fungovat humor a englishova “demence”, ale naopak, to tady funguje pořád stejně dobře (virtualni realita a englishuv taneček na diskotéce- u toho jsem umíral smíchy). I když se tady najde pár trapnějších a ne až tak povedených vtípků, pár už okoukaných scén a ne až tak moc akce, tak mě to dost potěšilo a jsem s tím spokojený, ale myslím, že tady by už tato série měla skončit, maximálně tak v dalším díle, protože je to víceméně pořád to samé dokola. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Snadno zapomenutelný film, který se vyznačuje pro sérii typickým nevtipným humorem. Ten spočívá prostě v tom, že Atkinson něco nemotorného dělá, přičemž ho s údivem někdo pozoruje, načež se pozorovatelé vrátí ke své předešlé činnosti a tváří se, že nic neviděli. Tentokrát je snímek obohacený o humor na téma "staré" a "nové" postupy, alias souboj moderních technologií s prostým chlapáctvím, po vzoru Expendables, jakým však English nikdy nedisponoval. Což můžete brát za vtipné nebo za trapné - záleží na osobním nastavení. SHRNUTÍ: Další trapná mise agenta nešiky, kterému nakonec vždy vše zázračně vyjde. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (20)

  • Scéna, ve které má Johnny English (Rowan Atkinson) na sobě rytířskou zbroj, je odkaz na TV seriál Černá zmije (od r. 1983), konkrétně první sérii, která se odehrává ve středověku. (10milda)
  • Rowan Atkinson opět zapůjčil pro potřeby filmu své auto, a to konkrétně Aston Martin V8 Vantage classic. V rozhovoru uvedl, že si auto pořídil pouze 6 měsíců před natáčením filmu. (10milda)

Související novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno