Reklama

Reklama

Big Mouth

(seriál)
  • USA Big Mouth
Trailer
USA, (2017–2023), 32 h 56 min (Minutáž: 25–46 min)

Hudba:

Mark Rivers

Hrají:

Fred Armisen, Jessi Klein, Nick Kroll, Jason Mantzoukas, John Mulaney, Jordan Peele, Maya Rudolph, Jenny Slate, Richard Kind, Paula Pell, Andrew Rannells (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(71)

Obsahy(1)

Životy dospívajících kamarádů se převrátí vzhůru nohama, jakmile udeří puberta a její zázraky i hrůzy. Ztřeštěná komedie od kámošů Nicka Krolla a Andrewa Goldberga. (Netflix)

Recenze uživatele MERKATtv k tomuto seriálu (9)

Ejakulace (2017) (S01E01) 

Celkom dobrá pilotná epizóda. ()

Krvácí každý (2017) (S01E02) 

Oproti minulej epizóde mala táto lepšie vtipy. Scéna v zápche na diaľnici bola top. ()

Série 2 (2018) (S02) 

Táto séria bola lepšia ako prvá. Bolo tu menej toho cez čiaru humoru ako v prvej a boli tu aj vážnejšie témy. Seriál ale aj tak pokračuje so svojím divným humorom a je to fajn. Takýchto seriálov nie je veľa. Jediné čo mi tu vadilo boli hormonálne monštrá Rick a ten druhý otravný. Tie postavy boli proste otravné. (Pesničky boli skvelé) ()

Temná strana prsu (2018) (S02E08) 

Zatiaľ asi najlepšia epizóda tohto seriálu. Tá pesnička bola super. ()

Série 3 (2019) (S03) 

Seriál má stále takú atmosféru ako pri prvých dvoch sériách ale začal riešiť aj vážnejšie témy. Boli tu asi tri fakt dobré epizódy a ostatné boli také „nezaujímavé“... Neviem prečo ale táto séria ma bavila najmenej. ()

Florida (2019) (S03E05) 

Tá pesnička bola super. ()

Série 4 (2020) (S04) 

Mám zase netflix tak som sa rozhodol, že si pozriem zase Big Mouth. Tento seriál po druhej sérií podľa mňa stratil šťavu a už sa až príliš zaoberá vážnymi témami. Je tu pár fakt vtipných momentov a párkrát som sa naozaj schuti zasmial ale väčšina vtipov boli len tak do vzduchu. Taktiež nechápem prečo ale od tretej série tu majú vedľajšie charaktery viac priestoru a bohužial nevyužívajú ho naplno. Missy a Matthew sú tu naozaj iba preto aby poukázal seriál na moderné problémy a chápem že takéto veci treba riešiť ale nie v Big Mouth štýle. Oni totižto berú tieto pasáže až príliš vážne a Missy ma napríklad  v posledných epizódach so svojími poznámkami doslova srala. Matthew mal proste od začiatku nezaujímavý príbeh takú klasickú gay linku o otvorení sa rodine a naozaj som dúfal že tvorcovia spravia niečo originálnejšie. Celú sériu tiahne Lola, Jay, Andrewov tragikomický život a prvé tri camp epizódy inak to je fakt slabé. ()

Série 5 (2021) (S05) 

Už to začína byť horší family guy a ku koncu sa to fakt nedalo pozerať. Dejová linka je iba o Tom že každý je s každým a to není zábava. Taktiež vtipy sú už úplne odveci. Chýba mi aké to bolo v prvých dvoch sériách. Toto bolo fakt o ničom. Plus Missy má v tejto sérii veľa priestoru a v podstate robí to isté čo v minulej, je nehorázne otravná. Moc to tlačia na pílu s jej príbehom a jej poznámky sú fakt otrasné. Jay a Lola už tiež neboli tak zábavný ako minulý sériu. No neviem, je to ako horší family guy a je to škoda. Začiatky tohoto seriálu boli celkom fajn. ()

Silvestr obnovených slibů (2021) (S05E10) 

Missy je ten najdebilnejší charakter v histórii seriálov. Ako fakt tak otravnej postave dávať toľko zbytočného priestoru ach jaj. Doslova jej linka je úplne o ničom. Aspoň Nick Kroll pobavil ale to je tak všetko. ()

Reklama

Reklama