Reklama

Reklama

Princip slasti

(seriál)
  • Polsko Zasada przyjemności
TV spot
Česko / Polsko / Ukrajina, 2019, 9 h 20 min (Minutáž: 54–57 min)

Scénář:

Maciej Maciejewski

Hrají:

Małgorzata Buczkowska, Karel Roden, Sergej Strelnikov, Aňa Geislerová, Kryštof Hádek, Marek Taclík, Martin Finger, Lucie Zedníčková, Robert Mikluš (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Desetidílná kriminální minisérie je dalším mezinárodním koprodukčním projektem České televize, která tentokrát spojila síly s Polskem a Ukrajinou. Na moři nedaleko pláže v ukrajinské Oděse se objeví loďka unášená vlnami. Uvnitř objeví dva plavci nahé zmrzačené tělo mladé ženy s uťatou paží. Ve stejný den je na nábřeží Visly ve Varšavě přivolána policie k záhadnému napadení a objeví v kufru opuštěného auta useknutou ženskou paži. Další dramatický nález učiní herci pražského divadla během představení přímo na jevišti, když v tašce přímo na scéně najdou uťatou paži mladé ženy. Tři lidské ostatky ve třech evropských městech a trojice vyšetřovatelů z Česka, Polska a Ukrajiny v podání Karla Rodena, Malgorzaty Buczkowské a Sergieje Strelnikowa rozjíždějí rozsáhlé mezinárodní pátrání. K odhalení pravdy budou ale potřebovat mnohem více odvahy a odhodlání, než si původně mysleli. (Česká televize)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Má se to tvářit jako drsná kriminálka, ale místo toho je to zdlouhavá debilní kokotina, kde se stálo dokola  jen teoretizuje a žvaní o hovnech pak se objeví mrtvola nebo ruka nebo se někdo picne a zas dokola stále stejné hovno. Samozřejmě nechybí drsná vagína s koulema, která je ve finále jen obyčejná zamindrákovaná kurva.

Dobrý záměr dovedený k dokonalému zrmšení.

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

V komentároch sa zase vybláznili renomovaní scénaristi, režiséri a kameramani... :O

LordAgEnT

LordAgEnT (hodnocení, recenze)

Volantik

A ještě mi jedna věc není jasná. Ten UA policajt zabil toho velkého kápa co kšeftoval se zbraněma - tato linka se vůbec nerozvinula? Nikdo ho nehledal? Nikdo neobjevil tělo?

LordAgEnT

LordAgEnT (hodnocení, recenze)

Volantik

Ahoj, také jsem to úplně nepobral. Nemám úplně pamět na jména a když tam něteré postavy potkáváme jen prostřednictvím fotografií z pitevny, tak se moc nechytám. :-D

Poslední díl jsem také sledoval tak na půl oka, takže mi možná něco uniklo. Pochopil jsem správně, že pan bývalý ministr jel v pedofilii, hrátky s dětmi se odehrávaly v tom sledovaném domě a také se jich účastnil státní zástupce a ten řidič od filmu? A jakou souvislost to mělo s těma třema holkama? 

Motivace vraha byla, aby jim už nikdo nemohl ubližovat?

Jsem dokonale zmaten a hledal jsem v programu další díl, který mi to objasní.. 

Volantik

Volantik (hodnocení, recenze)

Tento seriál byl příliš dlouhý s nepřeberným množstvím postav na to, abych ho byl schopen pobrat. Můžete mi někdo bystřejší prozradit kdo a proč vlastně vraždil? A ten týpek s baseballovou pálkou byl fotograf nebo někdo úplně jiný?? Díky.

na příspěvěk reagoval LordAgEnT, LordAgEnT

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Jo, to je to nové ČSR, Koliba sice padla, ale dneska to má tuhle ""mezinárodní" nálepku :D

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnocení, recenze)

...je dalším mezinárodním koprodukčním projektem České televize. Nevíte někdo, které byly ty předtím?

na příspěvěk reagoval fabecc1222

schwalbe

schwalbe (hodnocení, recenze)

pro všechny, co brečí nad dabingem, je to na webu ČT i v originále s titulky

beker666

beker666 (hodnocení, recenze)

Ja neviem, preco vsetci hodnotia dabing a podobnost s švedmi resp danmi berte to ako  dalsi serial dobre killi ,ruky lietali ,tela tiez ,mrtvy na dialnici dobra nahanacka co chcete viac Saga Noren policia Malmo dalsia nebude tak naco kazit dojem zatial sa to vyvija celkom slusne jasne ukrajinec a cestina, poliak a cestina chyba tomu autenticita ale srat na to, ked to bude dejom zaujimave preco nie,vsetci ste strasne rozhyckani vymyslite lepsie a posereme sa vsetci s toho inak radsej nehodnodte lebo s tych niektorych recenzii ma asi j..ne

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Viděl jsem první díl, není to taková hrůza, ale ta kopie Bron je zřetelná; bohužel na Ságu ta Polka nemá..

brok1

brok1 (hodnocení, recenze)

A to je co, probůh? Jedno klišé za druhým, v Oděse vodka, ve Varšavě drsňačka s chlapem na jednu noc, Roden s kašlíkem... Úvodní obraz jsem si musel dát znovu, vřele doporučuji, tolik pitoreskních postaviček naráz se hned tak nevidí. K tomu ta kroutící se smrtka v Praze. Prostě kameraman má rád obrázky, ale k dívání to není. Dalších devět dílů beze mně.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama