Reklama

Reklama

25. Český lev

(pořad)

Obsahy(1)

Adela Vinczeová uvádí přímý přenos slavnostního předávání výročních filmových cen z pražského Rudolfina. Jubilejní předávání výročních cen České filmové a televizní akademie Český lev proběhne opět ve slavnostním stylu ve Dvořákově síni pražského Rudolfina v sobotu 10. března 2018 od 20:00 hodin v přímém přenosu na ČT1. Šanci získat letos ocenění mají tvůrci 15 nominovaných filmů z celkem 51 celovečerních hraných, animovaných a dokumentárních filmů, uvedených do distribuce v roce 2017. O sošku Českého lva se filmy utkají v 15 kategoriích. I letos budou udíleny ceny za televizní tvorbu, a to ve dvou kategoriích. Vítězové budou v tomto roce oceněni novou soškou, křišťálovou trofejí v podobě lva, navrženou u příležitosti jubilejního 25. ročníku Rony Pleslem. Předávání cen jistě zpestří hudební vystoupení a zajímavé osobnosti české a slovenské kinematografie v roli předávajících. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

Nějak tomu nerozumím - nemá být vysílání ČT ze zákona vyvážené, objektivní a nestranné? A tady politická agitka, na kterou ani festival politické písně nemá.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Jinak se mi líbí, že je to zatím pestré :),  Viditelně si dali pozor, aby nenastala situace z loňska...

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Šmarja, a Svět pod hlavou a Fenič si taky museli ulevit :D. Zavedl, bych, že kazdý, kdo do svého projevu zahrne politiku, bude muset hned ocenění vrátit :(

Vy, kdo sledujete nějaké zahraniční ocenění, jsou tam taky takové podobné kecy?

Příjde mi, že jako je v Hollywodu trapné Metoo a každý si k tomu musí něco říct, tak u nás si každý umělec (= expert na politickou situaci) musí něco říct k politice...

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Ach jo. Další politická čurákovina, plná ubohých keců a klasického kavárenského prskání a kopání kolem sebe. Jasný odpad.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Úžasný. Paní Sommerová nadává na oligarchy, ale nechá si od nich cálovat distribuci filmů. Tohle žeru.

na příspěvěk reagoval Lacike

hrona

hrona (hodnocení, recenze)

Čekám, kdo první nabombí tu Vladivojnu přímo do nosu, je to pěkně hnusný to je její pískání.Chápu, že mají určitý čas, ale  dá se to urychlit i solidnějším způsobem.

Kamas

Kamas (hodnocení, recenze)

ten doprovodný zvuk při děkovačkách  je strašně rušivý.. takový přelet.. :)

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Tak ta hudba, co je má ukončit, se trochu minula účinkem :(. Škoda, protože některé ty kecy (Sommerová) se měli utnout hned na začátku...

 (hodnocení, recenze)

Adéla Banášová a to je kdo jako? Co to dokázalo? Kde to hrálo a v čem to je vyjímečné, kromě toho, že to nemluví česky.

To je důkaz spolu s projevem té kravky na začátku že česká televize je už definitivně v pr*eli a je více než provázaná s politikou. Když si uvědomíte, že nějaký nedoučený rádoby umělec, Vám chce kecat do toho jak se máte chovat a čemu věřit, zjistíte co je to za zasranou špínu, za feudalismu se podobní umělci bičovali a posílali se na ně psi. Je jen smutné že mnoho lidí nemá inteligenci na to, aby jim to nebyštili a nechají se oblbnout kecy, protože ta herecká a umělecká lůza nic jiného neumí. Z toho co natočili v poslední době by se i pes seblil, ale je to politicky korektní jako třeba inspektor MAX. Tak asi takovou hodnotu má rozdělování cen českého lva, jediné k čemu by to mohlo být dobré je seznam těch co už nemají v čechách co dělat a které je třeba vyvézt a zakázat jim návrat, hodně štěstí a žijte sladce, ale někde jinde. A vychovat si tu zase jednou normální herce a herečky.

hrona

hrona (hodnocení, recenze)

Přiznám se, že Adéla Banášová,či jak se dnes vůbec jmenuje mě jako persona je krajně nesympatická, arogantní a nevtipná.  Do dnešního dne nechápu, proč z ní dělají takovou moderátorskou super hvězdu. Neříkám, že v minulých létech za Vachlera byly vždy dobré volby, ale měl by to dělat Čech, který je trošku zasvěcený ve filmu. V loňském roce pořád mluvila, jen u vás je to takto, u vás je tamhleto, či ako to u vás je? Jedná se přeci o anketu ČESKÝ lev a moderátory máme, tak nerozumím těmto volbám.      

na příspěvěk reagoval Karlas, CarloRizzi

Pierre

Pierre (hodnocení, recenze)

CarloRizzi

Je pravdou, že je trochu smutné když českého lva musí moderovat Slovenka. Ale  Adela Vinczeová se v minulém ročníku velmi osvědčila. Byla perfetní a sklidila ze strany diváků velký úspěch. Proto je její volba zcela logická a správná. Už se na večer těším.

na příspěvěk reagoval CarloRizzi

CarloRizzi

CarloRizzi (hodnocení, recenze)

Můžete mi říct,proč český pořad ČESKÉ LVY uvádí  slovenská moderátorka Adela Vinczeová ?  To nemáme svoje české moderátory?

na příspěvěk reagoval Dadel, Karlas

Reklama

Reklama