Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko

(seriál)
  • USA Narcos: Mexico
Trailer 1
USA, (2018–2021), 29 h 25 min (Minutáž: 46–70 min)

Předloha:

Terrence E. Poppa (kniha)

Hrají:

Diego Luna, Scoot McNairy (vypravěč), José María Yazpik, Fermín Martínez, Michael Peña, Alejandro Edda, Alfonso Dosal, Fernanda Urrejola, Alyssa Diaz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Nová ostrá sága Narcos zachycuje skutečný příběh vzestupu kartelu ve městě Guadalajara a zrod války proti drogám v Mexiku osmdesátých let. (Netflix)

Recenze uživatele HonzysKISS k tomuto seriálu (3)

Narcos: Mexiko (2018) 

Všude se vždycky říká, že už žádná série bez Pabla nebude nikdy taková, jaká byla. A je to sakra pravda. Jenomže tahle je taky výborná, rozhodně lepší než série třetí. Je to parádně natočený, ještě líp vyprávěný a bezchybně zahraný. Hnedka první díl vás určitě zaujme nekonečným marihuanovým polem, který dostane snad každého. Hudba taky není špatná, v některých chvílích dokonce o dost lepší. Určitě taky každý musí pochválit detailnost seriálu, což je naštěstí u Narcos zvykem. Postavy jsou opravdu zajímavé, ale vůbec jsem nevěděl, jakou si mám oblíbit. Rafa je rozmazlený feťák, Don Neto spíš jenom ožralý strejda, Camarena takový špuntík, no a Félix začal být výborným záporákem až tak v posledních čtyřech dílech. Ovšem herci zahráli dokonale, mluvím pouze o sympatii. Akorát to přece jenom není tak dobré, jak jsem se na pravou mexickou jízdu těšil. Jde o to, že na Mexiko jsem čekal mnohem víc brutality. Mohlo být víc křičení, víc mučení, víc bolestných umírání, víc krve. Vždyť je to v tomhle státě docela podstatné. Některé přestřelky taky mohly být o něco lepší a delší. Docela dost scének je v tom i zbytečných. U této série bych spíš uvítal délku dílu maximálně 45 minut než přes hodinu. Každopádně poslední tři díly to zachránily natolik, že se mám chuť ihned znovu podívat od samého začátku. Což je hustý. „Musíme tenhle zasranej svět řídit, jinak bude řídit on nás“ ()

Série 2 (2020) (S02) 

Už jsem se bál, že se druhé série nedočkám. Je to opět parádní jízda, možná ještě krapet lepší než první série Mexika. Félix sice už není nablýskaný boháč, ale má pořád pod čepicí. Protože ty věci, které se mu povedou, tak jsou fakt suprová podívaná. Společně s první řadou to je moc pěkný dvacetihodinový zážitek. Třetí série už snad ani není potřeba. 8.5/10 ()

Série 3 (2021) (S03) 

Tak tahle série je mega našlápnutá. Doslova akce za akcí. Už tu není tolik drsných mexikánských keců jako předtím, tady se pořád střílí olovo. Netflix solidně zainvestoval. Na druhou stranu je škoda, že už tu není tolik reálných záběrů jako dřív. A absolutně se mi tady nehodí vypravěčka. Ne, že by mi vadil ženský hlas, ale třeba kdyby vyprávěl ten agent, tak to by znělo mnohem víc přísněji. ()

Reklama

Reklama