Reklama

Reklama

Watchmen

(seriál)
  • USA Watchmen
Trailer 3
Akční / Drama / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, 2019, 8 h 43 min (Minutáž: 52–63 min)

Tvůrci:

Damon Lindelof

Předloha:

Alan Moore (komiks)

Hrají:

Regina King, Yahya Abdul-Mateen II, Frances Fisher, Louis Gossett Jr., Andrew Howard, Jeremy Irons, Don Johnson, Jacob Ming-Trent, Tom Mison (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Seriál Watchmen od výkonného producenta Damona Lindelofa (Ztraceni, Pozůstalí z produkce HBO), zasazený do alternativní historie, v níž jsou maskovaní strážci postaveni mimo zákon, vyvolává nostalgické vzpomínky na původní stejnojmennou komiksovou klasiku. Přesto se v tradici díla, které ho inspirovalo, snaží jít zcela originální cestou. V čele hereckého obsazení stojí Regina Kingová, představitelka Angely Abarové, nositelky dvou masek – hlavní vyšetřovatelky policejního sboru v Tulse a také matky tří dětí. V seriálu se dále představují Jeremy Irons v roli stárnoucího a panovačného lorda z britského panství, Don Johnson jako Judd Crawford, náčelník policie v Tulse, Jean Smartová coby federální agentka Laurie Blakeová a Tim Blake Nelson v roli detektiva jménem Looking Glass. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele warrenur k tomuto seriálu (9)

Je léto a dochází nám led (2019) (E01) 

Zvlastne. Alternativne dejiny pripadne utopicke svety ja mozem, takze som zvedavy, co to v dalsom prinesie. 60% ()

Válečnické umění komančských jezdců (2019) (E02) 

Ok, toto malo rozhodne naboj a prinieslo par zaujimavych postav a sprievodnych javov, s ktorymi tento serial ocividne pracuje. Klonovanie, DNA-tracking, Technologicke vydobytky a dalsie a dalsie namety. Zaujalo. 70% ()

She Was Killed by Space Junk (2019) (E03) 

Paci sa mi coraz viac ta mysti-atmosfera, co tento serial nadobuda. Dufam, ze to tak zostane a nepride nejaky bullshit ako odhalenie. Agentka je super a suchy humor jej perfektne sadne. Iny modry dildas si nosi v kufriku. Zrejme nostalgia po milencovi, ktoreho nevidela 30 rokov. :) Song z platne v polovici, "Israelites" od Desmond-a Dekker-a, paradne reggae. Jeremy Irons je klasa, pripomenul mi Tywin-a Lanistera z GoT. Ten vtip v zavere a dopadnuta "tehla" su proste na hviezdu naviac. Pecka. ()

If You Don't Like My Story, Write Your Own (2019) (E04) 

Ubralo sa z plynu. Vieme, kde sa prehnany letity svedok skryva a s kym paktuje. Mame zhruba predstavu, kto bude hybatelom deja. "Tik-tak" v zavere naznacilo prepojenie na extremistov. Hm, som zvedavy, co bude za "tri dni". ;) 60% ()

Little Fear of Lightning (2019) (E05) 

Tuto epizodu nahliadame na smutny zivotny pribeh "zrkadloveho" typka a sme svedkami konspiracneho zakulisia tych najvyssich hracov. Potesilo znazornenie a tie napady "prepychoveho vazenia". ()

This Extraordinary Being (2019) (E06) 

V dedkovych spomienkach si Angela "tripuje" prakticky cely diel. Konecne sa zaplatali mnohe diery v minulosti jej dedka az po sucanost. 75% ()

An Almost Religious Awe (2019) (E07) 

Tak spomienky dobehli a zaver celkom prekvapil, teda ten modry odraz v Angelinej tvari. Tiez zaujal "zberac staznosti" z telefonnych budiek po celom svete. ;) Dufam, ze nam v dalsom dieli ukazu bombasticku akciu modreho "panacika". ()

A God Walks into a Bar (2019) (E08) 

Pacilo sa mi, ako sa tvorcovia pobavili s mnohymi casovymi paradoxami a dialogy a sceny pri tom stale davali zmysel. Potesilo i vysvetlenie vztahu a postavy Jeremyho Irons-a na Europe. Stale divaka prekvapovat a prist s originalnymi myslienkami je po dlhsom case velmi osviezujuce. 90% ()

See How They Fly (2019) (E09) 

Velmi umne a s napadom pozliepane rozlezene linie. Pobavil som sa. Sice som cakal vacsi masaker "z dazda" podla toho prveho narazu, ;) ktory bol pekne graficky, ale neva. Stary pan mal v zavere prevdu, so vsetkou tou mocou, mohol aj viac. heh 85% ()

Související novinky

Marvel našel nového superhrdinu

Marvel našel nového superhrdinu

01.11.2022

Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman, Ambulance) se musel kvůli nabitému diáři vzdát role v prequelu Šíleného Maxe Furiosa, jeho oceňovaná hra Topdog/Underdog na Broadwayi ale brzy končí (nebo minimálně… (více)

Tvůrce Watchmenů údajně chystá Star Wars

Tvůrce Watchmenů údajně chystá Star Wars

17.03.2022

Zatímco do premiéry seriálového Obi-Wana už fanoušci odpočítávají pouhé týdny, na filmové frontě Lucasfilm nadále podezřele mlčí. Loni byl akorát odložen Rogue Squadron režisérky Patty Jenkins, jak… (více)

Kámoška Spider-Mana míří na Amazon

Kámoška Spider-Mana míří na Amazon

20.06.2021

Přestože studio Sony Pictures uzavřelo nedávno distribuční spolupráci se streamovacími službami Disney+ a Netflix, svůj nejnovější spidermanovský spin-off pošle údajně na Amazon Prime Video. Silk –… (více)

Filmový Blade má novou scenáristku

Filmový Blade má novou scenáristku

06.02.2021

Marvel zase jednou přepisuje historické tabulky. Vůbec poprvé totiž najal pro jeden ze svých filmů – konkrétně filmového Bladea – černou scenáristku. Stacy Osei-Kuffour má na kontě několik velice… (více)

Reklama

Reklama