Reklama

Reklama

Pach krve

  • USA Wrong Turn (více)
Trailer 1

Parta kamarádů vyrazí na výlet do hor. Zpočátku jde všechno podle plánu, po sletu děsivých událostí však skupinka zjišťuje, že v lese nejsou sami. Opět... (Matared)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (263)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Kéž by tak všechny nové horory měly podobně fungující, logické twisty, jakž takž snesitelné (tj. ne úplně debilní) postavy, a přesně tolik šikovných a zručných tvůrců, aby ve výsledku nevypadaly jako levná televizní céčková produkce. Jsem z toho nadšenej, a hlavně v šoku, jak snesitelně fajnovej to mělo PŘÍBĚH. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tak já budu tentokrát trošku přísnější. Je fakt, že se od začátku počítalo, že to bude reboot a kanibalové se jaksi nedostaví. Takže tohle mi na snímku nevadilo. Každopádně jsem trošku zklamán. První polovina byla za mě plná palba. Scéna s valícím se kmenem patří už teď mezi kultovní a celkově to mělo tu správnou atmosféru. Pak se to ale zvrtlo do něčeho, co mi úplně nesedlo a i když to bylo celkem krvavé, tak jsem čekal malinko více řezničiny. Příběhově ok, ale klidně se to mohlo víc rozvést. Takže za mě čistý průměr, který určitě neurazí, ale ambice si myslím byly mnohem větší. Rozhodně si to ale nezaslouží odpad. Psychor by se měl jít léčit a koukat na dramata o tureckých doktorech. Takže krásných 60% ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Názvové prepojenie so sériu Pach krve je úplne mimo. Nie je to žiadny reštart. S pôvodnou sériou má spoločné len lesné prostredie a boj o život. Čo sa týka filmu samotného, tak na jedno plus Vám do očí flákne dve mínus. Ak sme v minulosti u hororových vyvražďovačiek nadávali na tuposť obetí, tak v dnešnej dobe budeme nadávať na totálnu nesympatickosť obetí. Je to banda otravných, hipsterských, namysleno uvedomelých existencií, ktorým tú smrť a utrpenie jednoducho prajete. Samozrejme musí tu byť LGBT páreček, pretože bez toho dnes už proste nič natočiť nejde. Kvóty je treba plniť. Je tu fajn kmeňová zápletka, ale nie je nijako zásadne rozvinutá. Miestami to bolo tak blbé, až to bolo dobré. Nič krajšie o tom povedať nedokážem. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Úvodní minuty dávají velkou naději, že tady se budeme příjemně bát. Bohužel jakmile je skupina sice nesympatických, ale ne zrovna moc pohromadě držících přátel, rozprášena, sledujeme už jen průměrnou podívanou. Nevím co by se stalo, kdyby si bubáky ještě nejméně 10 minut ponechali v záloze a přidali na nočních scénách. Nebudu prozrazovat kudy se film vydá a jak skončí, ale mě zase tolik radosti druhá polovina nepřinesla. 60% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Přiživování se na značce Wrong Turn už dávno nemá smysl. Důkazem je i tenhle novej počin. Už trailer mi napověděl, že asi nepůjde o nic extra a to se i potvrdilo i po dokoukání. Pach krve tu sice cítit je, ale tahle krev je řádně zaschlá a vyčpělá. Nemůžu si pomoct ale bylo to takový nemastný,neslaný. Zbytečně dlouhý a natahovaný, postavy nevýrazný. Čekal jsem aspoň nějaký výživný gore efekty. Ale i na nich se očividně šetřilo a tak je vše mimo kameru. Za mě slabý 2 hvězdy. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (10)

  • Druhý film ze série Pach krve po originálu z roku 2003, který byl uveden v kinech. (LUKICKK)
  • Ačkoli se jedná o sedmý film Wrong Turn, jedná se o „restart“ série. (LUKICKK)
  • Ke konci filmu, když se Jennifer (Charlotte Vega) s otcem baví o filmovém večeru, tak zmíní, že synové půjčili „nějaký horor s kanibaly“. Jedná se o zjevnou narážku na původní Pach krve (2003) a jeho pokračování. (Guilemot)

Reklama

Reklama