Reklama

Reklama

Scooby-Doo na stopě

(seriál)
  • USA Scooby-Doo, Where Are You! (více)

Série(2) / Epizody(25)

Obsahy(1)

Všude je tolik strašidel! Kde je zase Scooby Doo, aby svým kamarádům pomohl vyřešit záhadu! (oficiální text distributora)

Recenze (68)

type_B 

všechny recenze uživatele

I dnes se rád někdy ráno podívám. Je to taková americká obdoba rychlých šípů. Akorát víc "pokleslá". Přiznejme si to: strašidla a hra s nadpřirozeným tajemnem je zábavnější než suché ideály sokolství pozůstalé z dob první republiky. [(Sokolové ale možná neznali obludnou tvář kapitalismu, a proto orientace na harmonizující ideál antické dvojdomosti duše a těla.) To je vtip. hehe] Zajímavá otázka ale je: Je možné vnímat integraci mysteriózního prvku do reálně pojatého světa jako pokus o vytvoření novodobé mytologie? (To se týká hlavně USA a jejich specifického kulturního a historického vývoje.) Není také od věci připomenout, že vznikla řada děl, kde vystupují postavy z cartoonů jako reálně existující postavy. Jejich vystupování v jiném než v původním kontextu jen mimeticky utvrzuje jejich "reálný", ne-fikční charakter. Říkáte postoderna? No, možná, možná je v tom ale něco víc. A to od doby, kdy Warhole vystoupil s těmi svými ohavnými obrazy a upozornil na integraci novodobých prvků (výrobků/zboží) na taková místa kulturní paměti, kde bychom je my možná nečekali. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Moc fajn seriálek o naší pětce vyšetřovatelů v hlavní roli se psem Scooby-Doo. Ty jejich vyšetřovací postupy a tu spoustu záhad, jsem vždycky měl rád, 4 hvězdy. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Spoločne s Tom a Jerry je Scooby-Doo mojím najobľúbenejším výtvorom z dielne Hanna-Barbera, takže nad hodnotením dlhšie premýšľať nemusím. (85%) ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Další nesmrtelná klasika. Další vzpomínka na rána před vyučováním. SCOOBY!!!! Ať žije! 100%. Jde snad dát něco jiného? ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Seriál, který odstartoval život mé nejoblíbenější animované postavy. Celá parta a její řešení záhad mě už jako malého uchvátilo a od té doby jsem začal sledovat téměř vše kde se Scooby a jeho parta objevili. Po xxx letech jsem si dal celý seriál znovu a stále je to pro mě nenáročná zábava na pobavení. ()

Drnqonovic 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál sem vždycky nesnášel. Ať už proto, že bylo vždycky jasné, co a jak se stane, anebo že mi všechny postavy, včetně vyloženě tupého psa byly strašně nesympatické. Já jsem ujížděl na něčem lepším. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě ta největší klasika z cleé série Scooby-Doo, že už to víc ani popsat nejde. A stejně tak je neuvěřitelné, jak už je to staré. ()

Sancty 

všechny recenze uživatele

Monštrá starej éry hororu proti bláznivej bande pátračov záhad v kreslenom seriály so znelkou, ktorú ste si pospevovali ešte aj cestou do školy? No nemilujte to. ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Nejlepší seriál o společnosti Záhady s. r. o., sice se zastaralou animací, ale zato s českými písněmi a honičkami, které nevedou jen ze dveří do dveří. ()

matmanX 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem viděl několik dílů a většinu z nich jsem ani nedokázal dokoukat do konce. Nevím, jestli tohle měl být pořad pro nějaký pečovatelský ústav pro retardované, ale větší myšlenku a lepší zápletku má i Teletubbies. Všechny díly jsou naprosto stejné s jediným rozdílem, že někdy chytá hrdiny Yetti, jindy Drákula nebo některé z tisíců monster, které jsou buď úplně převzaté z jiných filmů, nebo vzešly spojením několika. Oni hlavní "hrdinové" jsou velice nesympatičtí, ale toho užvaněného psa s IQ tykve jsem doslova nesnášel. Vysoké hodnocení přikládám za vinu tomu, že většina lidí hodnotí jen z nostalgie a vzpomíná, kdy se jako šestiletí dívali na seriál na německých stanicích. Jednu * dávám za pár odkazů na horory, které aspoň trochu pobavily. ()

Jožin 

všechny recenze uživatele

Opäť rozprávka na ktorej vyrastal takmer každý. strašne rád som to pozeral a hádal kto by mohol byť zločincom pod maskou. Len niektoré časti boli tak blbo spravené, že ste vedeli kto je tým zločincom, také časti som nemusel. je to naozaj klasa seriál k popukáni, hlavne keď sledujete Shaggyho a Scoobyho :-) !!!!! ()

Reklama

Reklama