Reklama

Reklama

Ztracená kulka

Trailer

VOD (1)

Geniálního mechanika s kriminální minulostí obviní z vraždy. Aby dokázal svoji nevinu, musí vystopovat zmizelé auto a získat důkaz: jednu jedinou kulku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednohubka z Francúzka, ktorá sa snaží vyrovnane kombinovať prvky žánrov akcia, krimi a thriller. Všetko v nej funguje spíš polovičným plynom, ale film má solídnu dynamiku. Ja osobne som nečakal pokračovanie, ale v roku 2022 by sme sa mali dočkať druhého diela. Uvidíme, že kam sa to posunie ďalej. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Žabožroutská lobotomie a lá Rychle, ty debile s mimořádně nesympatickou, prkennou čuňou v hlavní roli a bitkami jako z filmů s Budem Spencerem, proti níž jsou ovšem i Naftovi parťáci naprostým scénáristickým a akčním sqostem. Dobré možná akorát tak jako pohon mitochondrií těch nejjednodušších organismů a jako kulisa ke kompulzivnímu ožužlávání palců v léčebně neurovegetativních poruch. Prý je už i dvojka, kterou si ale s chutí nechám ujít, protože dvě ztracené kulky, to už zavání totální impotencí. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Co si budeme nalhávat, když byl Jason Statham Mechanik, zase tak úplně mechanikem nebyl. Spíš jen, aniž by se mu při tom dostala špína za nehty, trošku pošolíchal brzdy a klient už do servisu nikdy nemusel. Tady se maník v rámci výkonu trestu v autech opravdu hrabe a snaží se pod tlakem policejní zvůle očistit své jméno. Když ale čistí policejní stanici, nejde francouzskému Lukáši Langmajerovi ta hra na Stathama věřit.. Pokurýrované Taxi, které se při násilí nebojí být explicitní a svým tempem a demoličními derby občas nechává zapomenout na svou prostoduchost. Co se týká osudu policejního prohnilce, nechci pana Stathama nějak protěžovat, ale tohle by nedopustil.. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No ve finále bylo pro mě to konečný rozhodování docela složitý. Za mě rozporuplnej film. Frantíci tenhle typ akce vždycky točit uměli a nehádám se, že to nebylo zručně natočené, ale celé takové rutinní, nijak mě to v žádném směru neuchvátilo, včetně nevýraznýho hlavního hrdiny. Motivace k daným konkrétním činům ve filmu opravdu pak moc logiky nemá, ale z toho bych se úplně neposral. Dobrý řemeslo, ale čekal jsem víc.45% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, proč jsem Ztracenou kulku odkládal jedná se o další vydařený akční kus z Francouzské školy. Film má zběsilé tempo o mechanikovi, který je neprávem obviňěn z vraždy policisty a musí udělat vše proto, aby své jméno očistil. Opět korupce mezi policisty, solidní akce ( Útěk z policejní stanice je perfektní) a skvělá je i originálně pojatá autonaháněčka. Navíc Stefi Celma je velkokočka a bavil jsem se více než obstojně. Fajn záležitost. Příběh***, Akce****, Humor>Ne, Násilí***, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 7.5/10. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (9)

  • Granát, který použije Areski (Nicolas Duvauchelle) ke zničení Renaultu 21, je omračovací granát používaný na dezorientaci člověka. Těžko by mohl způsobit zapálení auta, jak je znázorněno ve filmu. (Guilemot)
  • Štáb měl k dispozici hned několik replik slavného Renaultu 21 Turbo. Lze to poznat především díky koncovkám výfuku, které repliky měly. Ve scéně, kdy Renault jede za kamionem, má pouze jednu velkou koncovku a v další scéně, kdy tlačí policejní Mondeo, má zdvojenou. (UncleMorty)
  • Upravený Renault Clio z úvodu filmu má za předními sedadly motor Lamborghini. Zajímavé je, že samotný Renault vyrobil stejnou generaci Clia také s motorem umístěným za předními sedadly. Šlo o variantu Clio V6 s třílitrovým šestiválcem a pohonem zadních kol. Ve dvou sériích vzniklo méně než tři tisíce kusů této sportovní verze. (FIAT 500)

Reklama

Reklama