Reklama

Reklama

Ztracená kulka

Trailer

VOD (1)

Geniálního mechanika s kriminální minulostí obviní z vraždy. Aby dokázal svoji nevinu, musí vystopovat zmizelé auto a získat důkaz: jednu jedinou kulku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Francuzska tvorba ma zase potesila,tato krajina je moja najoblubenejsia,co sa tyka filmov,akcny krimi thriller,ktory ma po cely cas bavil,nechybalo nic,co by v tomto zanri malo byt,Alban Lenoir bol super,myslim,ze si tuto rolu uzival naplno a kedze nemam absolutne ziadne vyhrady,tak udelim plnu davku...:-) ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Žabožroutská lobotomie a lá Rychle, ty debile s mimořádně nesympatickou, prkennou čuňou v hlavní roli a bitkami jako z filmů s Budem Spencerem, proti níž jsou ovšem i Naftovi parťáci naprostým scénáristickým a akčním sqostem. Dobré možná akorát tak jako pohon mitochondrií těch nejjednodušších organismů a jako kulisa ke kompulzivnímu ožužlávání palců v léčebně neurovegetativních poruch. Prý je už i dvojka, kterou si ale s chutí nechám ujít, protože dvě ztracené kulky, to už zavání totální impotencí. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další francouzská akční kriminálka se zkorumpovanými policajty, tentokráte s výraznou vůní benzínu. Rvačky, přestřelky a samozřejmě řádně přepálené autohoničky, které sice mohly být kapánek nabušenější, ale co už. Nejlepší sekvence je asi útěk z policejní stanice, kde hlavní hrdina ukazuje, že kromě klíče a heveru ovládá i pěsti a kopy. Herecky bez problému. Dostal jsem přesně to, co jsem chtěl a čekal. 75% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Taková Kobra 11 po francouzsku, kde si k pomačkanm plechům s pěknou hudbou přihoďte i pohledné zběsilé pěsti. Bitka na policejní stanici  patří k ozdobám celého filmu, anžto její choreografie je báječně promyšlená a zábavná, stejně jako výše uvedené bouračky a stíhačky v autech. Kdo hledá nenáročnou jednohubku s výborně natočenou akcí bez pokusů o dramatické nadstavby či jiné vedlejší motivy, rozhodně neudělá chybu. Náladová čtyřka, páč jsem si hned po projekci nastřelil i dvojku ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Během sledování tohoto francouzského akčňáku mi bylo, jako kdybych se časem vrátil do nejslavnější tvůrčí éry Luca Bessona. Výborná akce jde ruku v ruce s hloupým dějem. Ale hlavní postava, kterou tu hraje Alban Lenoir je Vám tak sympatická, že se jenom kocháte a užíváte si konečně jednoduchý, ale účinně dynamický francouzský akčňák, jaký tady dlouho nebyl. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (9)

  • Když Charas (Ramzy Bedia) a Lino (Alban Lenoir) přijedou do tajného skladiště, kde by měla být nová policejní základna, je hala plná nových vozů Renault Mégane RS. (FIAT 500)
  • Štáb měl k dispozici hned několik replik slavného Renaultu 21 Turbo. Lze to poznat především díky koncovkám výfuku, které repliky měly. Ve scéně, kdy Renault jede za kamionem, má pouze jednu velkou koncovku a v další scéně, kdy tlačí policejní Mondeo, má zdvojenou. (UncleMorty)
  • V čase 01:06:00, když policisté staví zátaras, je tmavě modrý Renault Laguna jinak postavený na silnici, než když Lino (Alban Lenoir) zátaras proráží. I druhý Ford má jiné postavení. (Fischa77)

Reklama

Reklama