Reklama

Reklama

Ztracená kulka

Trailer

VOD (1)

Geniálního mechanika s kriminální minulostí obviní z vraždy. Aby dokázal svoji nevinu, musí vystopovat zmizelé auto a získat důkaz: jednu jedinou kulku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

verbal 

všechny recenze uživatele

Žabožroutská lobotomie a lá Rychle, ty debile s mimořádně nesympatickou, prkennou čuňou v hlavní roli a bitkami jako z filmů s Budem Spencerem, proti níž jsou ovšem i Naftovi parťáci naprostým scénáristickým a akčním sqostem. Dobré možná akorát tak jako pohon mitochondrií těch nejjednodušších organismů a jako kulisa ke kompulzivnímu ožužlávání palců v léčebně neurovegetativních poruch. Prý je už i dvojka, kterou si ale s chutí nechám ujít, protože dvě ztracené kulky, to už zavání totální impotencí. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Obligátní francouzští prohnilí poldové. Automoto akční styling skoro tak dobrý jako v Kobře 11. Zle a ošklivě působící ksichty, nevhodné chování na silnici a nesportovní úpravy vozů, vybržďování a takové to francouzské špinavé pojetí, kde jsou všichni nasraní, když jim jde o prachy, život a spravedlnost. V záplavě francouzských filmů na téma corrupte flic po dlouhé době film, který mě bavil. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Začne sa to ako taká vážnejšia variácia na komediálnu sériu Taxi. Ale po krátkom úvode nastane zlom a zvyšok filmu sledujeme chlapíka na úteku, ktorý musí dokázať svoju nevinu. Scenár je blbý ako bolo zvykom v osemdesiatkách. Nad konaním postáv občas budete krátiť hlavou. Je to proste priamočiare akčné béčko s naháňačkami a pár bitkami. Našťastie akcia je tiež poctivo oldschoolovo prevedená bez otravných CGI a samozrejme je aj špičkovo a štýlovo natočená. Nie je jej tu síce nonstop, ale keď dôjde na akciu, tak búračky stoja za to. Tak trochu Mad Max na frantíkovský spôsob. A bitka na policajnej stanici sa fanúšikom akcie určite vryje do pamäti. Keby ešte trochu viac popracovali na vzťahoch medzi postavami, tak by to bolo za poctivé 4 hviezdičky. Ale aj v tom skratkovitom podaní si ma postavy získali a sralo ma, keď zabili toho dobráka, takže som držal mlčanlivému hrdinovi palce, aby zloduchom nakopal zadky a poriadne doničil karosérie. Film má zbesilé tempo a ani na chvíľu nenudí. Takže dávam spokojné 3* pre poctivý oldschool akčný výplach. 6/10. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

........aj francúzi vedia natočiť B-čkový film a la Amerika.....žiaľ.....ale keď už nie je originalita-tak aspoň priemerná imitácia - pozerateľná...ksichty neoslnia ,ale ...čo už......francúzska kinematografia od 90-tych rokov kráčala do prdele a.....už je tam.....kde je staré dobré Francúzsko..... :( ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem nic nečekal ale celou dobu jsem filmu fandil, aby byl fajn. A ve výsledku je docela fajn, umí pobavit, občas překvapí akcí, ale těch zajímavých a zábavných scén je tam ve výsledku tak 15 minut. Což je bohužel málo a film se více soustředí na děravý příběh a šablonovité a nesympatické postavy. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (9)

  • Herec Ramzy Bedia bol jednoznačnou režisérovou prvou voľbou pre obsadenie roly Charasa. (MikaelSVK)
  • Filmovanie snímky prebiehalo vo francúzskom meste Sète v departemente Hérault a trvalo 38 dní. (MikaelSVK)
  • Když Charas (Ramzy Bedia) a Lino (Alban Lenoir) přijedou do tajného skladiště, kde by měla být nová policejní základna, je hala plná nových vozů Renault Mégane RS. (FIAT 500)

Reklama

Reklama