Reklama

Reklama

Ztracená kulka

Trailer

VOD (1)

Geniálního mechanika s kriminální minulostí obviní z vraždy. Aby dokázal svoji nevinu, musí vystopovat zmizelé auto a získat důkaz: jednu jedinou kulku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Přesně proto ten N miluju. Naprosto nenápadný, nic neříkající flák od frantíků, kteří opět ukázali, že umí. Tuctový příběh o dokázáni neviny, který je uchopený po řemeslné stránce skvěle. Dialogy netrhají uši, akce je opravdu výborná a místy umí jít až na dřeň. Po dlouhé době jsem se bavil i u automobilové honičky. S hlavní postavou jsem se chvíli sžíval, ale nakonec jsem si k ní cestu našel. Bavilo mě i to, že z kluků zkorumpovanjech šel respekt a věděli jste, že si s nimi není radno zahrávat. Celkově fajn jednohubka, která spolehlivě zkrátí dlouhou chvíli. Velká spokojenost a 80 procent. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další francouzská akční kriminálka se zkorumpovanými policajty, tentokráte s výraznou vůní benzínu. Rvačky, přestřelky a samozřejmě řádně přepálené autohoničky, které sice mohly být kapánek nabušenější, ale co už. Nejlepší sekvence je asi útěk z policejní stanice, kde hlavní hrdina ukazuje, že kromě klíče a heveru ovládá i pěsti a kopy. Herecky bez problému. Dostal jsem přesně to, co jsem chtěl a čekal. 75% ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No ve finále bylo pro mě to konečný rozhodování docela složitý. Za mě rozporuplnej film. Frantíci tenhle typ akce vždycky točit uměli a nehádám se, že to nebylo zručně natočené, ale celé takové rutinní, nijak mě to v žádném směru neuchvátilo, včetně nevýraznýho hlavního hrdiny. Motivace k daným konkrétním činům ve filmu opravdu pak moc logiky nemá, ale z toho bych se úplně neposral. Dobrý řemeslo, ale čekal jsem víc.45% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(50%) Hups …. No, je to takové rozporuplné, že jsem to nakonec asi po půl hodinovém uvážení zařadil do neutrálního průměru a kvůli výborně natočené akci zaokrouhlil nahoru třetí hvězdou. Co se týče úvodu, byl jsem z toho trochu roztržitý, hned se tu sneslo na rychlo velké množství postav, tak jsem se v tom nemohl snadno orientovat – ne, že by to bylo nějak těžké na pochopení. ;) Hlavně mi to nějakým dějem a zápletce přišlo takové nulové a hlavně divné. XXX zkorumpovaných poldů, a náš ústřední herec či hrdina proti nim, prostě to bylo takové divně pojaté. Ale akce byla fantastická, takže díky bohu za ní. To zas se musí frantíkům nechat. Střílení a sem tam nějaké bitky – ok. Ale ty automobilové naháněčky, především ta dlouhá, finální? To jsem se kochal blahem. Natočeno možná ještě lépe, než některé áčkové filmy. Jenže to je vše ke kladům, takto si to podruhé už nepustím. I herecké obsazení a jejich postavy nic moc, krom hlavního hrdiny, který mi seděl ze všech nejvíc. Hudba – normál. Jinač, abych nezapomněl na ten útěk z policejní stanice. Určitě mě pobavil, než abych ho bral vážně. Říkal jsem si přesně to samé, co zde psal uživatel Ouwen, logika zde chyběla. Ale na to jsem už zvyklý u ostatních, současných filmů. No, takže aspoň díky akci čistý průměr, holt ostatní aspekty mi k tomu chyběly, nedá se nic dělat. Mohlo to být ale lepší …. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

........aj francúzi vedia natočiť B-čkový film a la Amerika.....žiaľ.....ale keď už nie je originalita-tak aspoň priemerná imitácia - pozerateľná...ksichty neoslnia ,ale ...čo už......francúzska kinematografia od 90-tych rokov kráčala do prdele a.....už je tam.....kde je staré dobré Francúzsko..... :( ()

Galerie (2)

Zajímavosti (9)

  • Filmovanie snímky prebiehalo vo francúzskom meste Sète v departemente Hérault a trvalo 38 dní. (MikaelSVK)
  • Granát, který použije Areski (Nicolas Duvauchelle) ke zničení Renaultu 21, je omračovací granát používaný na dezorientaci člověka. Těžko by mohl způsobit zapálení auta, jak je znázorněno ve filmu. (Guilemot)
  • Herec Ramzy Bedia bol jednoznačnou režisérovou prvou voľbou pre obsadenie roly Charasa. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama